HTC FORREST I CONCEPT STORE KAPLØB

af

A

f Jan Kwiecien

HTC Concept storeLyst og friskt, minimalistiske og rent, limegrønt og hvidt og selvfølgelig HTC produkter spredt over det relativt beskedne areal. Sådan er førsteindtrykket af HTC’s nye butik på Købmagergade i København.

Mobilbrandet HTC har vundet danskernes hjerter på ganske få år. De kom først med en Android telefon på det danske marked (HTC Magic) og stormer derudaf med populære smartphones lanceret under catchy navne som Legend, Wildfire og Desire. Nu åbner de landets første concept store med udgangspunt i mobiltelefonuniverset. Lige foran næsten på teleselskabet 3, som for kort tid siden offentliggjorde, at de 31. marts åbner for deres 3 concept store i København. Elektronista var med til HTC åbningen.

Managing Director, Peter Frølund byder velkommen

Managing Director, Peter Frølund byder velkommen i det hvide og limegrønne interiør

Med åbningen af HTCs concept regner HTC med at komme i tættere kontakt med eksisterende kunder men også potentielle købere af HTCs brede udvalg af smartphones og tablets. HTC fortæller selv, at de specifikt har valgt København og Danmark fordi danskerne har et stort kendskab til brandet og dets produkter. Til trods for den store opmærksomhed opfatter HTC sig dog stadigvæk i følge Managing Director, Peter Frølund som ”den lille opkomling, den nye dreng i klassen” og fortæller, at HTC ønsker at invitere kunderne indenfor i HTC’s eget univers, hvor det kun handler om produkterne og hvad de kan.

Butikken kommer til at huse alle HTC’s modeller og mobilaccessories. Telefonerne købes kontant og så skal du selv forbi et teleselskab for at få et abonnement på. Foruden to kommende facebookmobiler, ‘HTC ChaCha’ og ‘HTC Salsa’ (ja, eksotisk lyder det) kommer HTCs første tablet HTC Flyer også på gaden  inden udgangen af juni. Prisen på de to danselærerinder og flyveren er endnu uoplyst.

Ingen kommentarer endnu

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *