Smart gadget sladrer, hvis din taske eller cykel er ved at blive stjålet

af

Lille, smart gadget fra Sen.se kan klistres på din rygsæk eller cykel og forhindre, at dine ting bliver nappet fra langfingrene tyve.

D

in taske eller cykel risikerer at blive stjålet, så snart du vender ryggen til. Heldigvis findes der et gadget, som kan mindske risikoen for tyveri. Sense Guard Peanut er et lille bitte stykke plastik, der vibrerer og larmer, hvis nogen prøver at bevæge den.

Den lille Guard Peanut er supertynd og fylder ikke mere end en lillefinger i højden. Det gør den nem og praktisk at placere på alt fra tasker til cykler. Du kan også installere den på indersiden af din postkasse, så du kan du tjekke, om der har været post, uden at bruge tid på at åbne postkassen.

Sense Guard bruger Bluetooth til at snakke med din telefon, men du behøver ikke en konstant aktiv forbindelse for at kunne få et samlet overblik over, hvad der er sket. Sense Guard synkroniserer nemlig med din telefon, når du kommer i nærheden af den og via den tilhørende app kan du få et overblik over, hvornår der har været aktivitet sidst.

Sense Guard er primært bygget til at beskytte dine ting, uanset om det er din computer, taske eller cykel, og den giver dig besked, hvis nogen prøver at stikke af med det.

Sense Guard Peanut koster 185kr 

Ingen kommentarer endnu

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *