TRÅDLØST HEADSET MED KØLIG STIL

af

A

f Christiane Vejlø

Drop de små latterlige øreprophøretelefoner som fulgte med din telefon. Er det ikke på tide du respekterer den gode lyd? Elektronista har haft ørene i et stilfuldt ledningsfrit sæt fra Jabra.

Jabra Halo 2 er et trådløst headset som fungerer via bluetooth. Og nej det er overhovedet ikke svært at sætte op. Du lader dem op og trykker “parring” på din smartphone og så kan du ellers lytte til musik og podcasts eller tage telefonen, mens  mobilen ligger i tasken eller i lommen.

Der er ingen generende ledninger og volumen styrer du elegant med en touchfunktion på højre hørelap. Det bedste ved det hele er næsten, at hele sættet smart kan klappes sammen, så  det er nemt at have med i tasken.

Ingen poppede farver eller smarte mønstre. Jabra Halo 2 er helt rent design med tydelig inspiration fra B&O. Jabra Halo 2 Bluetooth Stereo Headset set til ca. 712 kr hos Amazon. Virker også til Apple iPad / iPhone / iPod.

3 Svar
 • Helle Harder
  april 17, 2012

  Men hvad med lyden? Og pasform?

 • Anne Laugesen
  april 17, 2012

  Ja, hvad med lyden – er den god? Og samtalekvaliteten?

 • Lars Stokholm
  april 17, 2012

  Jeg har haft et i et års tid, og både jeg og mine piger (3 og 9) bruger det flittigt. Det er perfekt til når de spiller eller ser film på iPad’en, eller til at høre musik eller lydbøger, uden at forstyrre os andre, f.eks i bilen. Det sker også at jeg selv bruger det sammen med min HTC. Samtalekvaliteten er fortrinlig, og personen i den anden ende hører ikke meget til bilstøj eller vind.
  Lydkvaliteten rækker fint til almindelig musiklytning, fuldt på højde med de billige øretelefoner som normalt følger med iPhone og de fleste andre telefoner. Er man der i mod til fordybelse i klassisk musik, er de her nok ikke dem man skal vælge, men det kommer nok af sig selv, audiofile er nok stadig lidt konservative og foretrækker ledninger.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *