KLAR TIL SKOLESTART MED ACER ICONIA TABLET

af

A

f Kristina Blenker

Skolernes sommerferie er for længst overstået og skoletasker skal igen fyldes med bøger, madpakker og måske den lille Acer tablet Iconia B1, der er ideel til e-læsning og surfing – på farten eller i frikvarteret.

DSC_0024

Acer Iconia B1 er en del af 2. generations tabletserien og er specielt designet målrettet mod unge, førstegangs-tabletbrugere eller til dem, der ønsker sig en ekstra enhed i hjemmet uden det sprænger budgettet. Det er netop budgettet mine tanker falder på, som det første da jeg pakker Acer Iconia B1 ud af den ellers så lækre sølvgrå æske. For den lille 7 tommer tablet vejer kun små 320 gram og føles desværre i hænderne, som et billigt stykke plastik-legetøj. Selve vægten og skærmstørrelsen er yderst tiltalene, særligt når den skal passe ned i en dametaske eller en skoletaske. Jeg har tidligere testet den noget større Iconia Tab A700 også fra Acer, der trods dens 10 tommer skærm alligevel formåede at virke super lækker at have i hænderne.

DSC_0026Efter at have haft Iconia B1 med mig på farten et par dage, blev det lidt dårlige førstehånds indtryk dog vendt til et yderst positivt bekendtskabt, den er lille gut er jo lynhurtig! Set i forhold til min nu ældre sag af en iPad, var Iconia B1 klart at foretrække til både surfing og e-læsning. Til gengæld er det rigtig ærgerligt at Acer har valgt at placere Iconias højttalere på bagsiden, hvilket gør det nærmest umuligt at spille spil, se videoer eller høre musik for fuld udblæsning!

Jeg vil bestemt mene at Acer Iconia B1 med 8 GB er et rigtig godt valgt til større og mindre børn i skolealderen, hvor forældrene gerne vil investere i en tablet til hjemmet eller skoletasken. Acers Iconia B1 tablet kommer med styresystembet Android Jelly Bean og fås med WiFi, eller i 3G, med 8GB el. 16 GB. Iconia B1 med 8GB fås lige nu til 949 kr. hos Elgiganten.

Ingen kommentarer endnu

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *