Ringen er en komplet fitness tracker

af

Synes du, at motionsarmbånd og smartwatches er lidt for opsigtsvækkende, så anskaf dig en Motiv-ring, som er superdiskret og næsten kan det samme.

motiv-ring-2

G

lem alt om farverige fitness-armbånd eller klodsede smart-ure, der ”flasher” over for alle mennesker omkring en, at man dyrker motion hele tiden – eller i hvert fald får det til at se sådan ud.

Registrering af ens fitnessniveau, sandsynlighed for mangel på søvn osv. kan gøres meget mere diskret. Faktisk nærmest så diskret, at man kun selv ved, at det foregår.

Hemmeligheden ligger i denne fingerring, der ser helt almindelig ud. Motiv Ring er dog noget af en ulv i fåreklæder.

motiv-ring-3

Inden i ringen sidder nemlig en håndfuld forskellige sensorer, der løbende afleverer helbredsrelaterede informationer trådløst til en smartphone app. Motiv registrerer således puls, krops temperatur, forbrændt kaloriemængde, antal vandrede og løbede skridt og kilometer.

Meget smart kan Motiv også adskille, om ens aktivitet er almindelig ‘flytning’ af kroppen, som fx let gang – eller om der er tale om aktiv motion med hjernebanken, sved osv. .

Misser Motiv-bæreren en træningssession, registrerer ringen det omgående. No problem – for app’en justerer automatisk de daglige mål, så den totale ugentlige motion ender med at blive de planlagte.

Motiv ringen har også den store fordel, at man kan bære den hele døgnet rundt. Den forstyrrer ikke, mens man sover i sengen. Snarere tværtimod.

Ringen tæller nemlig automatisk timer og minutter, bæreren for sovet. Motiv kan sågar adskille, om man kun døser, får en kort morfar på sofaen, eller om der er tale om let eller dyb søvn.

I første omgang fås Motiv kun til iPhone. En Android-app kommer måske senere. Den kloge ring er fremstillet i titanium med indbygget opladeligt batteri.

Ringen kan i øjeblikket forudbestilles i farverne grå eller rosa guld til priser fra 200 USD inkl. app. Det er ca.  1.450 kroner….

 

1 Svar
  • Kirsten Nør
    juli 22, 2020

    Ville gerne bestille en motiv ring, men det er ikke muligt på deres hjemmeside

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *