VI ANBEFALER FRUIT NINJA

2 Min læsning

Af Anne Mette Beck

Har du et øjeblik? Og har du lyst til at smadre noget frugt? I så fald synes jeg, at du skal hoppe i karatedragten og prøve Fruit Ninja på enten Android, iPhone eller iPad, som er den jeg har prøvet (ligesom mange andre, da den dags dato ligger på 6. pladsen over betalte apps til iPad).

Fruit Ninja går i al sin enkelhed ud på at lave ninja-moves med fingeren (eller sågar flere fingre) henover skærmen, for at hugge flyvende frugt midtover. Jo mere frugt du får slicet over i ét hug, des flere point får du. Samtidig er der også mulighed for at lave frugtsalat- eller multiple fruit combos.

Spillet har både en oneplayer og multiplayer del, der begge indeholder flere forskellige muligheder. I oneplayer delen kan du vælge Classic mode, hvor det gælder om at holde den kørende til man enten kommer til at snitte en bombe over eller misser at hakke tre stykker frugt.  I Zen mode har du 1½ minut til at slice så mange frugter du kan, og der skal ikke tages hensyn til hverken liv eller bomber, så her er det bare på med hele hånden på skærmen og ninja’e løs.

Arcade mode,  der er min personlige favorit, får man stillet ét hektisk minut til rådighed til at tæske igennem så meget frugt som muligt, samtidig med, at der flyver bomber om ørerne på en, der stopper for al frugt i flere sekunder hvis man rammer en af dem. Derudover kommer der indimellem en ekstra særlig banan flyvende, der eksempelvis kan give dobbelt op på point eller fryse frugterne et øjelik, så de er nemmere at ramme.

I multiplayer kan du på en iPad spille henover bordet med en af dine venner, enten på tid eller i classic mode. På den andre enheder er det kun muligt at spille online, enten med de venner du har i Game Center eller folk du slet ikke kender.

Fruit Ninja er et af de spil, der er så snedigt indrettet, at selvom ét spil i princippet kan vare kun et minut, så har man lige pludselig brugt en halv eftermiddag på det, i forsøget på at slå enten din egen eller en af dine venners rekorder. Løbende kommer den kære Sensei med random frugt facts, så spillet er altså både sjovt, en værre tidsrøver og med lidt god vilje også lærerigt.

Ryger du også tit i jamen-det-tager-jo-kun-et-minut-at-spille-fælden, hvor der lige pludselig er gået en halv dag?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

four × five =

2 Comments
 • Iben Louise Birkkjær
  marts 2, 2011

  Ja! Jeg kender godt det med at ryge i ‘jeg skal bare lige’-fælden! Jeg kom til at downloade Skyburger til min iPhone og pludselig klagede kæresten over, at han ikke havde kunne komme i kontakt med mig i 14 dage :S

  Fruit Ninja er helt klart også et af de spil, man kan blive ved og ved og ved med at spille. Meget farligt ;)

  /Iben Louise

 • Lars Sommer
  marts 2, 2011

  Der er også spillet Food Processing, det giver dog lettere stress, omend det også er næsten ligeså vanedannende som Fruit Ninja.

  Sky Burger kender jeg ikke! Tak for tippet. :-)