Verdens tyndeste tablet

2 Min læsning

Af Anne Mette Beck

Xperia Z2 Tablet er både verdens tyndeste og letteste 10,1″ tablet.

xperia-z2-tablet-black

Både flot og tynd
Sony er virkelig gået all in for at lave en lækker tablet. Den er kun 6,4 mm tyk. Til sammenligning er iPad Air 7,5 mm og iPad Mini 7,2 mm. I wifi-versionen vejer den sølle 426 gram, mens LTE-versionen sniger sig op på 439 gram.

Xperia Z2 Tablet kører naturligvis helt samme stil som sin smartphone-søster Xperia Z2 og ligner i look og feel. Som resten af Xperia-familien er den vandtæt, så nu er der rig mulighed for at tage Netflix med i badekarret uden at være bange for, at den drukner.

En spil-tablet
Der er proppet en masse muskler ind i den lille maskine og Sony beskriver den også selv som en spil-tablet, så den bør kunne trække lidt af hvert.

xperia-z2-tablet-ps-controller

Skærmen har fuld HD og en opløsning på 1920 x 1200 og skulle have en virkelig god betragtningsvinkel i alle synsvinkler.

Den har intet mindre end fire højttalere, der er placeret, så man ikke dækker over dem, når man sidder med tabletten.

Tabletten snakker sammen med en masse andre dimser, og du kan for eksempel bruge din trådløse controller til Playstation til at spille spil på den. En anden virkelig smart ting er denne bluetooth-højtaler, der samtidig kan bruges som dock og oplader. Mange fluer med et smæk i én dims, der tilmed også kan bruges til din Xperia smartphone.

Bluetooth-Speaker-with-Magnetic-Charging-PadSony Xperia Z2 Tablet kan forudbestilles nu og koster fra 3.999,- og findes i tre forskellige udgaver – wifi 16GB (3.999,-), wifi 32GB (4.499,-) og LTE/4G 16GB (4.999,-).

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

one + 11 =

No Comments Yet.