Her er den ultimative vindjakke til gadget-fans

af

Vindjakken PoweraIN2.0 har mere en 40 indbyggede funktioner. Den har lommer og funktioner som moduler, man kan klikke på jakken f.eks. med trådløs opladning af ens mobil, indbygget powerbank-batteri og særlig beskyttelse mod trådløs tyveri af data. Jakken har tilmed sit eget kabelbaserede netværk indbygget.

gadget jakke 1 ny

M

an ser ofte professionelle fotografer og videofolk futte rundt i veste, der rummer et utal af lommer. Til objektiver, batterier, hukommelseskort, ledninger, film, notesblokke osv.

Med alle de gadges, der i dag hører til en moderne M/K, må det være oplagt med en tilsvarende jakke. Blot tilpasset smartphones, små tablets, øretelefoner, selfiesticks – og med mulighed for at få ladet batterierne op, mens man har jakken på.

Powearin Wearable Technology har skabt IN2.0 jakken, som har mere end 40 indbyggede funktioner – alle med relation til den daglige brug af elektroniske gadges.

PowearIN 2.0 er opbygget i moduler, så man kan indrette jakken efter de behov og de gadges, man bærer rundt på. 10 forskellige moduler med 20 funktioner er til rådighed eller kan købes til.

Jakken har sit eget indsyede netværk med skjulte kabler. De kan f.eks. bruges til at forbinde to lommer med hinanden, hvor der er et batteri i den ene.

Et af modulerne er en lomme med god plads til et powerbank-batteri med USB-stik, mens et andet modul indeholder trådløs opladning af mobiltelefonen.

Man kan sågar få et modul i form af en ring, som man sætter nederst på ærmet. Så kan smartphonen oplades trådløst, mens man holder den i hånden. Det er da smart.

gadget jakke 2

For de sikkerhedsbevidste kan det være godt at vide, at en særlig lomme i jakken er foret, så man ikke kan tappe mobilen i den trådløst. Det fænomen, som også kaldes RFID-tyveri.

PowearIN 2.0 kan sågar forsynes med magiske knapper. Det vil sige knapper, der hver for sig udfører en funktion trådløst via f.eks. Bluetooth. Et tryk på jakkens knap vil f.eks. skyde et billede med et skjult kamera i en lomme. En anden knap kan starte og stoppe musikafspilning eller tage imod et opkald på telefonen.

Endelig kan PowearIN 2.0 fås med tyverisikre lommer til f.eks. pungen og har en hætte med indbygget hovedtelefonstik.

PowearIN 2.0 er måske ikke verdens mest elegante overtøj, men jakken er praktisk, vind- og vandtæt samt teflonbehandlet.

Jakken er fremstillet af slidstærke og flammehæmmende materialer og fås i to modeller og fem forskellige farver.

Hvis man forudbestiller nu, kan gadgetjakken fås til priser fra 169 USD – det er ca. 1.150 kroner. Når PowearIN 2.0 kommer i handelen til oktober, vil den koste omtrent det dobbelte….

https://www.kickstarter.com/projects/powearin/powearin20-world-first-modular-multipurpose-travel

Her er også en lille video, der viser mulighederne i den utrolige jakke:

https://www.youtube.com/watch?v=iucdcV8KySc

Ingen kommentarer endnu

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *