Er du i tvivl? Så spørg din chatbot

af

Du kan lige så godt vænne dig til dem: Chatbotterne. De bliver dem, du møder i virksomhedens kundeservice, dem du spørger til råds om alt fra banklån til hotelpriser, og dem du konsulterer, når du er i tvivl om, hvad der skete i forrige afsnit af yndlingsserien.

Sidste sæson af Game of Thrones er i gang. Det betyder, det er sidste gang ulve, troldmænd, hvide vandrere og drager udkæmper store slag på skærmen. Sæson 8 havde premiere 15. april 2019 på HBO Nordic, men har du stadig ikke het styr på handlingen og karaktererne, kan du med fordel catche up på de sidste 7. sæsoner, få styr på yndlingspersoner, dem der døde undervejs og ikke mindst deres indbyrdes relationer ved at chatte med GoTBot; en prisbelønnet chatbot i Facebook Messenger, der fungerer som en digital encyklopædi.

GoTBoT er et glimrende eksempel på, hvordan bots for alvor er ved at gøre deres éntre i besked-apps. Og i takt med at teknologien udvikles, vil avanceret kunstig intelligens blive et grundelement i de chatbots, du vil møde i fremtiden. Mange virksomheder er allerede hoppet med på bølgen, og ifølge analysevirksomheden Gartner vil 85 % af alle kundehenvendelser i 2020 vil foregå gennem chatbots.

Se også Elektronistas gadgetside hver måned i modemagasinet IN.

1 Svar
  • Cecilie
    maj 15, 2019

    Lidt skummelt… Men fedt de har gjort den humoristisk :)
    – Det bliver dog sværer og sværer at finde en at invitere på kaffe… Både Irl og nu online ;)

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *