Viralt- Sæbe opera filmet ulovligt i Ikea

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Hvad gør man når man har en idé til en tvserie, men lige står og mangler location til både kontor, soveværelse, køkken og butik? Man går selvfølgelig bare derhen hvor det hele er og optager- uden tilladelse. Det var hvad der skete med sæbeoperaen Ikea Hights.


Det var faktisk allerede i 2009, at Paul Bartunek og Dave Seger skrev og producerede Ikea Hights. Ikea tog det med godt humør, da de gennem pressen blev gjort opmærksom på serien. Seriens hovedpersoners portrætter blev herefter hængt op blandt firmaets sikkerhedsfolk. Men serien fik lov at fortsætte. Ikea bander sikkert over de ikke selv fik idéen. Men i virkeligheden er den her model endnu bedre. Andre laver gratis content marketing som dyrker ens brand til et ubetaleligt niveau. Win win!

Serien blev oprindeligt lavet til den californiske tvkanal channel 101. Men det er først nu serien rigtig bliver spredt på de sociale medier. Se første afsnit af Ikea Hights ovenover og resten på Youtube.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

19 − 17 =

No Comments Yet.