Køletaske er også en trådløs højttaler

af

Af Leif Bomberg

Kube er en den oplagte gadget til næste sommers udendørs parties. Det er en elegant Bluetoothhøjttaler, der også kan holde drinks, øl og energidrinks kolde – eller er det omvendt?

kube køletaske 3

 

M

åske er januar ikke lige årstiden til at lancere isbokse i Danmark, men eftersom verdens mest musikalske af slagsen nu er lanceret internationalt, kan man vel begynde at spare op til en, så man har den klar til sommerens udendørs parties.

Kube er køletasken, alle gadgetelskere må have – og som tilhængere af musik med lydtryk på vil misunde dem. Hvis de da ikke også har købt en til sig selv til Red Bull-dåser og Jack Daniels-flasken.

Højttalerne i den party-parate nyhed kan nemlig aflevere imponerende 100 dB lydtryk i 20 timer på én batteriopladning. Musikken hentes trådløst via Bluetooth fra en smartphone, som man naturligvis altid bærer rundt på.

kube køletaske 2

Køledelen er på 30 liter og kan deles op i et afsnit med køl og et til isterninger eller ispinde for den sags skyld.

Den skægge Kube er fremstillet af aluminium og kunststof og er naturligvis vandtæt. Den skal jo kunne tåle både sprøjt og en kort tur i svømmepølen eller strandkanten uden at komme til skade.

Kubesound regner med at have den lydstærke køletaske på markedet inden sommer. Prisen er heftig, synes jeg – 1.095 USD eller knap 6.900 kroner.

 

Ingen kommentarer endnu

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *