TRÅDLØS LYD I HELE HYTTEN

2 Min læsning

Af Anne Mette Beck

Med Boses Soundlink Air kan du trådløst afspille lyd fra dine Apple-produkter via AirPlay.

Bose Soundlink Air er en højttaler, der er lavet til at spille sammen med AirPlay og dit trådløse netværk. Via AirPlay snakker højttaleren nemlig sammen med din iPhone, iPod, iPad eller iTunes fra computeren, så du kan streame din musik fra dit bibliotek.

Bose SoundLink Air

Her i privaten har der været stor begejstring for højttaleren ved morgenbordet. Her har vi nemlig kunnet høre radio, uden enten at skulle nøjes med dårlig lyd fra iPad’ens egne højttalere eller at en af os har måttet undvære sin iPad til nyhedslæsning over morgenmaden, fordi den skulle sættes til højttalerne via jackstik i den anden ende af stuen.

Bose Soundlink Air

Men  Afspiller man musik lyder det faktisk godt, så længe man ikke fyrer helt op for volumen og bassen. Men holder man sig til radio, podcasts og musik på et lydniveau, der ikke skal holde en kæmpe fest igang, fungerer den upåklageligt.

Det er nogenlunde nemt at sætte den op. Det foregår med et medfølgende usb-kabel og opsætning via Boses hjemmeside. Så ja, det betyder, at man skal ligge inde med en computer for at kunne opsætte den.

Det mest positive ved denne højttaler er, at så snart den er sat op og er igang, så er det pivnemt at smække noget musik på. Og man behøver ikke engang at rejse sig fra sofaen! Dog ligger prisen virkelig i den dyre ende – næsten 2800 kr. hvortil man skal smide ekstra 600 kr. for at få et genopladeligt batteri med, så også selve højttaleren bliver trådløs og kan flyttes rundt så let som ingenting. Dog har man mulighed for at købe flere Soundlink Air højttalere og placere i forskellige rum, så man kan afspille og høre den samme lyd i hele hytten.

Find Bose Soundlink Air her.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

9 + thirteen =

No Comments Yet.