Elektronista udgiver ny bog om fremtiden- Pris: 0 kr.

af

Klog på fremtiden på 20 minutter (eller lidt mere)

Cover-Klog-paa-fremtiden

E

lektronistas Christiane Vejlø står bag Klog på Fremtiden– en ny håndbog til fremtiden. Downloadet over 2300 gange på andet udgivelsesdøgn og nu ude i over 6000 eksemplarer.

Der ligger tusindevis af timers research og analyser bag bogen, men direktør i  Elektronista Media, trendanalytiker, foredragsholder og radiovært Christiane Vejlø har valgt at sætte prisen til 0 kr. Ca. 80% af det arbejde virksomheden Elektronista Media udfører gives gratis væk. Hent “Klog på Fremtiden” her.

“Jeg ved folk har travlt og trods den gode vilje simpelthen ikke får læst en lang række fagbøger om emnet. Jeg har derfor samlet de vigtigste tendenser i en overskuelig bog” fortæller Vejlø.

Den digitale bog som er i kategorien “short read” er som næsten alt andet udgivet gennem virksomheden Elektronista Media gratis, og Christiane Vejlø mener, det er fremtiden.

“Vores hovedfokus har altid været den digitale bruger, som vi holder opdateret på nye digitale trends. Fremtidens medieindhold vil ikke blive finansieret direkte af modtageren, men gennem andre indkomststrømme i virksomheden. Elektronista Media har i 7 år givet indhold gratis væk. Det kan lade sig gøre, fordi vores forretning er baseret på rådgivning, partnerskaber og produktudvikling”, fortæller Vejlø, som mener, at gratis indhold er en afgørende faktor i fremtidens mediedistribution.

Elektronista Media har indsamlet og analyseret tusindevis af digitale trends, bevægelser, produkter og idéer og samlet de vigtigste opdagelser til en overskuelig 2020 Forecast, som kan inspirere og motivere til innovation og nye tanker inden for medier, underholdning, sundhed, mode, business, hjemmet, rejser og service. Bogen har identificeret 12 voksende tech-trends, som er med til at skabe fundamentet for virksomheder, mennesker, byer og fremtiden. “Klog på Fremtiden” er gratis og kan hentes her

Ingen kommentarer endnu

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *