DIGITALE PRODUKTIONER

Elektronista som produktionspartner

Digitale produktioner skal tages alvorligt- Antallet af online arrangementer steg i 2020 med 490% og antallet af digitale deltagere med 987%. Samtidig ser vi hos virksomheder og organisationer en stor interesse for podcastproduktion. Desværre er realiteten lige nu for meget rod, grumsede billeder, dårlig lyd og gæster, der føler sig utrygge. Elektronista Productions leverer kvalificeret og professionel rådgivning og produktion af både visuelt- og audiocontent.

Digitale konferencer

Elektronista Productions leverer et high-end, full service produkt med vores professionelle produktionsteam. Jeres event udfolder sig i et flot studie, med en stærk ankervært med mulighed for keynotetalere på location, keynotetalere på skærm, paneldebat med både digital og analog deltagelse, deltagelse fra seere på chat samt korte, levende forproduktioner. Kontakt info@elektronista.dk hvis du vil høre hvad vi kan gøre for din konference.

Elektronista Podcasts

Elektronista Media har i over 10 år produceret professionelle podcasts. Hvad end I først nu skal til at starte op, ønsker at forfine en eksisterende podcast eller leder efter en produktionspartner, så kan Elektronista Media hjælpe. Gennem workshops, strategiforløb og sparring udvikler vi sammen jeres podcast, så folk rent faktisk gider lytte. Vælg jeres egen vært eller lad Elektronista Productions finde den rigtige til jeres format. Vi optager i et professionelt studie med en af Danmarks bedste producere Ninette Birck bag knapperne. Kunder tæller Mediawatch, Folkekirken, CBS Executive og 24syv.

Elektronista Podcast workshop

Søger du en taler eller vært?

Hvad end din konference eller paneldebat handler om fintech, kunstig intelligens, dataetik eller fremtidens sundhed, så har Elektronista Productions den rigtige vært i stalden. Ring og få et bud på en vært til dit arrangement +4531202021

 

Partnerskaber– Sponsor på Elektronista podcasten

Med et sponsorat af den etablerede Elektronista podcast, kan I nå ud til flere tusinde lyttere bestående af et nysgerrigt og klogt unisex publikum i alderen 30-60. Samarbejdspartneren bliver nævnt i starten og slutningen af programmet. Og den samlede pakke indeholder en række social mediaaktiviteter.

Information om Elektronista Productions. Send en mail og skriv gerne hvad du søger. info@elektronista.dk eller ring +45 31 20 20 21

Teknisk team– fra budget til high-end

High end produktion: Vores højtuddannede og erfarne produktionsteam laver flerkameraproduktion, optager i HD og ultrafin lyd og står for flot postproduktion. Fordele: Videoindhold af absolut højeste kvalitet. Egnet til virksomhedspræsentationer, live streaming, konferencer, som content til virksomhedens egne kanaler og til social media brug.

Professionel Produktion: Vores dygtige fotografer laver professionelle optagelser og lyd. Fordele: Professionelt look, god lyd, omhyggelig redigering. Egner sig til

Light Produktion: Vores dygtige, unge produktionsteam laver håndholdte optagelser med de bedste smartphonekameraer på markedet. Fordele: Hurtig produktion. Autentisk uformelt look. Nærværende social media appeal. Lav pris.

*Elektronista forbeholder sig ret til at sige nej tak til at arbejde sammen med produkter og brands, som vi ikke mener er i overensstemmelse med Elektronista værdierne. Absolut ingen casino, betting, tobak eller låneprodukter!

1 Svar