Apple Watch på forsiden af Vogue

af

W

earable tech er på vej til at blive det næste store hit i modebranchen. Det er et område med et kæmpe udviklingspotentiale og vi kan godt regne med at se både voldsom innovation og et væsentligt forretningsområde.. Vi lever digitale liv og selvfølgelig skal techbranchen blive bedre til at få den teknologi vi bærer tæt på kroppen til at se ordentlig ud. Som brugere ønsker vi mere mulighed for at udtrykke os personligt med den nære teknologi,  og det betyder at  både modebranchen og teknologibranchen i disse år er ved at få øjnene op for hinanden..

Apple Watch er endnu ikke til salg men har allerede fået debut i fashionverdenen. Nærmere betegnet på forsiden af kinesisk Vogue. Det står efterhånden ret klart at Apple gerne vil meget tættere på modebranchen. Apple CEO Tim Cook har hyret topfolk fra både Burberry og Yves Saint Laurent og der bliver ikke lagt skjult på at Apple befinder sig meget komfortabelt i blandt power movers and shakers fra modemiljøet .

voguechinacover_apple_watch

 

Screen Shot 2014-12-02 at 11.11.39

 

Screen Shot 2014-12-02 at 11.09.46

Fashion power players Karl Lagerfeld, Vogues Anna Wintour, Apple chefdesigner Jony Ive og produktdesigner Marc Newson (som lidt ligner Martin Brygman)

Ingen kommentarer endnu

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *