Spar penge med 5 gratis apps

4 Min læsning

5 gratis apps hjælper dig med at spare penge og minimere dit daglige forbrug.

 

1. For Resten – minimerer madspild og forvandler køleskabets rester til et lækkert måltid

For RestenApp’en For Resten er genial, hvis indholdet af dit køleskab er uinspirerende, kreativiteten er sluppet op eller pengene er små. Lever du på en SU, eller har du brugt for mange penge på weekendens fester, kan app’en hjælpe dig med at få et godt måltid ud af køleskabets sørgelige rester, så du ikke skal gå sulten i seng.

Sådan virker app’en: Indtast de råvarer, du har liggende i køleskabet i app’en, som herudfra foreslår, hvilke retter, du kan kreere.

Hvordan sparer du penge?

Du undgår madspild og slipper for en ekstra tur i supermarkedet, og dine penge vil dermed række længere. For Resten kan dog ikke give dig den helt store gastronomiske oplevelse, hvis det eneste dit køleskab består af, er en halv agurk og remoulade. Der er naturligvis grænser, men det er stadig et godt værktøj.

 

2. ATM Hunter – find den nærmeste hæveautomat og styr dit forbrug

ATM HunterNok er gode, gamle kontanter ved at gå af mode. Vi tillader os dog alligevel at præsentere dig for en app, som har med kontanter at gøre. ATM Hunter er genial, hvis du befinder dig i en by, du ikke kender og har brug for at hæve penge. ATM Hunter tager udgangspunkt i din aktuelle lokalitet og finder derudfra den nærmeste hæveautomat.

Hvordan sparer du penge?

Det smarte ved app’en er, at den giver dig mulighed for at gøre brug af et godt, gammelt trick. Hvis du er typen, som ofte lader dig rive med af stemningen og får brugt dit kreditkort mere, end hvad planen var, kan dine byture, shoppingture eller restaurantbesøg hurtigt sprænge dit budget. Brug i stedet ATM Hunter til at finde den nærmeste hæveautomat, hæv det beløb, du beslutter dig for at bruge på aftenens bytur og beslut dig for ikke at bruge flere penge, end de kontanter, du har hævet. Herved undgår du, at bruge flere penge, end hvad du har råd til.

 

3. Lommebudget – få et overblik over dit dagligt budget

LommebudgetLommebudget er – som navnet antyder – en app, som laver et budget til dig. Ud fra din indkomst og dine kommende udgifter, skaber Lommebudget et overblik, så du altid ved, hvor stort dit daglige budget er.

Hvordan sparer du penge?

Du sparer penge, fordi du altid har et overblik over dit daglige forbrug. Herved undgår du at du bruge flere penge, end hvad du egentlig har råd til. Lommebudget indeholder også tips og tricks til, hvordan du kan spare yderligere penge. Fx hvordan du sparer på dit el-forbrug.

4. Buy Me a Pie! – hold styr på dine indkøb og undgå impulskøb

Buy Me a Pie!Buy Me a Pie! er en dansk app, som hjælper dig, når du skal på indkøb. Du opretter en indkøbsliste på app’en  og har mulighed for at inddele de forskellige varegrupper i forskellige kategorier, så du har et bedre overblik over, hvad du skal købe. Når du står i supermarkedet og har lagt din vare i kurven, kan du bare køre fingeren hen over varen på din smartphone, og varen er registreret som købt.

Hvordan sparer du penge?

Når du benytter Buy Me a Pie! er det en god idé at bruge et par minutter hjemmefra på at lave en indkøbsliste. Vær kritisk og hold dig til listen, når du står i supermarkedet. Hermed undgår du de impulskøb, som man ellers ofte foretager sig, hvis man har svært ved at stå for fristelserne i butikken.

 

5. Viber – ring gratis – også når du er på ferie

ViberDu er sikkert allerede på Viber, men hvis ikke, så hent app’en nu! Med Viber kan du ringe gratis til folk i hele verden (som har en Viber-app).

Hvordan sparer du penge?

Ja, det giver næsten sig selv… Når du bruger Viber kan du ringe og sende SMS-beskeder gratis. Det er de færreste i dag, som stadig betaler for at sende SMS-beskeder, og Viber er blot en af mange årsager til dette. Det er naturligvis mest optimalt at bruge Viber, hvis du adgang til Wi-Fi forbindelse, så du undgår at bruge din egen data.

 

De 5 app-befalinger er bragt i samarbejde med Mikonomi.dk

Mikonomi.dk er en forbrugervenlig sammenligningsplatform, der tilbyder gennemsigtighed omkring en række finansielle produkter, som ellers kan være noget komplekse. Deres mission er at give danske forbrugere viden om og redskaberne til at finde samt vælge den billigste og bedste løsning til deres behov.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

three × two =

2 Comments
  • Katrine
    september 11, 2015

    Tak for tippet! Det er ALTID godt at spare penge ;)

  • Casper Skov
    august 12, 2019

    Spændende! For Resten kendte jeg og har jeg været rigtig glad for, men skal da klart prøve et par af de andre også!