Elektronista Media som produktionspartner

Digitale produktioner skal tages alvorligt- Antallet af online arrangementer steg i 2020 med 490% og antallet af digitale deltagere med 987%. Samtidig er interessen for podcastproduktion stigende hos virksomheder og organisationer. Desværre er realiteten lige nu for meget rod. Dårlig lyd og billede, emner som ikke fænger og gæster, der føler sig utrygge. Elektronista Productions leverer kvalificeret og professionel rådgivning og produktion af både visuelt- og audiocontent.

Elektronista Podcasts

Elektronista Media har i over 10 år produceret professionelle podcasts. Hvad end I først nu skal til at starte op, ønsker at forfine en eksisterende podcast eller leder efter en produktionspartner, så kan Elektronista Media hjælpe. Gennem workshops, strategiforløb og sparring udvikler vi sammen jeres podcast, så folk rent faktisk gider lytte. Vælg jeres egen vært eller lad Elektronista Productions finde den rigtige til jeres format. Vi optager i et professionelt studie med en af Danmarks bedste producere Ninette Birck bag knapperne.
Kunder tæller Mediawatch, Folkekirken, ADD projektet, Vejle Musik teater, AI Innovation House, Star, Radio24syv og Den Uafhængige.

Digitale Produktioner

Elektronista Productions leverer et high-end, full service produkt med vores professionelle produktionsteam. Vi producerer og streamer liveevents. Og vi producerer enkeltstående eller serier af kvalitetsvideocontent i høj kvalitet.

Event udfolder sig i et flot studie, med en stærk ankervært med mulighed for keynotetalere på location, keynotetalere på skærm, paneldebat med både digital og analog deltagelse, deltagelse fra seere på chat samt korte, levende forproduktioner. Kontakt info@elektronista.dk hvis du vil høre hvad vi kan gøre for din konference.

Kunder tæller: Center for sundhedsinnovation, Andel Energi, Telia, Vejle Kommune,

Elektronista Podcast workshop

Succes med podcasts

Halvdags workshop med producer Ninette Birck og vært Christiane Vejlø
  • Indhold der overrasker
  • En langtidsholdbart koncept
  • Gæster der leverer
  • Interviews som går dybere
  • Partnerskaber med værdi
  • Sådan bliver I "godt selskab"
  • Lyttere som holder ved
  • Succes på sociale medier
Lige nu rabat

Søger du en taler eller vært?

Hvad end din konference eller paneldebat handler om fintech, kunstig intelligens, dataetik eller fremtidens sundhed, så har Elektronista Media den rigtige vært i stalden. Kontakt: info@elektronista.dk

Specialiseret i online indhold

High end produktion: Vores højtuddannede og erfarne produktionsteam laver flerkameraproduktion, optager i HD og ultrafin lyd og står for flot postproduktion. Fordele: Videoindhold af absolut højeste kvalitet. Egnet til virksomhedspræsentationer, live streaming, konferencer, som content til virksomhedens egne kanaler og til social media brug.

Professionel Produktion: Vores dygtige fotografer laver professionelle optagelser og lyd. Fordele: Professionelt look, god lyd, omhyggelig redigering, budgetvenligt. Egner sig til mindre produktioner, social media content og live streaming.

*Elektronista forbeholder sig ret til at sige nej tak til at arbejde sammen med produkter og brands, som vi ikke mener er i overensstemmelse med Elektronista værdierne. Absolut ingen casino, betting, tobak eller låneprodukter!

Partnerskaber- Sponsor på Elektronista podcasten

Med et sponsorat af den etablerede Elektronista podcast, kan I nå ud til flere tusinde lyttere bestående af et nysgerrigt og klogt unisex publikum i alderen 30-60. Samarbejdspartneren bliver nævnt i starten og slutningen af programmet. Og den samlede pakke indeholder en række social mediaaktiviteter.

Information om Elektronista Productions. Send en mail og skriv gerne hvad du søger. info@elektronista.dk