Geniale sportshøretelefoner, som ikke falder ud af øret!

af

Januar er måneden, hvor mange har et ønske om at være en bedre udgave af sig selv. Det indebærer fx mere motion. Vi har fundet de ultimative sportshøretelefoner til dig, der skal ud og svede.

f5-sub

D

er findes ikke noget værre, når man er ude og løbe, end når høretelefonerne falder ud af øret eller ikke vil sidde ordentligt fast. Det er frustrerende og ødelægger fokus på at dyrke motion.

Med de nye ‘Freedom-høretelefoner’ prøver amerikanske Jaybird at eliminere det problem med et par trådløse høretelefoner, som er specialbygget til motionister. De kan håndtere sved og kan klare at blive slynget rundt, når du dyrker motion.

Høretelefoner der sidder ordentligt fast

Uanset dit øre eller aktivitet du laver, så er der en pasform til det med Jaybird høretelefonerne

Uanset dit øre og lige meget, hvilken aktivitet, du laver, så er der en pasform til dig med Jaybird-høretelefonerne

Jaybird Freedom-høretelefonerne fokuserer ikke bare på at give dig en god lyd, men også på den optimale pasform. Med høretelefonerne følger der et stort udvalg af forskellige af ‘øredutter’ i forskellig former og størrelser samt andet tilbehør, der optimerer høretelefonerne. Der er de traditionelle silikone-dutter, du putter i ørene, men der er også et sæt lavet af skum, som er svedafvisende og fungerer lidt ligesom ørepropper, idet de udvider sig og tilpasser sig dit øre.

Udover de to traditionelle typer af propper, så er der også nogle vinger med i pakken. Dem kan du installere på høretelefonerne, hvis du vil have, at de på ingen måde kan rystes ud af hovedet, eller du vil have mulighed for at lukke lidt af omverden ind, så du bedre kan orientere dig i trafikken. Udover en masse forskellige måder at få høretelefonerne til at sidde fast i dit øre, så er der også en lille klips med, så selve ledningen, der holder på høretelefonerne, kan strammes ind. Det er en fordel, når man er ude og løbe og ikke vil have en ledning, der dasker rundt.

buds

Den medfølgende Jaybird-app giver dig desuden mulighed for at justere høretelefonerne ift. måden, du oplever musikken på. I app’en kan du ændre, om høretelefonerne skal skubbe mere bas ud, mere diskant eller vælge en opsætning, der fremhæver tale mest muligt (især nyttigt, hvis du dyrker motion og hører en podcast imens).

God lyd, selv når du kampsveder

Selvom du har travlt med alt muligt andet, mens du dyrker motion, så er det lyden i Freedom-høretelefonerne ikke at kimse af. De leverer en god og meget klar lyd, og en bas der sparker meget mere, end hvad høretelefoner af den størrelse burde være i stand til. De lyder kort sagt rigtig godt.

Jaybird Freedom er ikke bare et par rigtig gode trådløse høretelefoner. De er også ideelle til dig, der vil have musik med, når der skal dyrkes motion. Men det er ikke høretelefoner, som er designet til eliteudøveren med indbyggede træningsprogrammer og alt muligt andet. Det er et i stedet “bare” et par høretelefonerne, som kan sidde rigtig godt fast og levere en imponerende lyd for deres størrelse.

Jaybird Freedom har desuden 8 timers batterilevetid, så der også er masser af lyd på de helt lange ture!

02 Jaybird Freedom 2 min fra Jaybird på Vimeo.

Jaybird Freedom fås til 1100kr.

1 Svar
  • prokabaddi
    juli 20, 2019

    Now you can enjoy cricket and kabaddi matches besides besides this music.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *