Telefonboksen bliver til mobilværksted

2 Min læsning

Den britiske butikskæde Lovefone giver de gamle røde telefonbokse nyt liv. Her kan turister og travle londonere få fikset deres smartphone, mens de er undervejs. Hvilken London-turist tager ikke selfies foran en af de ikoniske bokse?

MOBIL REPARATION I TELEFONBOKS 5

Modsat Danmark, hvor de gamle telefonbokse bare bliver fjernet og glemt, forsøger briterne at holde deres røde nationalklenodier i live. Måske ikke længere til at tale i telefon, men så til salatbar, bogudlån, kaffebar, delekontorer og well – ombygget til sofaer!

Det seneste nye på denne front er, at Londons snart 100 år gamle røde telefonbokse ombygges til små reparationsværksteder for smartphones.

Det lyder som en oplagt idé, for de røde bokse findes overalt, hvor londonere mødes, og turister flokkes.

Og hvilken London besøgende tager fra byen uden mindst en håndfuld selfies, hvor mindst én er taget foran en ikonisk telefon boks? Derfor er det helt oplagt at omdanne boksene til små værksteder, der kan hjælpe smartphone-brugere i knibe.

mobil reparation i telefonbox 2

De kan hjælpe med nye batterier, isætte nye SIM-kort eller ekstra hukommelseskort – og de kan foretage de mest almindelige reparationer. Lige dér, hvor kunderne befinder sig.

Lovefone butikskæden står for projektet, der har sine udfordringer – ud over at få lov til at leje og ombygge røde telefonbokse de helt rigtige steder.

En telefonboks har ikke mere end en kvadratmeter i areal, hvor der skal indrettes både værkstedsbord, skabe til reservedele og en stol, som en slank reparatør kan sidde på.

Indledningsvis har Lovefone sikret sig 35 telefonbokse i downtown London. De to første er netop åbnet i Greenwich og det hotte indkøbsområde Knightsbridge….

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

3 × three =

No Comments Yet.