VIND LÆKKERT CINEMA 3D-TV FRA LG

3 Min læsning

Af Christiane Vejlø

KONKURRENCEN ER SLUT!

Elektronista redaktionen har været ude i noget af en udfordring. Vi bad jer kære læsere, om at kommenterer med gode grunde for at I fortjener et nyt Cinema 3D fjernsyn fra LG. Vi ville ønske, at vi kunne lege Oprah og dele et nyt tv ud til jer alle, for hold da op hvor var der mange gode svar. Vi bukker og nejer og takker for alles bidrag!

Flere af jer vil gerne udskifte gamle billedrørs tv, nogle af jer har spildt ting på jeres gamle fjernsyn, andre vi gerne blære sig overfor vennerne, et par stykker er bange for at kede sig i sommerferien og mange af jer er heldigvis nogle vidunderlige romantikere som vil lægge hovedet på skrå på jeres elskede.

Det har været svært, og det hjem vi har valgt til LG Cinema 3D TV’et er et sted, hvor det får gode legekammerater af både den digitale og menneskelige slags, det er et hjem, hvor stuen sukker efter et ordentligt fjernsyn og hvor hele 3 elektronista’er får glæde af skærmen. Vi har udpeget Lene som vinderen.

“Jeg bor alene med mine to tøser på 11 og 15 år og de har deres total lækre fladskærme på deres værelser og jeg mangler et lækkert tv i stuen så jeg kan nyde min Apple TV box optimalt.
Jeg er ret sikker på vi kunne få ret meget sjov ud af det tv og det ville klart være med til at styrke mit omdømme som verdens sejeste mor, der har total styr på det seneste nye indefor teknik… respekt ;-)

Tillykke Lene. Vi er sikre på, at du bliver en endnu sejere tech mama end du er i forvejen!

Hvis du ikke er Lene, men virkelig har forelsket dig i LG Cinema 3D tv’et så har du endnu en chance for at få fingrene i det. Slå forbi LG’s Facebook side, hvor der er atter en vindermulighed.

KONKURRENCEN ER SLUT!

Da LG ringede og spurgte om vi havde lyst til at give et spritnyt super high tech 3D fjernsyn til 11.000 kr. til en læser, var jeg tæt på at råbe. “Det kan I dælme bande på koreansk på at vi gerne vil!”.

Men jeg svarede selvfølgelig rigtig pænt, og det betyder, at en heldig Elektronista læser snart får et af de helt nye LG Cinema 3D-TV i hele 42″ til hjemmebiografen. (Modellen hedder LW550W, hvis du vil nørde lidt).

LG lancerede Cinema 3D-TV’et i Paris i maj, og modellen adskiller sig ved at være certificeret “flimmerfri”, fordi de medfølgende 3D briller ikke selv er aktive og “flimrer” foran øjnene. 3D teknologien er bygget ind i selve skærmen, og brillerne bliver derfor lettere og billigere og minder i det hele taget om dem, vi kender fra biografen. Konkurrenterne kører stadig med de tunge, aktive briller, så her er LG altså firstmover med et mere brugervenligt alternativ. Cinema 3D-Tv fungerer selvfølgelig også som helt almindeligt 2D fjernsyn og brillerne bruger du kun, hvis du vælger at se en 3D film.

For at deltage i konkurrencen skal du slå et smut forbi LG sitet, hvor du finder 7 ret underholdende fordele ved Cinema 3D. Find den fordel du bedst kan lide, og skriv den i kommentarfeltet herunder sammen med en god grund til at netop du trænger til et super lækkert, nyt fladskærms tv.

Skriv dig på med det samme! KONKURRENCEN ER SLUT

Konkurrencen kører frem til den 7. juli 2011 kl. 22, hvor vi trækker en vinder, som får direkte besked.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 × 5 =

160 Comments
 • Julie Skovbo Pedersen
  juni 23, 2011

  Jeg synes helt bestemt at det, at der kræves mindre mørklægning og at der ikke skal oplades batterier er de klare fordele ved det nye Samsung 3D fjernsyn.
  Jeg har selv gadgets som er endt med at ligge og samle støv, fordi jeg ikke får taget mig sammen til at lade dem op. Og angående mørklægning er min dovenskab nok igen den største faktor, da jeg ved med mig selv at jeg ikke ville få rullet for hver eneste gang jeg skal bruge 3D funktionen.

 • Claus Holm Rasmussen
  juni 23, 2011

  Den sejeste funktion er, at 3D-brillerne ser fede ud. Jeg vil gerne se godt ud, når jeg ser fjernsyn.
  Jeg har som LG ikke bare én, men syv gode grunde til at netop jeg bør vinde sådan et super sejt 3D-fjernsyn:

  1. Mit nuværende fjernsyn er et ældgammelt 14″ Philips – jeg måtte sælge mit fladskærmsTV til mine forældre for at få råd til et højskoleophold – true story

  2. Min fætter har klistret BeyBlade-klistermærker på siden af mit fjernsyn. Jeg var aldrig fan.

  3. Jeg kan ikke se mange af de kanaler, jeg har betalt for, fordi mit fjernsyn er så ringe.

  4. Mit TekstTV er virkelig, virkelig langsomt, og det er virkelig, virkelig irriterende.

  5. Jeg har et fedt musikanlæg, men det kan ikke tilsluttes mit fjernsyn.

  6. Jeg har lige fået en bluRay-film i gave – JEG KAN IKKE AFSPILLE DEN!

  7. Jeg har aldrig i nogen konkurrence vundet noget dyrere end fribilletter til Tivoli.

 • Louise
  juni 24, 2011

  Al kunne ligge ned at se film er en menneskeret, som 3D ikke før har honoreret, så det er absolut en af mine favoritter. Generelt er alle grundene jo gode. Men at blive fri for at sidde ret op og ned, lige midt for tv’et er absolut min(e) favorit(ter)… Især hvis de sender herrehåndbold i 3D til januar :o) Det kan man jo slet ikke sidde stille til.

  Det er dog ikke til mig selv jeg gerne vil vinde dette skønne tv, men det er til min veninde. Hun hænger stadig fast i en fjern fortid hvor fjernsynene var klodsede kasser med få tommer og uden scartstik. Hun ser derfor film på hendes gamle bærbare, som ikke engang er bærbar længere og det holder jo altså ikke når man skal forføres ind i filmens verden. Så hvis jeg vinder, vil jeg forkæle min veninde.

 • Sarah Brandt
  juni 24, 2011

  He he, der er egentlig tale om et et sammenfald af grunde til at jeg skal bruge det TV.
  Det hele bunder i min mand! Min mand elsker, ligesom jeg, gode film og gadgets.
  Men men men… Min mand får hovedpine af 3D-briller. LG leverer kvalme frioplevelser hvilket resulterer i en gladere mand – hvilket resulterer i at vi hygger mens vi ser film – og så er det godt at LG’s tv ikke låser måden man skal sidde på for at opleve effekten.

  Skulle det ske at vi IKKE hygger under filmen (for eksempel hvis jeg har fået lov at vælge) så er LG’s brede synsvinkel den perfekte løsning. Han kan sidde i den ene del af stuen og brokke sig over filmen, og jeg kan sidde i den anden ende og trille en tåre, når de to elskende endelig får hinanden.

  Så i bund og grund har jeg virkelig brug for det TV – ellers bliver det bare ikke hyggeligt at se film fremover:-)

  Sarah Brandt

 • Allan P
  juni 24, 2011

  Jeg synes helt klart fordelene omkring passive 3D-briller er den fordel der betyder mest for mig. Ingen bøvl med opladning eller udskiftning af batterier. Så gør det samtidig heller ikke noget at et par nye briller ikke koster det vilde. Så kan vennerne også se med :-)

 • Mette Andersen
  juni 24, 2011

  Det er lidt ærgerligt, at man kun må nævne en, for som brillebærer, er jeg naturligvis glad for, at 3D-brillerne er lettere, og enhver økonomibevidst kvinde er glad for, at brillerne er billigere og der ikke kræves batterie – men skal jeg nævne én, må det unægtelig være, at den passive 3D-teknologi gør, at brillerne ikke skal synkroniseres med skærmen og derved undgår flimmer eller udfald, når tv’et og brillerne skal snakke sammen:-)

 • Janne
  juni 24, 2011

  Fordel: se hvordan du vil!

 • Bitten
  juni 24, 2011

  Den bedste fordel er helt sikkert, at man kan sidde lænet op af kæresten eller ligge med hovedet på hans skød, og samtidig se en fin 3D-effekt – så holder forholdet også længere, hvis man har tendens til lange aftener foran tv’et!
  Jeg sidder pt i en lejlighed med et fladskærmstv af meget ældre dato, som er grimt at se på, og hvor HDMI-udgangen er i stykker, så mit billedmateriale er bestemt ikke af god kvalitet. Som fattig studerende kunne jeg godt tænke mig at få en gratis biografoplevelse ind i stuen.

 • Cecilie
  juni 24, 2011

  Jeg synes helt klart at det er fedt at brillerne er blevet billige så man kan få råd til at have nogle ekstra når vennerne kommer på besøg, hvilket de gør en del for tiden.

  Jeg synes jeg fortjener et nyt fjernsyn, da min kæreste…nå nej eks-kæreste er igang med at flytte sin vej og jeg derfor om ret få dage ikke har noget fjernsyn overhovedet…og det har man jo netop brug for i denne her situation.

 • Mie Piilgaard
  juni 24, 2011

  haha! Synes generelt bare at brillerne er kanon! Men eller er jeg helt vild med at man må vende og dreje sig og stadig få den gode 3D effekt – dvs. jeg foretrækker nr. 6! :)

  Og jeg kunne virkelig godt bruge et nyt fjernsyn, eftersom jeg ikke har haft et i snart to år – og bliver nød til at se fjernsyn inde ved min søster (lidt surt når man bare gerne vil ligge og slappe af med kæresten til en god film!). Og nu hvor jeg snart flytter væk fra min søster, har jeg slet ikke noget alternativ :( Så det kunne være så fedt med et tv, og så sådan et ultimativt 3D fjernsyn ville godt nok ikke være til at klage over ;)

 • Annelise
  juni 24, 2011

  Lettere og mere behagelige 3D-briller. Det er jo noget vi piger, der går op i vægt, godt kan lide. *thø hø* Og så ser de også lidt smartere ud end de andre tunge conventional 3D briller.

  Det kunne være rart at hoppe fra stenalderen med sit 50 kg tunge billedrørs tv (dog med 16:9) ind i 3D-alderen, som jeg indtil nu har været så skepsis overfor.

 • Jette
  juni 24, 2011

  Lækkert tv og 7 absolut gode argumenter for at det skiller sig ud fra mængden.

  Jeg synes, at det at man ikke behøver 3D briller er den vigtigste. Forestil jer lige at man sammen med kæresten skulle se en drønhamrende romantisk film, flette fingre og småkysse og så sad man der med goofy mørke briller på. Nej helt ærligt. Der forsvandt enhver glød og romance.
  Så jeg synes det er et super tiltag at kunne nyde et smukt tv med 3D billeder uden briller, og så kan man oven i købet ligge ned imens ;-)

  Jeg elsker alle mulige gadgets, grej og elektronisk lir, og vil elske at have LG´s nyeste på min væg.
  Jeg er overbevist om at det vil pynte.

 • Helle
  juni 24, 2011

  Hvis der ikke er noget flimmer, er det da helt klart det vigtigste. Jeg er bare spændt på om en som mig med bygningsfejl, nærsynethed og langsynethed kan se noget som helst andet end flimmer…

 • Peter Arndal
  juni 24, 2011

  Kan ikke lade være med at smile over det sidste argument/fordel med at jeg kan sidde, stå eller ligge, som jeg vil.

  Jeg har en gammel kasse af et tv – uden digital modtager. Tror ikke jeg behøver, at skrive mere,-)

  DBH

  Peter

 • Lotte R.
  juni 24, 2011

  At man ikke skal mørklægge! Det er nemlig komplet umuligt hjemme hos os.

  Derfor – og mest fordi vores tv kun kan tage dr1 og tv2 (noget med mpeg og nogle tal, der ikke passer) – bør jeg faktisk vinde.

 • Astrid
  juni 24, 2011

  Mit gamle tv er simpelthen grunden til, at jeg skal vinde et nyt. Enough said. Og hvis man ikke tror på mig, så kan man se oldsagen lige her: http://i1189.photobucket.com/albums/z421/thirtyfivethirtysix/photo4.jpg?t=1308904701

  Hvad værre er – det har det med at spontan-slukke lige midt i How I met your mother. Og det er altså for groft!

  Når det kommer til 3D tv må jeg blankt erkende, at jeg ikke føler mig helt overbevist endnu. Det der med at skulle have briller på når man ser tv; Er det ikke kun for gamle mennesker? Så jeg hopper fordelen med den bredere betragtningsvinkel. For vi skriver 2011 – hvorfor er der stadig nogen, der laver TV man skal side et helt bestemt sted for at se – oven i købet i den helt rigtige stue, og med den helt rigtige belysning.

 • Michael Jacobsen
  juni 24, 2011

  Ingen flimmer, ingen svimmelhed

  Man bliver jo tosset i hovedet af den gamle type og så bliver det jo bare en gadget uden nogen værdi, da man aldrig vil bruge det.

 • Kristian
  juni 24, 2011

  Jeg har oplevet en demo med den nye 3D teknologi med “bio-brillerne”. Det giver en væsentlig bedre oplevelse – både af filmen, men sandelig også af at man undværer den flimren, der er på den anden teknologi i brillerne med batterierne.

  Af de 7 fordele stemmer jeg sådan set på dem alle 7, da de samlet set er et stort fremskridt i 3D oplevelsen på eget tv.

  Og så har jeg set at man til LG kan få nogle ret smarte 3D briller, der ligner solbriller :-).

 • Mikkel Frandsen
  juni 24, 2011

  Jeg må sige at færre krav til mørklægning er den helt store vinder hos mig. Hvem har ikke siddet med en blind date i biografens mørke og tænkt….hvordan pokker var det nu hun så ud? Skal jeg kysse hende eller var hun rent faktisk ikke liiiiige sagen alligevel? Der kommer LG jo så lige og gør det meget nemmere. Man er fri for biografen (og høje snackpriser) og kan samtidig invitere sine dates direkte hjem i biografen. Alt sammen blot på grund af færre krav til mørklægning. Genialt…

  Nå men jeg har virkelig behov for et nyt fjernsyn….ikke fordi jeg skal bruge det til dates…den tid er ovre, for min hustru og jeg skal være forældre om en måned og der bliver nogle lange nætter der uden tvivl vil virke kortere med et ordentligt husalter….

 • Linda Petersen
  juni 24, 2011

  Hvordan kan man bare vælge 1 af 7 fede fordele?, det er jo en gennemtænkt og genial løsning, den her…..hmmm men hvis jeg får vrædet armen om bliver det nok – betraktningsvinkelen…. så er det hele familien, der får en god oplevelse på en gang, bedre bliver det ikke vel? :-)

 • Allan Sørensen
  juni 24, 2011

  Svært at vælge, da der er rigtige mange gode argumenter. Men den flimmerfri passive teknologi i brillerne synes jeg vejer tungest.

  Jeg har da klart behov for et nyt 3D TV, da min nuværende fladskærm er 1. generation og ikke engang har ægte HD. Vi får indlagt fibernet forbindelse lige efter sommer, så det kræver da noget ordentligt gear.

 • Christina Eriksen
  juni 24, 2011

  Jeg må også hoppe med på vognen og sige færre krav til mørklægningen betyder meget. Selvfølgelig er det mega hyggeligt når det minder om at være i biffen, men ikke desto mindre, så er vi jo, trods vores nørdestatus, mennesker der har brug for lys også :D Så det er vildt fedt at LG har tænkt på det.

  Derudover er jeg også vild med at brillerne ikke er de der tunge krabater! Har været nede og prøve dem i en butik og jeg følte helt at mit hovede kom til at hænge – haha :) Godt gået LG!

 • Casper F
  juni 24, 2011

  Billigere og lettere briller er da fikst, når man nu ved, at ungerne vil pille ustandseligt ved dem. Og det er alligevel også dårlig stil at sidde som den eneste og trone med et par store, dyre briller, mens man må bede resten af familien om at forestille sig 3D-effekten. Ikke at det er noget problem med vores nuværende gamle billedrørs-tv fra storskrald, der skal have et let dask for at virke. Jo, vi kunne i den grad godt tænke os at opgradere til denne lækre sag.

 • Anja
  juni 24, 2011

  “Se hvordan du vil”
  er helt klart favoritten! Man køber en ordentlig flyder af en sofa, netop fordi man gerne vil ligge ned og se tv!!!

 • Natasha Saxberg
  juni 24, 2011

  Argument nr. 1: Ingen Flimmer, ingen svimmelhed!

 • Regitze
  juni 24, 2011

  Jeg er generelt ret vild med alle argumenter, men må sige at det huer mig gevaldigt at prisen er skruet i bund. Ikke mindst fordi at det er betyder, jeg måske kan købe nogle ekstra til venner og familie, men når man er på SU er der bare ikke lige råd til at smide super mange penge efter underholdning. Hvilket også er grunden til mit nuværende fjernsyn, som jeg har arvet efter min afdøde farfar… Han har på en eller anden måde smeltet noget af remoten og on/off-knappen virker ikke. Ak og ve, sådan at skulle rejse sig hver gang man skal slukke eller tænde det gamle lård. Brokker mig nu ikke – det virker sådan nogenlunde, men hey, jeg ville blive ovenud glad for et nyt og fucking fantastisk 3D TV – det fandme blær. God sommer, god Roskilde og blive ved med at være gode elektronistaer – ’cause you turn me on (nøj hvor cheesy!).

  KH Regitze

 • Morten Rosengreen
  juni 24, 2011

  Synes klart fordelen er at der ikke skal købes dyre briller.

  Jeg fortjener fjernsynet, da den ældste af ungerne har plaget om at få et det sidste halve år – og jeg holder ærligt talt ikke ud at fortsætte med at sige nej!

 • Daniel Andersen
  juni 24, 2011

  ALLE de nye tiltag fra LG er jo geniale.

  Det er svært for mig at vælge, hvilken af de 7 fordele, jeg synes bedst om.
  Da ALLE 7 er KÆMPE fordele.
  MEN, hvis jeg absolut skal vælge:
  Så må det være, at brillerne ikke er så dyre.
  Det er en stor fordel, at man kan bede sine venner og familie om, SELV at købe et par briller, uden at de skal ødelægge deres privatøkonomi.

  Hvorfor er det mig der skal vinde ???.
  Ja, hvorfor ikke, spørg jeg frækt ??.
  Giv mig bare EN go grund til, at jeg ikke skulle vinde :O).

 • christina poulsen
  juni 24, 2011

  Det første argument er klart vigtigst. Ingen flimmer, ingen svimmelhed. Så er fundamentet for god tv viewing i orden. De andre er også vigtige faktorer, men kan ikke sælges ind, hvis oplevelsen af at se 3D tv ikke er god, og giver svimmelhed.

  Jeg ville elske at få et 3D TV, fordi det vil give en masse gode oplevelser med min mand og børnene. I stedet for at gå i biografen, når der skal ses 3D film, kunne vi få de sjove oplevelser herhjemme. Og når vi alle har set Toy Story og How to fly your dragon i 3 D, og børnene er gået i seng, kan min mand og jeg nyde 3D film som fx Avatar sammen.

 • Jesper Partoft
  juni 24, 2011

  De lette 3D briller og friheden for synvinklen er de bedste argumenter for mig.

 • Verner
  juni 24, 2011

  Fiks fremtoning fremmeste fordel!

  Har været under stærkt pres for at skifte pæn men skrummelagtig B&O kasse ud med fladere og også gerne tredimensionel skærm. Presset er udgået fra min ægtefælle, der laver fjernsyn og gerne vil se, det han selv lavere i en pænere fremtoning.

  Er det urimeligt? Eller snarere oplagt kvalificerende til at vinde?

 • Henrik Sørensen
  juni 24, 2011

  Ingen flimmer, mindre krav til mørklægning, lettere og billigere briller er de bedste fordele ved LG’s 3D TV

 • Nezar Nielsen
  juni 24, 2011

  Det bedste argument for mig er helt klart at man slipper for de dyre og besværlige aktive briller. En ordentlig filmaften skal jo nydes med et par venner (og en ordentlig bunke snoller) – så går det jo ikke at der ikke er briller nok, eller at der ikke er plads til at alle kan sidde i præcist den rette vinkel til at følge med.
  hvorfor jeg trænger til et nyt tv? – jeg har slet ikke et tv i min stue, og det kan altså være lidt akavet at invitere mine gæster med ind i sengen for at se film! :)

 • Mette
  juni 24, 2011

  Jeg er mest vild med begrundelse 1, 4 og 7, dog med 1 på førstepladsen, da det er ret vigtigt, at man ikke bliver svimmel og dårlig :)
  Som ægte filmglad elektronista, håber jeg på at vinde, da vores tv er 5 år gammelt og meeget forældet og ikke særligt skarpt.

 • Thomas Locht
  juni 24, 2011

  For en ikke ‘super-nørd’ er 3D i sig selv jo ret spændende !! Og med lettere briller bliver det jo kun endnu bedre. Og sammenlignet med det 32″ billedrørs-TV som vi har arvet (og end ikke ved hvor gammelt er…) vil det jo unægteligt være et sandt kvantespring med LG’en !

  Specielt når nu stuen har en perfekt væg til en fladskærm som jo ikke kan bruges af det gamle billedrørs-TV der til gengæld står rigtig skidt og fylder :-( Og stuen skal oven i købet snart renoveres, så DERFOR vil det nye LG passe aller bedst i vores nye stue !!

  God weekend !

 • Louise Petersen
  juni 24, 2011

  At gå med briller er cool
  også når man ser LG i stu’n

  Ligemeget hvor i sofaen jeg befinder mig
  kan jeg holde øje med Tv-skærmen dig

  Jeg burde derfor vinde
  Og så vil solen skinne

  Så vil jeg blive glad
  og ikke fuld af had

  Dette ville redde min dag
  og Så jeg vil hejse et flag
  (Og spise en kag’)

  Jeg elsker LG fjernsyn
  Tak for nu, på gensyn!

 • Nikolaj
  juni 24, 2011

  Der er mere end en fordel, men jeg mener at 7 er den bedste fordel. Med 1 lige bagefter.

  7 – Vi kender alle problematikken ved at sidde i den samme stilling i flere timer.

  1 – Ikke noget værre end at blive svimmel og få kvalme.

 • Nikolaj
  juni 24, 2011

  Der er mere end en fordel, men jeg mener at 7 er den bedste fordel. Med 1 lige bagefter.

  7 – Vi kender alle problematikken ved at sidde i den samme stilling i flere timer.

  1 – Ikke noget værre end at blive svimmel og få kvalme.

  edit: manglende tal i e-mail.

 • Lone Ebbesen
  juni 24, 2011

  Ingen flimmer – ingen svimmelhed!
  Hvorfor vi bør vinde? Ja, vi har et B&O TV, som absolut ikke vil gå i stykker, selv om det er næsten 20 år gammelt.
  Hvis der kom et nyt apparat i stuen, kunne det være, det gamle ville løbe skrigende bort – læs gå i koma.

 • Helle Harder
  juni 24, 2011

  Største fordel må være, at der ikke kræves mørklægning! Jeg er selvskrevet til dette tv, da jeg ikke ligefrem er firstmover på den front, og derfor stadig har et 32″ SONY billedrørstv, der bedst beskrives som lige dybt som det er bredt, og derfor optager godt og vel 3m2 af vores stue!

 • Charlotte
  juni 24, 2011

  Jeg er villig til at leve med rigtig mange af de skavanker, som de hidtidige 3D fjernsyn og briller fører med sig. Bare det er en god film.
  Men kan jeg nu også få lov at slænge mig i sofaen i mærkelige stillinger – for lige at få strukket et par muskler eller lave plads til en hund eller et barn – så er det helt klart et revolutionerende fremskridt og mit foretrukne fordel ved dette LG 3D tv.

 • Nikolaj
  juni 24, 2011

  Der er mere end en fordel, men jeg mener at 7 er den bedste fordel. Med 1 lige bagefter.

  7 – Vi kender alle problematikken ved at sidde i den samme stilling i flere timer.

  1 – Ikke noget værre end at blive svimmel og få kvalme.

  Min grund til at få fjernsynet, er mit nuværende 18″ jeg købte som 8 året, er 18 nu. Er meget kvalitets bevist og har grundet besvær, med forskellige køb ikke anskaffet et nyt.

 • Nils
  juni 24, 2011

  #5 Færre krav til mørklægning.

  Når man som mig bor på øverste etage, lær man at sætte pris på det, når solen hamrer ind af mine 7 vinduesfag – som peger næsten stort set præcis syd!

 • Tora W
  juni 24, 2011

  Det er jo gode grunde alle syv, men umiddelbart bliver jeg rigtig glad for at man selv kan vælge at ligge ned når man ser film.

  Altså vi smed fornylig et kæmpe “tyk”-tv ud som var gået i stykker og sidder nu med en “midlertidig” løsning som er mit gamle bærbare fjernsyn – sådan et med håndtag bagpå, dog med indbygget VHS-afspiller. Men jeg må indrømme; måske ville det blive et CHOK at blive så opgraderet ;-)

 • Lars Sandeberg
  juni 24, 2011

  Endelig kan jeg tillade mig at tage éntre når naboen gerne vil se en film hos mig. Det bliver en fornøjelse at sidde foran denne skærm LG550W og bare nyde og nyde. Jeg kan næsten ikke vente, men bliver vist nødt til det. Bare lidt endnu.

 • Mette H
  juni 24, 2011

  Elsker at jeg ikke skal kaste op af svimmelhed … Synes ikke det er så pænt at ørle uanset om man er alene eller sammen med andre.
  Jeg er også vild med at man ikke behøver at have de briller på hele tiden.. Det er en fordel i mange situationer..:-)

  Vi elsker gadgets i familien. Det sjove er, at det er mig, der er den der er mest gadgetfreak.. Vi ønsker os et multirum til playstation, guitar, computer og andre sjove ting og vi mangler i den grad et super tv for at opfylde den drøm :-)
  God dag derude..

 • Emil
  juni 24, 2011

  Den bedste fordel er at brillerne ikke er pasive fordi så for man ikke fornemmelsen af a t de blinker det er rigtig fedt har andmeldt at med passive briller og mit hoved og øjne gik amok og jeg fik ond i hovedet og alt muligt
  plus det vil passe rigtig godt til mine KÆMPE højtallere.
  har heller ikke et fjernsyn #snøft, snøft#

 • monalogen
  juni 24, 2011

  Alle 7 fordele er jo….ja, fordele. Men dem, der vægter mest for mig er:

  – de lettere briller – jeg skal nok selv sørge for at tynge sofaen ned i min side.
  – Ingen batterier der skal oplades – for det glemmer jeg all the time. Så står man der og ikke kan synge LIPS, fordi man har glemt at oplade/købe batterier til mikrofonerne. Med de her briller vil jeg ikke være afhængig af min hukommelse for at få muligheden for 3D.
  – Bredere betragtningsvinkel. Jeg vil gerne sidde tæt med min kæreste, når vi ser film….men film med veninder og andre må gerne foregå med lidt afstand. Ikke at jeg ikke kan lide dem – jeg har bare en ret afgrænset intimssfære. Basta.

  Og hvorfor skal jeg have et tv? Bom bom. Udover at det bare ville være fedt, så synger vores tv på sidste vers. Nå ja, det er forholdsvist stort (men dog ikke 42″) og ok design – men altså, når stikkene er røget sig en tur, så man ikke kan se dvd eller bruge HD-boksen, så er der efterhånden ikke meget ved det. Savner mine HD-kanaler…

 • Ulrik
  juni 24, 2011

  Syntes helt klart at alle punkter er fordele, men punktet med brillernes fleksibilitet i henhold til position er den bedste. Dog er det også godt at de ikke flimrer, da det kan være en irritation.

  Min begrundelse for at jeg skal have fjernsynet, er at mit nuværende er ca. 1 m. bred og ½m høj og vejer mindst 40 kg. Så en letvægter vil være tiltrængt.

 • Malene
  juni 24, 2011

  Det bedste er, at der ikke er flimmer. Det er altså virkelig ikke rart, når man sidder og bliver dårlig på et tidspunkt, hvor man egentlig havde planlagt at hygge sig.

  Egentlig er det ikke mig, der mangler et fint tv, men min skønne mor (Kate – kateskov61@gmail.com). Hun bruger stadig et gammelt billedrørs tv, der er begyndt at være problemer med. Min mor har altid prioriteret os børn først, og derfor fortjener hun virkelig noget selvforkælelse! Og hvor kunne det være perfekt med et nyt flot tv til hende, nu hvor hun runder de halvtreds til august :-)

 • Connie
  juni 24, 2011

  Syntes at betragtningsvinklen er det bedste, da man dermed kan sidde mange mennesker sammen og se film, uden at skulle sidde på skødet af hinanden.

  Min begrundelse er at min søn er meget skæptisk over for hans fjernsyns køb og har derfor ikke fået købt sig et nyt endnu, men tror dette vil flade i hans smag. Det vil også være en god gave til hans fremtidige fødselsdag.

 • rijaH
  juni 24, 2011

  Haha de er sgu ret underholdende :) Jeg må nok hoppe på den med krav til mørklægning, den hund fik mig til at grine højlydt :D

  Hmm hvorfor ska jeg vinde et tv? Jamen hvorfor skal jeg ikke? jeg har aldrig prøvet 3d i biffen eller andre steder, så det er da klart noget jeg ville synes var mægtig fantastisk! Jeg kan jo af gode grunde så ikke rigtig bedømme de andre fordele med svimmelhed og tyngde af brillerne da det ikke er prøvet før. Men jeg er da sikker på det også er noget som kun gir thumbs up! Og så ville det da være helt vildt at sidde og se Tour de France på sådan en skønhed der :)

 • Steen
  juni 24, 2011

  Jeg er mest glad for specifikationerne vedrørende mørklægning. Jeg bor på landet, hvor vi har marker som nabo, med rigelige mængder lys i stuen til følge.
  Jeg har pt en Panasonic plasmaskærm, som har en “anti-refleksionsbelægning” der ridses bare man kigger på den, og den har fået en del ridser bare ved at tørre støv af skærmen med et blødt viskestykker.
  Derfor ville et nyt stuealter vække lykke i det lille hus på prærien.

 • Mette
  juni 24, 2011

  Jeg synes helt klart at alle specifikationerne er super gode! Det er fantastisk!
  Men hvis jeg skulle vælge èn af fordelene, synes jeg helt klart at det er nr. 2 (lettere og mere behagelige 3D-briller). Der er virkelig ikke noget værre, end når man er i biografen og så at 3D-brillerne skarver over ørerne eller på næsen. Det synes jeg er en rigtig vigtig ting, at man ikke hele tiden skal rette på brillerne, eller må have dem af engang imellem, fordi de skraver så meget!

 • Janni Kirstine
  juni 24, 2011

  *savle* LG Cinema 3D lyder virkelig nice.

  Som jeg ser det har ingen vel egentlig brug for et 3D tv – Jeg har selv et tv, der er ganske ok, selvom det er totalt outdated i forhold til alt det nye, der hele tiden strømmer ind på hylderne.

  Alligevel ville det simpelthen være for fedt at vinde LG Cinema 3D. Ikke fordi der er brug for det, men fordi det unægteligt opper glæden ved at se film til noget nær *omg, this too great, awesome overload*-niveau. Især argument nr. 6 og 7, “bredere betragtningsvinkel” og “se hvordan du vil”, er totalt win i forhold til oplevelsen med tv’et. Man skal jo ku’ flade ud, præcis hvor og hvordan man vil! Samtidig må jeg da have en fair chance for at udvide omgangskredsen med en hel flok nye venner, der også liiige vil se en film eller tre på LG Cinema’en, og det er jo en fed fordel – måske et argument nr. 8? :D

 • Karen
  juni 24, 2011

  Som nyforelsket må det klart være en fordel at kunne sidde som vist i den syvende fordel! Så det må lige nu være den vigtigste fordel for mig.

  På sigt kan bedre betragtningsvinkel også blive vigtigt, for hvis lykken fortsætter bliver det en stor familie :-)

  Har i øjeblikket et fjernsyn på det jævne, det er ok, men lækkert 3D-tv kunne bare være fantastisk!

  Hav en dejlig sommer!

 • anneta
  juni 24, 2011

  Det hele er vel egentlig en fordel for mit vedkommende….jeg ser film og af og til lidt dr,dk på min bærbare. Altså jeg har ikke noget tv….. så 3D igorhold til en 13 # skærm er virkelig til at tage og føle på.

  Dog, det bedste er at stuen ikke skal mørklægges og at man kan se fra flere vinkler så man ikke absolut skal sidde bundet til stolen for ikke at gå glib af de bedste momenter i filmen!

  Et andet godt argument er at brillerne er lettere og noget smartere så vennerne også kan inviteres med :)

 • Asker
  juni 25, 2011

  Bedste fordel ved dette TV er at man ikke er tvunget til at skulle sidde med hovedet i en bestemt stilling…

  Og det betyder: når min (lidt elektronik nørdede) date skal imponeres med en god (3D)film hos mig, så kan hun stadig lægge hendes hoved på min skulder… eller hvordan vi nu ender med at ligge, samtidig med at vi stadig kan se filmen… Perfekt :o)

 • lone rasmussen
  juni 25, 2011

  Det er bare sådan et, jeg skal have. Det er bare lækkert. Dejligt, at man kan sidde eller ligge og at der ikke skal mørklægges i stuen. Også godt, at brillerne ikke er så dyre, så man kan forsyne vennerne.

 • Lene
  juni 25, 2011

  Ingen batterier, der skal oplades…

  Jeg bor alene med mine to tøser på 11 og 15 år og de har deres total lækre fladskærme på deres værelser og jeg mangler et lækkert tv i stuen så jeg kan nyde min Apple TV box optimalt.
  Jeg er ret sikker på vi kunne få ret meget sjov ud af det tv og det ville klart være med til at styrke mit omdømme som verdens sejeste mor, der har total styr på det seneste nye indefor teknik… respekt ;-)

  God sommer

 • Sanne
  juni 26, 2011

  Som storfamilie er det en synsbredden klart det største plus og derefter det med vinklen. Tænk, hvis vi alle kan se 3D, selvom vi er mange og ofte sidde hulter-til-bulter.

 • Sanne
  juni 26, 2011

  Øh, ved da virkelig ikke, hvorfor min kærestes foto knytter sig til min profil????

 • Stina
  juni 26, 2011

  Se hvordan du vil.

  Hvis man ikke kan ligge ned i sofaen, så er der da ikke noget ved at se film..
  Og med to børn liggende på gulvet – eller med hovedet nedaf i sofaen ville det jo være fysisk umuligt.

 • Ole Kassow
  juni 26, 2011

  Primær årsag: Man har iflg. billedet en væsentligt smartere frisure med LG Cinema 3D. Øh ja, og så hjælper det selvfølgelig også, at der er mindre flimmer og svimmelhed. Hvem gider ha’ kvalme midt i “Melancholia”? Hvorfor mig? Fordi jeg simpelthen må ha’ den – og så står den godt til sofaen :-)

 • poul rasmussen
  juni 27, 2011

  genialt.
  Det må jeg eje.
  Ikke mere at sige.

 • Janni
  juni 27, 2011

  Jeg synes, det er en klar fordel, at man ikke er afhængig af batterier, der skal lades. Jeg kunne godt tænke mig det lækre tv for at skifte mit gamle tv med billedrør ud.

 • Stephan Opager
  juni 27, 2011

  De passive 3d briller som gør det muligt at have mere end 2 par er helt klart en mega fordel!

  Årsagen til at jeg skal vinde det er, at konen idtil videre ikke har villet med ind og se 3D film i biografen – så jeg får altid lov til at se 2D versionerne. NU må det være på tide at jeg også får lov til at se tingene i 3D

 • Cecilie Sand Nørholm
  juni 27, 2011

  Den bredere betragtningsvinkel synes jeg er en kæmpe fordel!

  – Jeg er supertræt af, at have et nærmest mikroskopisk TV til at stå inde i stuen, det er temmelig upraktisk, hvis er er dømt film-aften med pigerne eller når hele familien sidder inde i stuen.
  Det er mine forældres TV, og de har ofte talt om at investere i et nyt, men det er ikke lige altid, at økonomien er til det, da pengene ofte går til de mere “vigtige” ting i dagligdagen.
  Jeg ved de ville blive enormt glade for et nyt fjernsyn, især med 3D effekt, da vi har snakket om det i en længere periode – det er heller ikke lige altid fjernsynet vil som vi vil, tekst tv driller bl.a. en del sommetider, samt flimmer og farveændringer på skærmen.

 • Brian Stjernholm
  juni 27, 2011

  Må give mange af de andre ret. Det at kunne ligge ned og se filmen er vel den største fordel. At brillerne er inaktive og dermed mindre kostbare er også fint.

  Breder betragtningsvinkel og færre krav til mørklægning er vel næsten ulemper. 3D var jo tidligere min undskyldning for at man skulle sidde (meget) tæt i mørke og se film. ;-)

 • Jesper
  juni 28, 2011

  Jeg er ganske enig med LG i, at muligheden for at sidde med hovedet i andre vinkler end vandret, gør det nye LG Cinema 3D så meget mere aktuelt.

  Jeg er på nuværende tidspunkt kæresteløs, og hvilken bedre måde at score den søde pige nede fra caféen, end at invitere hende hjem til en flot fremvist 3D-film på det nye fjernsyn, mens hun sidder og putter op ad mig? Ja tak, LG, det kan vi godt lide! :)

 • Michael Houmark
  juni 28, 2011

  Bredere betragtsningsvinkel må klart være det største plus. Hvem gider bruge noget der er et større irritationsmoment, end det er til nytte.

 • Mikkel Bjerregaard
  juni 28, 2011

  Bedre betratningsvinkel må være den bedste -så kan alle i stuen være med.

  Hvorfor mig: Vil blive afsindig glad! Har længe kigget efter et fornuftigt tv som supplement til den 24″ pc skærm som vi har som den eneste skærmkilde pt. Dog har jeg slet ikke turde at kigge i dette prisleje. Men i går lykkes det kæresten at parkere på en bakke i frigear og med halvtrukken håndbremse = ingen effekt; hvilket resulterede i at bilen, 5 sekunder efter hun var gået ud af bilen, begyndte at trille baglæns og med god fart ned i træ. Dette medførte en ødelagt kofanger og ødelagte baglygter. Uheldigvis kunne bilen godt køre -hvilke betød at hun fik en større fartbøde på vej hjem (og så var det på en mandag). Så jeg havde ligesom tænkt at det hedder 24″ et års tid endnu. Men så, så jeg dette…
  Så ja -gevinsten vil skabe glæde!

 • Daniel Jacobsen
  juni 28, 2011

  Ingen batterier, der skal oplades.

  Vil gøre min hverdag så meget bedre med 3D i mit liv…

 • Mai Sørensen
  juni 28, 2011

  Det lyder skønt med flimmerfri 3D, og det vil da pynte super i min stue.

 • Morten Jørgensen
  juni 28, 2011

  Designet og det bredere betragtningsvinkel ser helt fantastisk ud – et fjernsyn der ikke ligner en øjebæ på væggen er jo altid et plus.

  Fortjener det sikkert ikke mere end så mange andre, men mangler et nyt teknisk vidunder indtil iPhone5 rammer markedet.

 • Morten Thøgersen
  juni 28, 2011

  Det må helt klart være at der er mindre flimmer og derfor også mindre svimmelhed.

  Hvorfor skal jeg vinde? Det skal jeg fordi jeg har et lille grimt 15 tommer billedrørs-tv som stort set slet ikke dur og jeg har næsten lige fået en Playstation 3 som jeg faktisk slet ikke kan bruge :/

 • Pigen
  juni 28, 2011

  Hej!

  Fordel nr. 1 er min favorit! Jeg bliver altid svimmel og dårlig af 3D – og hvis man bliver dårlig kan man ikke nyde sit TV-kiggeri, og så er resten jo sådan set ligegyldigt, hvor smart det end er.

  God tirsdag til alle :-)

 • Ricco
  juni 28, 2011

  Jeg er mest til færre krav til mørklægning.

  Her i sommerferien hvor min 3 drenge er hjemme, er det næsten umuligt for dem at se en tegnefilm i stuen da vi har meget store vinduespartier, og det er lidt synd at vi skal lave hele stuen om til en hule, bare fordi man vil se film i dagtimerne.

  Hjælp os med at kunne se TV i sommerferien, ellers får jeg ikke slappet af i 5 minutter, med 3 drenge i alderen 7, 5 og 3 år med energi som Ole Henriksen.

  God slap af sommerferie til alle jer andre.

 • Kim Schulz
  juni 28, 2011

  Jeg synes helt klart at en af de de ultimative fordele er at der ikke er batterier i brillerne. Har flere gange siddet i Hifi shoppen og kigget på 3D TV, men har hver gang konstateret at batteriet i brillerne gør dem kluntede og tunge. Samtidigt er det nærmest reglen mere end undtagelsen at brillerne er løbet tør for batteri når man endelig får sat sig ned for at prøve TV’et.

  At fjernsynes så samtidigt er mega fedt, er selvfølgelig også en klar fordel der er til at tage at føle på :-)

  God sommer,
  Kim

 • Karina
  juni 28, 2011

  Den bedste fordel for mig, er helt klart at man kan ligge ned! Når man har kroniske smerter i størstedelen af kroppen, kan man bare ikke holde til at sidde ret op en hel film igennem. Så jeg er rigtig glad for at brillerne nu kan bruges i en lodret position.

  Hvorfor jeg ønsker mig tv`et:
  Jeg er den største Elektronista i hele vennekredsen, og på jobbet. Jeg bruger elektronikken rigtig meget og er hotline for alle som har problemer med div. tekniske dimser :) Derfor er det temmelig pinligt at jeg har et tv som nok er produceret før anden verdenskrig! Jeg bliver i den grad mobbet hver gang jeg har besøg, fordi tv`et er så meget en modsætning til min tekniske levevis ;)

 • Sandra lund
  juni 28, 2011

  Jeg finder det tiltagende at kunne putte ind til min kæreste, når vi ser film, og alligevel se godt 3d :-)

 • Dannie
  juni 28, 2011

  Som studerende ville det være rart for en gang skyld at føle lidt luksus her i livet. Med et 3D-tv fra LG og dets lækre, brede betragtningsvinkel ville det blive lidt sjovere at se tv/film igen sammen med mine venner.

  Lækker konkurrence :) God sommerferie

 • Rikke Skjøth
  juni 28, 2011

  Vi er en familie på 5, børnene har ofte venner med hjem og de sidder allesammen og ser tv sammen. Det er jo hyggeligt, men skal man have 3D TV i vores hus må vi have et par ekstra briller til vennerne også og det er der jo en langt større chance for med et LG Cinema 3D når prisen er ikke er så høj. Derudover er det jo en klar fordel at synsfeltet er bredere da vi jo som sagt tit er mange i sofaen.

 • Denice
  juni 28, 2011

  Der er mange fordele ved et TV der har taget sociale elementer med i overvejelserne! Det er meget bedre med noget man kan dele end noget man kun har for sig selv.
  Alligevel er den største fordel at det ikke flimrer! Det har forhindret mig i at prøve det nye smarte 3D i hjemmet, da det i høj grad tricker min migræne (hvilket lyskilder der står alene alá kun et tændt fjernsyn også kan gøre). To sekunder med de gamle 3D briller på og jeg kan gå direkte hjem i seng.
  HURRA for flimmerfri fjernsyn :D

 • Anita Dyrbye
  juni 28, 2011

  Mon ikke det er på tide at skifte mit gamle sort/ hvide fjernsyn ud med en ny model?

 • Lasse Kjølbro
  juni 29, 2011

  Ingen flimmer, ingen svimmelhed! Det er da for fedt! =D

 • Ditte
  juli 1, 2011

  Lettere og mere behagelige briller!

  Når vi, efter at have lagt vores nyfødte søn i seng, og sidder med vores 7-årige på sofaen for at hygge med en film, bliver forældrenes hoveder ofte MEGET tunge. Med et par lette og mere behagelige 3D-briller på, kan det være at vi kan opnå hvad der pt. ligner et umuligt mål: at det ikke kun er den 7-årige der ser filmene til ende!

 • Mimi Vielsted
  juli 1, 2011

  Uhh jeg har det meget svært i biffen når jeg skal se 3D film, jeg får kvalme og ondt i øjnene.
  Derfor vil det være godt for både mig og min mand (som er meget utilfreds med, at vi aldrig kan gå ind og se en 3D film)hvis vi kunne sidde der hjemme og se en god film, uden at den skal stoppe hvert kvarter, fordi jeg bliver dårlig.

 • Christine
  juli 1, 2011

  Den brede betragtningsvinkel kombineret med fleksibiliteten i valg af position må helt klart være de bedste fordele – for så passer TVet perfekt til alt fra 17 mennesker til fodbold over til når ungerne står på hovedet i sofaen, mens de ser film :)

 • Bettina
  juli 1, 2011

  HELT klart den brede betragtningsvinkel – for jeg er en af de ca. 10 %, der ikke kan se 3D, så jeg går slet ikke så meget op i det og er ligeglad med, hvordan jeg sidder i forhold til tv’et. :o) Men min mand STORnyder 3D og jeg vil jo gerne stadig se filmene sammen med ham og have en ordinær 2D-oplevelse ud af det, så bare jeg kan sidde, som jeg vil imens – og med de lettere briller på, for jeg er nødt til at have briller på for overhovedet at se et brugbart billede (i 2D). :o)

 • Mette
  juli 1, 2011

  4 – helt klart. Det er da miljøvenligt

 • Thomas Larsen
  juli 1, 2011

  sværger egentlig til billedrør,fordi det skal være ordentligt og ekstra liret, hvis jeg skal skifte til fladskærm. Med CINEMA 3D kunne det godt se ud som om, at det skal være nu. Derfor.

 • Pernille Bigum
  juli 1, 2011

  Jeg skal starte et nyt familieliv på Østerbro med mine 3 unger.
  Blev følelsesmæssigt ramt af, at man kunne sidde tæt med hoved på skrå, sammen med dem man holder af.
  Bruger briller til dagligt så har aldrig været fristet til 3 D briller, men måske det skal være nu?

 • Linda Degnbol Hansen
  juli 1, 2011

  Synes helt klart den bredere vinkel er det fedste – så kan man være lidt flere om aktiviteten :)
  På den anden side er en smallere vinkel en undskyldning for at sidde tættere, så måske de billige briller er mere sjove – da de også giver mulighed for at man kan være flere om at se 3D

 • Gitte
  juli 1, 2011

  Ingen batterier, der skal oplades!

  Og mit gamle B&O dybskærms-tv synger på sidste vers …

 • Ghita
  juli 1, 2011

  Har ikke haft tv de sidste 26 år – men det her er jo en fristelse :-)
  Kan lide det med den brede vinkel.

 • Karina
  juli 2, 2011

  Jeg synes det er fantastisk at man undgår flimmer og svimmelhed!!

  ….det kunne være perfekt at overraske kæresten med at vi langt om længe kan udskifte konfirmationsfjernsynet! :-)

 • poul
  juli 2, 2011

  Synes det må være rart ikke at skulle mørkelægge.
  brillerne også toppen.

 • lone
  juli 2, 2011

  dejligt med alle de ting, det tv kan. Synes alle ting er supergode.

 • JEanette Hedegaard
  juli 2, 2011

  Ingen flimmer, ingen svimmelhed

  Jeg er en uddøende rase, som stadig har tykskærmsfjernsyn og trænger alvorligt til en elektronisk opgradering på tv-fronten.

 • anette larsen
  juli 2, 2011

  Helt klart 3D effekten. Super cool at kunne side lige midt i filmen.

  Noget jeg så absolut ikke kan med mit gamle billedrørs wide screen. Det nærmeste man kommer der er lydmæssigt, ved at tilslutte et surround system.

 • Jeanett
  juli 3, 2011

  “Se hvordan du vil” er helt klart min favorit – der skal jo være en forskel på at se filmen hjemme eller i biffen, ellers kan man jo ligeså godt vælge biffen ;o)

  Min stue er simpelthen indrettet på, at man ligger ned og ser tv og derfor er dette en optimal løsning. Og jeg skal vinde fordi jeg simpelthen elsker LG’s produkter :o)))

 • Klejs
  juli 3, 2011

  Det er den ultimative tv for mig og min mand. Vi er filmfreaks og nyder at se 3D film, men de tv’er med 3D jeg har set de har ikke været så gode som at være i biografen.

  At briller er lette, skal ikke lades op, ingen krav til mørklægning eller søsyge ved at se flimmer på skærmen. Ja, alle argumenterne køber vi.

  Be be… Lad mig vinde.

 • Jørgen M.
  juli 3, 2011

  Argument nummer seks, der handler om en ‘bredere betragtningsvinkel’ er lige i øjet for os, der har en bred stue, hvor vi ikke alle kan sidde lige for fjernsynet.

  Jeg vil som familiefar sætte pris på et nyt fjernsyn – og så endda et 3D af slagsen, – da mine børn har beslaglagt det vi har i stuen til deres konsolspil. Så giv farmand et nyt tv, så det gamle kan flyttes til et børneværelse.

 • Camilla
  juli 3, 2011

  De bedste fordele er, at man ikke skal lade brillerne op, brillerne er billige og at man kan ligge ned og stadig se filmen.

  Jeg vil ikke sige, jeg fortjener det mere end andre, men jeg har da brug for et tv.
  Jeg har intettv i øjeblikket, da det gamle ikke virkede. Jeg kunne faktisk kun se den kanal, min familie så nedenunder. Så hvis de havde slukket parabolen, kunne jeg intet se.
  Mit gamle tv var slet ikke blærerøvsagtigt, det var ikke engang fladskærm. Jeg havde, som halvdelen af mine ting, fået det af mine søstre, da de fik nyt.

 • Jeanette
  juli 4, 2011

  Største fordel er helt klart; ingen mørklægning, herefter frit valg af hovedposition;-)

  Hvorfor skal jeg vinde dette fabelagtige tv – der er flere årsager:

  1. “Mit” nuværende tv er lånt.

  2. Jeg har brændt hul i toppen af (det lånte) tv (med et fyrfadslys) hvilket er utroligt dumt gjort, ja, jeg ved det.

  3.jeg har købt en dvd-afspiller, den kan ikke sættes til tv’et da det er så gammelt at stikkende ikke matcher.

  4. mine venner gider ikke se film hos mig, som de siger “ej, ikke på det lille tv, vel?”

  5.jeg er ALTID håbløst bagud med at anskaffe den sidste nye teknologi – kunne være sjovt at være først weeeeeee!!!!

  6. Jeg ville blive mega glad:-)

 • Trine Lønfeldt
  juli 4, 2011

  Helt klart INGEN BATTERIER DER SKAL OPLADES…

  Som semiøkolog er det da til at forstå ;-)

  Kh Trine

 • Mikkel F
  juli 5, 2011

  Jeg kan ikke holde aktive 3D briller ud. Kunne virkelig godt tænke mig at se hvordan passive briller virker hjemme i stuen…

 • Jeppe Engell
  juli 5, 2011

  Jeg må indrømme at flere af de 7 argumenter er gode.

  Men skal vælge en som samtidigt er min største indvending imod 3D fjernsyn er det den her:

  “Ingen flimmer, ingen svimmelhed”

  Det er præcis det argument min kæreste har haft, også imod at se 3D film i biografen.

  Jeg vil gå så langt at jeg aldrig nogensinde får hende overtalt til at købe et 3D fjernsyn, så at vinde det er min eneste udvej :-)

  Resten er næsten bare et plus.

  Jeppe

 • Sune Gamst
  juli 5, 2011

  Det virker super sejt at brillerne er mindre klodsede plus at tv’et kan bruges uden rummet fuldstændig mørklægges. Hvem gider stene film med en puddel?

  Et styrt på cyklen nappede en relativt ny Macbook Pro den anden dag, så føler at gadget-karmakontoen er lidt i underskud – derfor ville det være dejligt at kunne se lidt levende billeder igen.

 • JJ
  juli 5, 2011

  Jeg synes helt klart at den bredde betragtningsvinkel er en super fordel, da det giver en solid opfattelse af TVet og en god og samme oplevelse for alle foran fjernsynet.

  Et nyt tv, ville være toppen, da vi altid har rigtig mange som kommer hjem til os for at se de nyeste hollywoodfilm. Dette ville bare være det vildeste hit blandt vores store vennekreds.

  Skulle vi vinde sender vi gerne en masse billeder af os alle foran fjernsynet. happy 3D !!

 • Allan Pedersen
  juli 5, 2011

  Jeg er sikker på at mit liv vil blive mere sjovt. Det ser i hver tilfælde ud til at ham til højre har det sjovere.

  Så har betragtningsvinklen jo altid været et stort issue, så fedt hvis den er vid.

  Lækkert at der kan ses 3d på skråt!

  Jeg gør plads i stuen til det, bare skriv hvornår i kommer. Vi har kaffe!

  God dag
  AP

 • Rikke CC
  juli 5, 2011

  Jeg vil bare gerne så godt (ud) med brillerne på, så nummer 2.

  I forhold til at vinde, vil jeg bare gerne for en gangs skyld være wannabe-electronista med det nyeste nye gear som husalter.

 • Mikkel Winther
  juli 5, 2011

  Personligt, så føler jeg, at argumentet med, at det ikke længere er de super dyre shutter-briller der skal bruges er helt fantastisk (og ikke kun fordi videoen faktisk er ret sjov).

  Shutter-brillerne er kategorisk set voldsomt dyre og fordi de har et indbygget batteri i sig er de en del tungere end de typiske 3D briller, hvilket gør dem ret ubehagelige at have på i længere perioder.

  Det er jo så heldigvis ikke tilfældet med LG’s fine nye fjernsyn, og så kan man jo endda også bruge de 3D briller man stjæler hjem fra biografen til noget nu (hurra!) Hvilket jo mere end retfærdiggøre endnu et fjernsyn i lejligheden, og starten på at få udstyret stuen med et acceptabelt fjernsyn, der faktisk kan nogle af nye smarte ting som 1080P og 3D.

 • Fie
  juli 5, 2011

  Færre krav til mørklægning.

  Jeg elsker sommer og de lyse aftener og nætter, men samtidig elsker jeg at se fjernsyn, så hvorfor ikke kombinere de to ting? Sidde inde en dejlig lys sommer nat og se sin yndlings serie eller film på et SUPER lækkert tv! :)

  Og nårh ja, så har jeg ikke noget tv lige for tiden, så det her vil da hjælpe gevaldigt på det!!!

 • Anders Enemark
  juli 5, 2011

  Ingen dyre briller må da være den bedste, dog ikke fordi jeg har et 3D-tv næ nej.
  Tænker mere i retningen af en brille for alle (også lige den når man er på SU) Så har man jo ikke råd til luksusvarer, skal vi ikke bare sige jeg lever af havregryn og rugbrød.
  Og om end ikke andet så kunne det da være mega lækkert med sådan et kæmpe 3D-tv (ja kæmpe, når man har en 17″ billedrør”)
  Men det ville da pynte gevaldigt i stuen, og mon ikke vennerne så ville hjem til mig og se bold, det tror jeg nu nok de ville, der er da ikke noget mere klasse at se bold med vennerne også i 3D!
  Nå vil slutte slutte af, i har sikkert også mange andre spændende kommentarer at læse.

  Roger over

 • Emil Nielsen
  juli 5, 2011

  Det er bare en super oplevelse uanset hvad andre siger…
  Jeg skal have et TV da vi er i gang med at bygge hus og jeg skal have mit eget værelse og dertil høre selvfølgelig et super godt TV!

 • jonas nielsen
  juli 5, 2011

  Hej ja det vil jeg da mega godt ha har kun et lille 15 tommer tv det ik så fedt at spille eller se tv på så jeg vil MEEEEEEEEEGA godt ha det P.S GEO du styre mega fed fyr :D

 • Louise Gram
  juli 5, 2011

  Mindre mørklægning er da fantastisk – vi har en meget lys stue og hele vejen rundt er der sådan nogle 0,5 m. høje vinduer så der står lys ind hele dagen lang – uanset hvilken vej tv’et vender vil der på et eller andet tidspunkt være sol på skærmen. Udover det så har vi en stue på ca. 50 m2 men kun et 32 tommer tv.. Der kunne snildt være plads til et større ;-)

 • Søren Lange
  juli 5, 2011

  Færre krav til mørklægning:)
  Jeg burde vinde det da mit TV gik i stykker for nogle dage siden og der skal da være noget at koble Nintendo 64’eren og PS3’en til B) + Konkurrencen bliver udtrukket på min fødselsdag så i kunne være med til at gi’ en fantastisk fødselsdagsgave. ;)

  Mvh. Søren :)

 • Martin Jensen
  juli 5, 2011

  Syntes da det er rigtig fedt at brillen er fri for både batteri og ledning hvilket jo helt klart er med til at holde ens budget nede når man skal have briller til hele den pukkelryggede familie, samt det er jo über nice at man ikke skal sidde i et total mørklagt rum for at få den fede 3d oplevelse..

 • Martin Jensen
  juli 5, 2011

  Syntes da det er rigtig fedt at brillen er fri for både batteri og ledning hvilket jo helt klart er med til at holde ens budget nede når man skal have briller til hele den pukkelryggede familie, samt det er jo über nice at man ikke skal sidde i et total mørklagt rum for at få den fede 3d oplevelse.

  Mener helt klart jeg skal vinde da jeg ikke kan huske jeg har vundet noget iløbet af min tilværelse, og så det faktum at jeg er førtidspensionist og økonomien ikke er til at flotte sig med sådan noget luksus til hverdagen..

 • Sebastian Faarkrog
  juli 5, 2011

  Fiks fremtoning fremmeste fordel.
  Har overhovedet ikke noget tv, og jeg har ikke penge til et. så det ville jo være dejligt lige at kunne vinde sådan et lækkert tv. Det skal bruges til: DVD, Blu-rey og PS3.

 • Mads
  juli 5, 2011

  Ingen flimmer ingen svimmelhed, helt klart! det er da så ubehageligt at få kvalme efter at ha´ set en filmi 3D

  1. Min far kastede et glas sodavand ud over mit fjernsyn så nu er det i stykker.
  2. Min projekter der er pæren lige gået død
  3. en uge inden har jeg købt en playstation3 men nu hvor mit fjernsyn er smadret kan jeg ikke sætten
  den til andre fjernsyn i huset fordi de andre fjernsyn er for gamle

  Så det ville være dejligt med et nyt og moderne fjernsyn så man kan bruge sin PS3 igen(:

 • sisse
  juli 5, 2011

  Wow sikke en gave at udlove!
  JEg synes alle 7fordele er meget tiltalende, men hvis jeg skal vælge en er det at, det ikke stiller store krav til mørklægning. En af mine venner har et andet 3D tv og for at se på det skal vi stort set sidde i bålmørke.. Ikke særlig fedt! Vi har nemlig en lejlighed der er meget lys(heldigvis) så det vil være umuligt at mørk lægge stuen for at kunne se det!
  Jeg håber virkelig jeg vinder for jeg følere mig meget bag ud! Jeg har stadig en gammel kasse af et tv(CRT) og fjernbetjeningen døde for nogle år tilbage i en gang Earl gree tee! Så jeg kan ikke se tekstTv!?! Hvilket jeg ellers er afhængig af! Jeg skal derfor også op og trykke på tvet for at skifte kanaler! Ikke fedt på en tømmermands søndag!
  Jeg er ved at spare op til et fladskærm, men på Su går det ikke så hurtigt som jeg kunne ønske! Og ville være så fedt at offer det gamle CRT tv, og sætte så et fedt tv ind istedet! og Invitere alle på fed film aften!

 • Martin Østergaard
  juli 5, 2011

  årh.. det med at sidde med hovedet på skrå det er bare.. (nu har jeg snart en blind date) og så bare lige istedet for at betale en helveds masse ping så bare hive hende med hjem og sige at vi skal se filmen i stuen.. så har jeg et nyt tv og jeg er ikke længere singel.. kunne være fantastisk.. og det med den bredde vinkel til action film med drengende !!

  det her kan løse SÅ mange ting i mit lille 2 værelses lejlighed…

  jeg vil være jordens lykkeligste mand vis jeg fik den drøm!!

 • Benjamin
  juli 5, 2011

  Jeg synes den bedste fordel ved TVet er, at man kan frit kan vælge hvordan man vil sidde.. 8 ud af 10 gange lægger jeg eller kæresten ned og ser TV, så at kunne gøre det med et 3d tv kunne være superb :)

  Desuden har jeg virkeligt brug for et TV.. mit antennestik er bøjet, hvilket resulterer i at alle kanaler flimrer mere eller mindre. Oven i det, har jeg mistet min fjernbetjening (spørg ikke hvordan :s), så vi bruger en universal – som ikke kan søge kanaler.

  Hjælp ! ;)

 • Tue Franch
  juli 5, 2011

  Jeg har stadigt et gammelt billedrørs tv, selvom jeg ejer både xbox 360 og ps3, og benytter begge flittigt. Håber at i vil overveje mig til vinderen, da jeg virkelig godt, kunne bruge sådan et tv.

  Mvh Tue

 • Christian Riis
  juli 5, 2011

  Jeg vil gerne have et nyt tv fordi jeg stadig har et af de gamle store kasser til at stå på mit værelse.

 • Martin Lunde
  juli 5, 2011

  Jeg skal da helt klart have det tv da jeg i øjeblikket søger et nyt tv og har overvejet et 3d. Men det store problem er at jeg vil kunne ligge i min seng og kunne se på mit 3d tv uden at få hold i nakken for at sidde i den rette position. Ud over det lider min kæreste tit af voldsomme smerter i nakken hvilket et par meget tunge 3d briller bare ville gøre meeeeget værre.

 • Jonathan Sihm
  juli 5, 2011

  At 3D brillerne til LG er biligere, syntes jeg er en god grund. Briller til andre 3D fjersyn er alt for dyre. Men også at man kan se film i liggende tilstand.

  Skal vinde da mit fjernsyn snart tæller sine sidste dage. Og ikke har pengene til et nye for tiden

 • Malte Gleerup
  juli 5, 2011

  Som ved så mange andre 3D fjernsyn, skal man ikke sidde et bestemt sted ved en bestemt vinkel. LG har formået at skabe en nyskabende frihed til hvordan man kan se 3D-TV. Det er hvad LGs argumenter samlet set giver, altså frihed. Men jeg må sige at der i min situation vil være store fordele, ved at der ikke skal mørklæggeses i samme grad som ved andre 3D-TV, da jeg ville være nødt til at trække gardinerne for, for at kunne se.

  Mit nuværende fjernsyn er et gammelt lille phillips fjernsyn, hvor jeg har problemer med at læse underteksterne (og jeg hader bare at lytte).
  Desuden har jeg noget væg, som jeg er træt af at se på, og der ville et 42″ fjernsyn bare dække perfekt.

 • Nicklas Sørensen
  juli 5, 2011

  kunne da godt bruge sådan et tv ;)

 • Sune
  juli 5, 2011

  Synes bedst om fordel #1 da trætte øjne og svimmelhed bestemt ikke er rart, hvis man skal sidde og se film i flere timer. Og så vil jeg gerne vinde, da jeg endnu ikke har prøvet at eje et splinternyt tv! :)

 • Frank Mortensen
  juli 5, 2011

  Håber at i trækker mig, har et 15 år gammelt billedrørs tv på 21″ men det fylder sikkert mere end dette bagtil….

  har dog ikke råd til at skifte det ud da bryllup og ny lejlighed står for døren.

  mvh Frank

 • Danni Joe Larsen
  juli 5, 2011

  Synes det er mega nice at man kan opleve ordenlig 3D i et ikke helt mørkt rum, det er for fedt, fordi jeg bor i en lejlighed hvor solen står ind af vinduet næsten hele dagen, og når jeg ruller for kan det stadig ikke blive helt mørkt, ser det som en kæmpe fordel for mig.

 • Lars Olsen
  juli 5, 2011

  fordelen ved et 3D-tv .. jeg kan se 3D film hjemme i stuen. det må da være den største fordel..
  og hvorfor jeg fortjener et 3D-tv? ved ikke om jeg fortjener det mere end den stakkel med beyblade klistermærker på sit tv, men mit tv står på den fine linje mellem at det virker og om det er ved at bryde sammen, så et helt nyt tv ville ikke være et problem for mig.

 • christine haak
  juli 5, 2011

  Hey.

  min favorit er helt klart brille designet, og vægten på brillen, for synes det er træls når man skal se 3D med store klodsede og grimme briller, så er LG’s design meget mere mig, plus man ser mere normal ud med dem.

 • Danni Joe Larsen
  juli 5, 2011

  Synes den fedeste ting er helt klart det at man kan se klart 3D i et ikke så mørkt rum, fordi solen skinder altid ind i min stue, så det ville være et problem for mig. gad godt at have det tv fordi det ser alt for godt ud, og har selv kun et gammelt grimt tv, da jeg ikke har penge til andet fordi jeg er studerende.

 • Mads
  juli 5, 2011

  Jeg kan godt lide at brillerne er seje.. hehe :).

  Jeg har mere end én grund.

  1. Jeg har aldrig haft et fedt TV, det TV jeg har haft har jeg kun kunne set DR1, DR2 og TV2 på, jeg trænger til noget nyt og funktionelt.

  2. Jeg har aldrig rigtigt prøvet sådan et 3D tv, men vil da synes det er interessant hvordan det virker og om det virker godt.

  3. Din mand Geo, håber jeg vinder! (+ han har lovet at din autograf hører med i præmien!)

  4. Jeg læser meget på Elektronista.dk – og er stor fan af nogle af jeres artikler :-).

  – Mads

 • Søren Mulvad
  juli 5, 2011

  Kan ikke bestemme mig… Bredere betragtningsvinkel, ingen batterier der skal oplades eller at man ligge som man faktisk vil?

  Det, at der er brederer betragningsvinkel gør jo, at man kan nyde en virkelig god film sammen med vennerne eller kæresten, og samtidig blærer sig overfor dem med at man kan se den i 3D. (Ingen af mine venner har 3D TV – endnu)

  Og når der heller ikke er nogen batterier, der skal oplades er det bare super, for rent ud sagt, er det noget værre møg, at skulle sætte et nyt batteri i hver gang det først løber tør. Når der er på den måde, tror jeg, at det for mange ville ende med, at de stoppede med at bruge 3D-delen.

  Og det med at man ikke skal sidde med helt ret ryg lige foran tv’et er også super! For hvor er det dog irriterende hvis man skulle det. Når jeg ligger sammen med kæresten skal hun kunne ligge ordenligt og se 3D, ellers får jeg tæsk :).
  Hvis jeg også selv skulle ligge og have lyst til at se 3D på en doven søndag aften ville dette TV også være et must.

  Derudover er det sådan, at det TV jeg p.t. har, mildt sagt, ikke særlig godt. Det er et gammel CRT-TV, på omkring de 15 tommer. Det er ikke noget der imponerer nogen. Jeg mangler også virkelig en HDMI port at slutte min PS3 til, da jeg har set at det ser MEGET bedre ud. Så please vælg mig ;)

 • anders christensen
  juli 5, 2011

  det er 7 rigtig gode fordele. det ser ud til at være etsuper fedt fjernsyn
  Favoritten må nok være Ingen Flimmer, ingen svimmelhed!

 • Christian marcussen
  juli 5, 2011

  Hej Christiane.

  håber du vælger mig fordi jeg super godt kunne bruge et nyt tv, det gamle ikke kan følge med længere, og har ikke råd til et nyt. :(
  alle syv ting lyder rigtig gode. Ingen flimmer og svimmelhed skiller sig mest ud, da det er noget af det vigtigste, for at få en god oplevelse foran 3D TV’et. Håber du vælger mig, så jeg kan få glæde af et sprit nyt 3D TV. :)

 • Frederik Qvist
  juli 5, 2011

  Synes helt klart at det er Færre krav til mørklægning :)
  Dette gør at jeg kan vælge at kaste mig ned foran fjernsynet og se tv med lækker 3d uanset hvornår på døgnet det er :D
  Så tror jeg også at min anden favorit er at man kan sidde lige som man vil. Dette betyder at jeg kan ligge ned foran fjerneren om aftenen hvis får lyst til at falde i søvn med ultimativ afslapning :)

 • Rud Sørensen
  juli 5, 2011

  Tja alle 7 grunde er jo gode, men De færre krav til Mørklægning lyder super fede. Som film freaks der gerne ser en film om formiddagen inden jeg møder på arbejde, er det lidt rart at man ikke er nød til at murer vinduerne til for at se film i 3D ;-)

  Jeg vil helt vildt gerne vinde dette tv, da jeg er ved at blive skilt, og dermed skal jeg ud og købe en del nye ting. Da jeg samtidig er far til 2 dejlig piger, vil det være super fedt at kunne glæde dem emd et sejt 3D tv :-D
  Deudover er jeg fan af Geo på facebook, som har været så sød at gøre lidt reklame for denne konkurrence så ;-)

 • Rasmus Holm
  juli 5, 2011

  Det sejeste er helt klart at de har lavet briller der næsten ligner wayfarer – så vil det nemlig se ud som om jeg beholder mine solbriller på når jeg går ind for at se Tour de France i 3D.

 • Christian Feilberg Hansen
  juli 6, 2011

  3D!!!!!!!!!!!!!

 • Henrik Arndt
  juli 6, 2011

  Fordel: Helt klart “Bredere betragtningsvinkel” så man kan ligge med alle vennerne, chips, dip, soda og tømmermænd og slappe af
  Og grunden til det er mig der skal have det er at jeg ofte har tømmermænd og ofte også er vært for en soveplads eller to + jeg virkelig godt kunne bruge et nyt fjernsyn

 • anne kejser
  juli 6, 2011

  Option 2 (-:

 • anne kejser
  juli 6, 2011

  Der er mere end 7 (-;

 • Sarah A.
  juli 6, 2011

  1. En af de rigtig gode grunde, er, at brillerne ikke bruger batterier længere og skal genoplades. Selvom genopladelig batterier de sidste år har været produceret mere miljørigtigt, så er det meget sundere både for miljøet og økonomien at batterierne er væk. Det kan måske synes som en lille ting, men det ville være en prioritet for vores familie. Hvordan undgår vi at fylde vores hjem op med unødvendige gadgets med batterier, som senere vil vær bekostelige for miljøet at nedbryde??
  Den er anden rigtig gode grund, er, frihed i bevægelsen når man ser film. Mine to drenge er fulde af liv og spjæt og har tit brug for at strække sig, eller skifte siddestilling i sofaen. Det er skønt at de kan få den samme biografoplevelse, bare ved at tage en let brille på og kaste sig i sofaen

  2. Biografoplevelsen er noget som hele familien sætter højt, men ofte er det en bekostelig affære når mor,far og børn skal på biografhyggetur. Det er dog et spørgsmål om prioritering og noget vi gerne gør allesammen i fællessskab. Dog er det flere gange at vi alligevel bliver hjemme istedet og venter på at filmen kommer på dvd. Efter en oplevelse med Harry Potter hvor drengene på 6 og 8 gemte sig under stole og frakker under halvdelen af filmen, besluttede vi at det er bedre at sidde hjemme i tryghed og vante omgivelse, hvor man kan stoppe filmen og forklare de lidt uhyggelige scener og tale lidt om filmen. Alle synes det er hyggelig løsning, men vi savner lidt den gode biografstemning hvor filmen kommer os lidt mere i møde, Det ville vække jubel i hele familien hvis vi fik en ” biograf med stopknap” til erstatning for det gamle store skrummel som ligenu fylder i stuen(og giver os smådårlig samvittighed mht strømforbrug)Moren vil prise den æstetiske løsning lige så højt som funktionaliteten. Faren vil synes det er ren blær!!
  Mvh
  Sarah A

 • Niels Steinmeier
  juli 6, 2011

  Uden tvivl det sprøde design – både selve tv’et, men så sandelig også brillerne.
  Endvidere bare det, at det er nyt, moderne og HD … pt. har jeg verdens ældste tv, der er snart 8 år gammelt … Har ikke skifte siden vi fik børn … og nu begynder de (7 og 4 år) at brokke sig!
  Om ikke andet, så er de da kvalitetsbevidste :D

 • Birgit Nielsen
  juli 6, 2011

  Hej, jeg vil nok sige, at den allerbedste feature for mig er bare, at det er et tv, som så oven i købet er for lækkert at se på. Min kæreste har nemlig valgt, at hive vores tv ud af stuen og sat det hen på hans arbejdsplads, så der kan ses superliga her når det starter….. Ud over at det er et lækkert tv, med 3D, Synes jeg da også at det er rart, at nogen endelig har fundet frem til en teknologi der gør, at brillerne ikke er så tunge og dyre. Min søn hader brillerne, men vil jo stadig gerne se kung fu panda.. Til slut er det også rart, at de ikke vil være så dyre som ellers, så vi alle kan være med i oplevelsen :-)

  Go’ dag

  Vh Birgit

 • Zeki Sebastian Søgaard jindyl
  juli 6, 2011

  Jeg er helt vild med designet, og derudover er det fantastisk, at synsvinklen ikke skal være lige på skærmen, for at opleve 3D effekten. Jeg er selv en film elsker og dette TV vil give mine film oplevelser et kæmpe boost, da jeg i skrivende stund kun er indehaver af et meget meget gammelt 22″ B&O TV. En anden ting som dette fjernsyn ville hjælpe mig med, ville være det tilfredstillende ved at udnytte mine spille konsoler på et fjernsyn der kan give den opløsning, som efterhånden er et krav for ordentlig spilleglæde. Jeg bruger også mange programmer på computeren, hvor en ekstern skærm ville være fantastisk til arbejdet ( mit gamle B&O kan ikke sættes til noget som helst! Og fjernbetjeningen mangler)
  Grunden er dog stadig primært 3D!!

 • Rasmus Lind
  juli 6, 2011

  Jeg er helt klart mest på featuren med, at der ikke skal mørklægges totalt! Det er virkelig en fordel.

  Men hvorfor er det så mig, der skal vinde? Jeg mener, at billedet af mit 20-tommer fjernsyn som af “venner” er blevet kaldt for “en monitor”, “en computerskærm” og “smartphone-display” taler for sig selv :)
  http://imageshack.us/photo/my-images/21/img7969g.jpg/

 • frederik
  juli 6, 2011

  det bedste er nok at man kan sidde i rummet hvor man vil og stadig få 3D oplevelsen på mit tv får du knap nok den oplevelse af at ha set tv da det er så lille

 • Camilla
  juli 6, 2011

  Der er masser af fordele – især hvis man som mig er lidt træt af sit gamle projektorsystem. Hvis jeg skal vælge fordelen over dem alle: ingen behov for mørklægning!

 • Anne Dorthe Brill
  juli 7, 2011

  Fantastisk, Briller der ikke flimre og ikke skal lades op eller have en irriterende ledning på sig…. Nu vil jeg da gerne have et 3D tv. Prøvede et for ca 4 mdr siden i elgiganten, og var da slet slet ikke imponeret da brillerne hoppede og dansede, ligefør jeg trak min søsygepiller op af lommen.
  Min kæreste har et 46″ sony fladskærm hængende i stuen derhjemme, det fylder hele væggen i vores lille stue.
  Det kunne være så fedt at bringe LG Cinema 3D-TV i hele 42″ ind i stuen, og sige, se et tv jeg har vundet, er det ikke meget federe end dit, og ved han vil sige jah da han er overimponeret over 3D teknikken og det egentligt er mig der holder tilbage.

 • Per Dandanell Holdt-Jørgensen
  juli 7, 2011

  Jeg kan bedst lide betragtnings vinklen, at man kan ligge ned og se 3D, og er man så heldig at få en kvindelig kæreste selvom man er lidt af en nørd, vil hun kunne ligge op mod mit nørdede hoved som i filmen, eller jeg vil kunne ligge med mit nørdede hoved op mod et dejligt kvinde hjerte og blive lidt mindre maskine/nørdet 7

  Det efter følgende er også en true historie, jeg er uddannet radiomekanikker i 1990, og har ikke efter min tvungen værnepligt/militær tid fungeret som radiomekanikker, kunne ellers været kommet til New York for B&O, hvis jeg ikke skulle have været militær sygepasser. Æv og øv.
  Jeg har heller ikke investeret i et fladskærm i nu da jeg ikke syndes der er meget forskel på billedet ud af skærmen for tv kikkeren på et rigtigt godt billedrørs tv (eks vis B&O avant) og en fladskærm tv, før nu hvor 3D rigtigt er kommet i gang (dette kan ikke laves med et billedrør), derfor vil jeg nu have et 3Dtv nu, ville have købt et samsung 3D tv i går og var i butikken ved lukketid, og aftalt at komme igen i dag. Men så i går aftes flere artikler omkring LG cinama, og det er dette jeg i stedet for må spare sammen til på en lav understøttelse og måske næste år på endnu lavere bistandshjælp.
  Grunden til jeg ingen penge har er fordi jeg Lige siden 3D filmen Avatar som jeg måtte køre til Klovborg og se da de i Vejle Lido og mange andre steder ikke på dette tidspunkt ikke kunne vise 3D film, min første 3D film, så jeg mens jeg var i lære som radiomekanikker i 1988 i Disney world i Florida, det var med Michael Jackson (endnu før min tvungen værne pligt ved det danske forsvar) har lige siden været fasionert over 3D film hvor det virker, efter Avatar filmen har jeg brugt alle mine penge på at se 3D film for at kick starte industrien til at lave flere 3D jeg har ligeledes som en af de første herhjemme for at støtte film industrien købt denne 3D film selvom jeg på dette tidspunkt heller ikke havde en Blue ray afspiller.
  http://www.klovborgkino.dk/http://www.hustlervideo.com/show.php?m=3185&st=6&sid=216
  mener selv jeg efter denne sandfærdige historie, må udtages til at komme med i slutspurten omkring dette LG 3D tv.

 • Laura Nicolaisen
  juli 7, 2011

  Jeg synes da klart at den fedeste feature er, at man ikke bliver svimmel. Hvem fan*** gider da at blive det!

  Og grunden til, at jeg skal have et nyt fjernsyn er fordi min kæreste konstant fortæller mig, at mit lille 21 tommer-tv som jeg købte i Bilka ikke lever op til forventningerne længere. Jeg synes det er synd for mit lille tv, at det skal stå model til sådan en omgang skæld ud og samtidig ville jeg da gerne gøre min kæreste glad med det vildeste fjernsyn jeg til dato har set. Desuden ville jeg da med glæde selv sætte mig foran det og glo lidt flimmer uden at få flimmer i øjnene!!! Og så må det lille tv kommer ud i køkkenet hvor det vil være til meget mere gavn :)