Sofabord med indbygget køleskab, højttaler, lysshow og oplader

af

Sobro er moderne tiders sofabord, der samtidig er køleskab, trådløs højttaler, lysshow og oplader til alle familiens gadgets.

N

år der er noget rigtig godt på tv, mangler man som regel altid et par ting. Vigtigst måske rigelige forsyninger af kolde drikkevarer og snacks – og dernæst at man har sin smartphone og eller tablet i nærheden i fuldt opladet tilstand.

Sobro har det rette møbel til formålet: Markedets første high-tech sofabord, der indeholder både køleskab, stereoanlæg og en håndfuld USB-stick, så man aldrig kommer til at mangle strøm ved sofaen….

Sobro-sofabordet har også tre skuffer, så man har masser af fralægningsplads. Den største af skufferne indeholder et køleskab med plads til en kasse øl eller flere six-packs.

Køleskabet er elektronisk styret, og via en touch skærm på bordpladen kan man trinløst justere temperaturen i kølerskuffen. Fra tre til ti grader Celsius.

Touch-skærmen bruges også til at styre musikken, man afspiller gennem sofabordets indbyggede stereohøjttalere. De kan enten forbindes trådløst via Bluetooth eller via et af de USB-stik, der sidder smart anbragt på siden af sofabordet.

Touch-skærmen er klogt nok placeret under ridsefast Gorilla-glas, så væltede sodavand, kaffepletter eller dåser og glas, der køres hen over bordpladen, ikke kan gøre skade.

Skal der rigtigt hygges eller holdes fest, har Sobro-sofabordet såmænd også lysshow indbygget. Det kører under bordet og kan selvfølgelig styres i farver, rytme og mønster fra sofabordets touch-skærm.

Her er det meningen, at der med tiden integreres en dongle a la GoogleCast, så man også kan fjernstyre TV-skærmen direkte fra sofabordet. Glem alt om en flok ”remotes”, der ligger og flyder på bordet, på gulvet eller i sofaen.

Sobros hightech-sofabord kan forudbestilles i hvidt, sort, valnød, blåt eller rødt. Priserne begynder ved 499 USD eller ca. 3.500 kroner.

 

 

2 Svar
  • Andreas
    april 5, 2017

    Og kan ikke leveres til Danmark…

  • Janus
    august 4, 2017

    Det skal nævnes at apparatet kun trækker 110v, så bordets indmad “spelter” hvis du sætter danske dimser til.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *