Fitness-armbåndet bliver et smykke

af

A

f Leif Bomberg

Fitbit er gået i samarbejde med den berømte tøjdesigner Tory Burch. Resultatet kan både måle motion og se godt ud.

fitbit mode 1

Traditionelt har fitnessarmbånd ry for at se grimme ud. De kan være nok så praktiske til at holde øje med ens fysiske form. Men at have plastikarmbånd i skrigende farver på til det pænere tøj, det lille businesssæt eller den lange kjole har været ”no go”.

Sådan så verden ud, inden fitnessarmbåndfabrikanten Fitbit tog fat i den amerikanske designer Tory Burch, der rangeres som den 79. mest indflydelsesrige kvinde i verden.

ftbit mode 2

Tory Burch har altid holdt af sport og fitness – i 2007 datede hun f.eks. cykelstjernen Lance Armstrong – så samarbejdet med Fitbit var ret oplagt.

Resultatet kan ses på disse billeder. Fitnessarmbånd og -halskæder, der er blevet forvandlet til smykker, man kan have på døgnet rundt – og ikke kun i motionscentret, på løbe- eller cykelturen.

fitbit mode 3

Den nye Tory Burch for Fitbit-kollektion består af et armbånd og et halskædevedhæng af messing samt to armbånd i silikone med et karakteristisk Tory Burch-mønster på.

Man skal betragte Tory Burch-nyhederne som en smart indpakning til sin Fitbit-fitness-tracker, eller man kan købe et Fitbit-armbånd med, hvis man forelsker sig i de nye accessories.

fitbit mode 4

Det tager kun få sekunder at lægge en Fitbit ind i en Tory Burch-indpakning, og man kan jo skifte mellem de forskellige varianter, hvis man har råd.

”Fitness-smykkerne” kan i øjeblikket forudbestilles hos fitbit.com eller toryburch.com. Priserne er 195 USD (ca. 1.060 kroner) for armbåndet i messing, 175 USD (ca. 950 kroner) for messingvedhænget og 38 USD (godt 200 kroner) for armbåndene i silikone.

Ingen kommentarer endnu

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *