VIND MORS DAGS GADGET!

af

S

å har vi trukket en vinder! Det blev Line Maria Kristoffersen! Tillykke! (husk vi også løbende trækker lod  om lækre gadgets blandt læsere af Inbox magasinet).

Ved du endnu ikke, hvad du skal give din mor til Mors Dag eller er du selv mor og ønsker dig en særlig gadget forkælelse på søndag? (ikke snyde drenge!). Vi har et suverænt lækkert stykke grej til bilen. Højtaleren (værdi 799 kr) som giver lyd til både opkald og musik kan desværre nok ikke bruges i en åben sportsvogn, men hvis du ikke har det problem, så er det da bare med at deltage i konkurrencen. Gå ind på Facebook og skriv “Jabra Freeway til Mors Dag”. Vi offentliggør vinderen på Facebook nu på søndag. Så kan du med det samme fortælle Mor eller dig selv (men kun hvis du er mor!) den gode nyhed.

Jabra FREEWAY er en højtaler til bilen aka speakerphone. Så når mor skal i byen, så kan hun svare og afvise opkald helt håndfrit bare ved brug af stemmen. Selv processen med at parre telefonen og enheden foregår via stemmestyring. FREEWAY kobler automatisk til og fra, når du starter/stopper bilen, så du skal ikke tænke på en on/off knap. Du kan parre højtaleren med to enheder (fræk gadget polygami?), hvilket giver dig mulighed for både at modtage mobilopkald og lytte til musik fra din MP3 afspiller. Selvfølgelig i surround sound med hele 3 højtalere.

Hurtig ind på Facebook og deltag i konkurrencen. Bare skriv “Jabra Freeway til Mors Dag” på wall’en.

1 Svar
  • Karina
    maj 6, 2011

    Uhhhh…. den er godt nok lækker!!
    Har lige købt et headset til 900,- som virker rigtig godt. Det jeg bare ikke tænkte over var, at man som brillebærer kan have problemer med de headset som sidder på øret. Spild af penge desværre, da jeg ikke bruger den særlig ofte fordi den generer, øv!
    Så jeg har været hurtig til at skrive på facebook siden :)

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *