Sporty højttaler til udflugter og eventyr

1 Min læsning

Så bliver en transportabel højttaler ikke meget mere klar på fest og udflugter. Den prisbelønnede UE Boom kan både klare vandsprøjt fra poolen og en ordentlig rystetur på mountain-biken. Den arbejder selvfølgelig sammen med din smartphone!

UE-Boom-fixies

Er du den sporty type, der gerne vil have god lyd med på dine lange cykelture? Så er den trådløse højttaler UE BOOM (Ultimate Ears) en virkelig strømlinet løsning.

Den fikse højttaler, som er lavet af Logitech, har samme form som en vandflaske og kan derfor sættes fast i vandflaskeholderen på cyklen.

Og du skal ikke spilde din tid med at være bekymret over, hvad den kan holde til undervejs på dine udflugter. Højttaleren er både vand- og stødafvisende, så den kan sagtens smides i rygsækken og kan uden problemer klare et par bump i vejen og lidt spændende offroad-kørsel, uden at du behøver at bekymre dig om dens skrøbelighed.

Den kan også overleve en strandtur og en poolfest eller to – og har batteritid nok til 16 timers musikalsk sjov. Den fungerer selvfølgelig via bluetooth med din smartphone.

Og så har den fikse sag lige vundet en international designpris (den eftertragtede iF Gold award) for sin specielle udformning.

UE BOOM fås i seks forskellige farvevarianter og kan bl.a. købes hos Elgiganten for 1.699 kr.

ue boom redwhite

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

six − five =

No Comments Yet.