Man kan aldrig have for meget om ørerne- Alpine headset

af

A

f @ChristianeVejlo

Hvis der er en ting jeg ikke kan få nok af så er det fede høretelefoner. Der er altid en undskyldning for at spotte noget nyt. Lyden kan være bedre, med eller uden ledning, over- eller in ear, nyt lækkert design eller originalt design.

Screen Shot 2014-10-20 at 20.39.20

Alpine er faktisk mest kendte for deres high end lydsystemer til biler, men selvfølgelig er et par hovedtelefoner en indlysende udvikling af produktporteføljen. Jeg har ikke testet dem, så jeg kan ikke sige noget om lyden. Andet end at Alpine normalt er garant for at det er i orden.  Men vil man vide mere om, det står der på Alpine sitet en masse detaljer om teknologien med en masse udtryk som frequency, crisp sound, high performance, sound field ect. Resultatet skulle være noget i retningen af at lytte til god live musik.

Screen Shot 2014-10-20 at 20.54.08

Med sættet følger en tilhørende app, så man både kan justere niveauer og håndtere sit musikbibliotek på farten. (Danske Jabra har gjort lidt af det samme).

alpine-app-triptych

Designet kan jeg til gengæld godt vurdere på distrancen. Det ser tosset lækkert ud. Over ear i “diamant shape” med stilfulde metaldetaljer og (ja guld er stadin in). Filmen er også rimelig lækkert lavet på den unge urbane måde. Headsettet passer til Apple produkter og skulle kunne købes i Apple butikker og online.

Ingen kommentarer endnu

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *