IPHONE 5C FINDES DA ALLEREDE

af

A

f Leif Bomberg

I Kina og på nettet kan man allerede nu købe kopier af Apples nye iPhone 5C. Før Apple selv har løftet sløret for sin nye smartphone til budgetpris. iPhone-kopierne kører dog med Android som styresystem.

iphone kopi 1 1

Denne uge åbner Apple omsider for gaveposen og lancerer officielt to nye smartphones – iPhone 5S og iPhone 5C.

Rygterne og gætterierne om de to nye iPhones har løbet verden rundt i månedsvis. Til stor glæde for Apples PR-afdeling, der ikke har behøvet gøre andet end svare “no comments” til alle forespørgsler. Reklametrommerne har kørt helt af sig selv.

Helt så begejstret er Apple nok ikke for, at en fræk iPhone 5C kopi allerede kan købes i kinesiske butikker og af alle andre via internet.

Kopien hedder Goophone I5C og ligner den kommende “lille” iPhone til forveksling – tør man formode. For resten af verden inklusive os danskere ser først den rigtige iPhone 5C i morgen.

Og købe den nye Apple iPhone 5C – det er der sikkert lange udsigter for. Amerikanerne kan fra den 20. september, men danskerne nok næppe før i oktober eller måske først i november.

Holder tålmodigheden ikke så længe, kan man jo nøjes med den nye Goophone I5C. Den koster beskedne 99 US dollars – ca. 550 kroner. Formentlig 1/7 af, hvad man skal betale for den originale Apple iPhone 5C.

iphone kopi 1

For de penge leverer Goophone I5C naturligvis ikke Apple teknologi og software. Goophone kører i stedet med Android 4.1 styresystemet.

Skærmstørrelse og tekniske data ligner til gengæld langt hen ad vejen, hvad man kan forvente fra Apple i morgen:

2-kerne processor på 1,2 GHz, 5 megapixel kamera bagpå og 2 MP foran samt et 2.000 mAh batteri, der sikrer 5 timers tale og 48 timers standby på en opladning. Skærmen er på 4″, men med dårligere opløsning (854 x 480 punkter) end vi tror, Apple iPhone 5C får.

Fræk er Goophone med sin Apple kopi. Men fræk kunne det selvfølgelig også være at “flashe” sin iPhone 5C kopi på gaderne i Danmark, længe før alle andre har fået tag i den originale…

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *