Tip til Valentinsdag: Skru op for flirten med to sjove spil

2 Min læsning

Valentinsdag falder den d.14. februar og er efterhånden blevet et verdensomspændende fænomen.  Også i Danmark er det blevet populært at markere den store kærlighedsdag. Vi har fundet to sjove spil frem, som kan gøre din Valentinsdag – og -aften en lille smule mere Not-Safe-For-Work.

Gør lidt mere end at flette flingre med ‘Fingle’

Fingle til iOS er på overfladen et uskyldigt lille spil. Du og din medspiller skal skubbe to slags figurer på plads. Men I skal gøre det uden at fjerne fingrene fra skærmen, og målstregen for dine figurer kræver, du kommer ret tæt på den, du spiller med.

Fingle genskaber helt perfekt den nervøse intimitet ved at flette fingre og strejfe hinandens hænder. Det hele er tilsat lummer 70’er musik, så det er svært at tage hele seancen seriøst. Tilgengæld er det en eminent isbryder og en god måde at komme tæt på hinandens fingre.

Fingle fås til iOS og koster 17kr

 

Twister for voksne med ‘Pretzel After Dark’

Hvis du vil være lidt mere vovet, så er ‘Pretzel After Dark’ et oplagt valg. Her får du det gode gamle Twister fortolket på en lidt mere intim og frisk måde.

I stedet for, at du skal sætte “højre fod på grøn”, så er det i stedet “højre fod på din partners mås” og så videre. Det er lidt mere beskidt end det almindelige Twister, men så meget beskidt bliver det heller ikke. For hvis du faktisk prøver at gøre alt, hvad der sker på skærmen, så kommer du til at have al din fokus på at holde styr på din krop og ikke så meget andet.

Men hvis du vil tæt på din partner eller Valentins-date på en anderledes og meget fysisk facon, så er ‘Pretzel After Dark’ en sjov lille isbryder.

Pretzel After Dark er gratis og kan spilles her.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

No Comments Yet.