NÅR SKO GODT KAN GÅ HJEM OG LÆGGE SIG- BEATS BY DR. DRE

af

A

f Christiane Vejlø

Glem alt om skosamlingen. Hvis der er noget man for alvor  ikke kan få nok af så er det høretelefoner- Og forskellen er, at man ikke får ømme fødder selvom man køber dem der er ligeså dyre som designerskoene. 

 

Der er mange forskellige situationer hvor et par gode høre telefoner er uundværlige. Min erfaring er, at det kan være nødvendigt med flere forskellige modeller, for at få hverdagen med lyd til at gå op i en højere enhed. Et godt “in ear” sports headset til løbeturen, et lækkert og farverigt set til turen rundt i byen, et par som holder maskinlarmen ude under flyturen, et in ear set til cykelturen hvis man har en hat udenpå,  et stort vinterpar som varmer mens de spiller og så selvfølgelig det helt hardcore, lækre, no bullshit god lyd set som kronjuvelen i samlingen. Lige nu ønsker jeg mig det ikke helt billige Studio headset fra Monster Beats by Dr. Dre (trækker bestemt ikke ned at min hip hop helt Dr. Dre er involveret).

 

Dr. Dre står bag serien Beats som for nylig er blevet delvist opkøbt af HTC, der har kastet sig over smartphones der spiller ekstra godt sammen med Beats teknologien. HP hiver også Beats ind som trendy partner til deres laptops. Med Beats bliver der gået efter en lyd som lægger sig direkte op af den oprindelige studiolyd og det er damn good shit.

Beat by. Dr. Dre i den store over-ear version koster snildt 3500 kr. HTC flagship butikken på Købmagergade i København har Danmarks største udvalg. Ellers kan de findes på nettet på f.eks. computercity

 

 

1 Svar

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *