Video- Følg Apple keynote live med Elektronista

1 Min læsning

Apples keynotes er store begivenheder for technørder og Apple fanboys and girls. Du kan følge med i hele eventen onsdag aften live via Eb.dk Det er Telia og Ekstra Bladet som står bag eventen, hvor Elektronista’s Christiane Vejlø og mobiljournalist Steen Jørgensen vil kommentere begivenhederne løbende. Se med fra 18.30 via  linket her.

Vi forventer at se:

En ny iPhone 6S

En ny iPhone 6S plus

En iPad Pro

iPad mini 4

En ny Apple tv boks med et operativ system som får navnet tvOS. Måske med Periscope som app.

Nye Apple watch remme

Måske noget med at Apple selv begynder at producere content til deres platform som vi har set det med f.eks. Amazon og Netflix.

”Vi har sammen med Ekstra Bladet lavet et setup, hvor vi sørger for en spændende og underholdende aften i Apples tegn. Vi har inviteret tech-blogger Christiane Vejlø og mobiljournalist, Steen Jørgensen en tur i Ekstra Bladets studie, hvor vi følger og kommenterer nyhederne fra Apples keynote. Vi ved, at mange er vilde med at følge med, og vi glæder os til at byde dem velkommen til vores live-stream,” siger Christoph Nørgaard, privatkundedirektør i Telia.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

nine + 4 =

No Comments Yet.