TO I ÈN-YOTAPHONE MED TOUCHSKÆRM TIL GADEN OG EPAPER TIL GÅRDEN

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

En almindelig smartphone skærm er dårlig at læse på og en epapirsskærm på en elæser er dårlig at surfe på. Ny telefon løser problemet OG sparer batteri med skærm på både for- og bagside. 

Der er lige om hjørnet. YotaPhone Android smartphonen som samler to vigtige 4.3″ skærme i ét device. Fordelen er ikke kun at de to skærme hver især har fordele, når de skal vise forskelligt indhold. Batterilevetiden bliver også væsentligt forlænget fordi eInk skærmen ikke bruger særlig meget batteri. Så læser du dine mails eller en bog på epapirsskærmen kan du sagtens stadig surfe på touch skærmen i lækker HD kvalitet.

YotaPhone vil være tilgængelig over hele verden i løbet af andet halvår af 2013. Telefonen er en multi-band LTE-smartphone, der er funktionel over hele kloden og til årets Mobile World Conference i Barcelona fra den 25. til den 28. februar 2013 forlyder det at vi får muligheden for at høre mere om YotaPhone.  Telefonen vil være tilgængelig i Danmark i løbet af fjerde kvartal af 2013.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 × four =

No Comments Yet.