TEENAGERÆV SENDER SMS

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Mandrilaftalen møder Wulffmorgenthaler i denne virkelige historie hvor teenageræv stjæler telefon og sender sms fra skovens dyb. 

Lige før teenræv hapser smartphone

Smartphones- det er det de unge vil ha! Åbenbart også de unge ræve.

Ved hjælp af en app der lyder som en såret hare fik et par norske teenagers fanget en rævs nysgerrighed. Efter et par forsigtige snus ender den frække ræv (som det forlyder også er en slags teenager- ihvertfald en ung ræv eller hvalp) med at hapse telefonen og stikke af med den.

De to unge rævejægere filmer hele sceancen og morer sig først over rævens vovemod. Men indrømmer så alligevel, at det jo var en smartphone og derfor også ret træls at den forsvandt. De to mennesketeens forsøger naturligvis at ringe til ræven, som da også høfligt besvarer opkaldet med lidt raslen i bladene. Og så skulle man tro den sag var slut, men nej. Et døgn efter mobilrapseriet sender den nu ekstra kække ræv en provokerende sms til telefonejerens ven. Ejeren håber stadig at få sin telefon tilbage.

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

No Comments Yet.