Ung iværksætter bag håndlavede lædercovers

2 Min læsning

Det hele behøver ikke være så industrielt og masseproduceret. Elektronista har spottet en iværksætter som laver gadget covers med noget så sjældent som sine hænder.

clutch-natur

I et lille værksted i en kælder i Silkeborg sidder en ung mand og syer. Niels Bjerre er 21 år og fandt for 2 år siden ud af, at der var forretning i hans passion for håndlavede, lædercovers til tablets, telefoner og computere.

“Jeg køber selv læderet, skærer det ud, laver huller, farver, giver fedt, runder kanter og til sidst syer sammen – i hånden. Det færdige produkt har altså ikke set skyggen af maskiner” fortæller Niels til Elektronista.

DSC_1462-1024x511

Og den unge håndværker tror på en meget grundlæggende og simpel tilgang til produkterne.

“Det endelige design er et resultat af funktionalitet og rustikt design. Jeg kan godt lide at holde det simpelt. Tit når nogen kommer ud med noget nyt, vil de gerne have deres eget præg på produktet – en sjov farve, specielle syninger, et fancy mærke, you name it – men det er netop hvad der skræmmer den almene køber væk. Det skal bare være simpelt som ind i… Have en kvalitet der siger spar konge, og så skal man ikke være i tvivl om at det er håndlavet” fortæller den unge iværksætter.

DSC_1775-1024x607

Niels Bjerre laver med Bjerreleather  iPad og smartphones covers, kortholdere, bælter og nøgleringe i læder. Priserne ligger fra 89 kr og op.

ipad-brun-front

 

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

3 + one =

6 Comments
 • Lene Aae Jørgensen
  april 10, 2014

  Flot arbejde Niels :-)

 • Marianne Karassavidis
  april 10, 2014

  Kunne virkelig godt tænke mig en iPad og iPhone holder hvor kan jeg ringe hen og bestille ?

 • Astrid
  april 10, 2014

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig en til en ipad air hvor kan jeg bestille en??

 • nicolas Helle
  april 10, 2014

  http://bjerreleather.com/kontakt/

 • Lene juul christensen
  april 12, 2014

  Vældig fine ting laver.