Tre nye medlemmer af Lumia-familien

1 Min læsning

Af Anne Mette Beck

Nokia præsenterer tre nye medlemmer af Lumia-familien, der alle kommer med det opdaterede Windows Phone 8.1.nokia_lumia_930

Lumia 930 – Det næste flagskib fra Nokia

Den mest interessante at de tre mobilnyheder. Lumia 930 følger trop med flere foregående Lumia-topmodeller med en masse megapixel i kameraet – 20 megapixel med ZEISS-optik. Skærmen er 5″ og pakket ind i en kombination af metal og polycarbonat.

nokia_lumia_630Lumia 630 og 635 – to billige Windows Phones

Begge telefoner er 4,5″ og med mulighed for at udskifte coveret, hvilket jo nærmest er ren Nokia 3210-nostalgi.

630’eren kommer i to varianter – en med single-sim og en med dual-sim, så du kan have både privat og arbejdstelefoni på samme telefon. Lumia 630 med single-sim forventes på det danske marked i andet kvartal af 2014 til en vejledende pris på 1.295 kroner.

nokia_lumia_635635’eren bliver markedsført som den lynhurtige Lumia med 4G/LTE og forventes i Danmark i løbet af sommeren, hvor prisen vil blive oplyst.

Nyt og bedre Windows Phone 8.1

Windows Phone har fået en overhaling og er blevet opdateret på en lang række områder, og alle nye Lumia-telefoner kommer naturligvis med denne opdatering. Øvrige Lumia’er vil også få opdateringen i løbet af sommeren 2014.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 × 3 =

No Comments Yet.