ELEKTRONISTA MEDIA

Kontakt: Elektronista Media ApS, +45 31 20 20 21, info@elektronista.dk, CVR nr. 37 67 64 70
Pakker sendes til…. Christiane Vejlø/ Elektronista Media, Willemoesgade 36 2 tv, 2100 København Ø.

Velkommen til Elektronista Media hvor vi gennem alle vores aktiviteter kredser omkring forholdet mellem mennesker og teknologi. Rådgivning, content og produktudvikling hos Elektronista Media udspringer altid fra krydsfeltet, hvor digital livsstil møder design, nye platforme, teknologisk innovation, trends, online-kultur, sociale medier, etik og hvad det hele betyder for os mennesker på godt og ondt. 

Elektronista Media er et innovativt, fremtidsorienteret og synligt rådgivnings- og medieselskab, som producerer digitalt content og digitale produkter af høj kvalitet til publicering på egne og andres platforme. 

Du kan følge med og få gratis ebøger og rapporter gennem Elektronista Insider Magasinet  Du kan komme i kontakt med de 80.000+ Elektronista followers, eller tale med os om produktion af content til din egen platform gennem et samarbejde med Elektronista & Partners, du kan booke et Elektronista Foredrag og blive klogere på de nyeste tech trends, som er lige om hjørnet. Du kan lytte til arkivet af Radio24syv Elektronista Podcasten hos Podimo og overveje at om den innovative Elektronista Clutch, ikke lige var noget for dig, eller en du holder af. Mon ikke vi ses?

Chefredaktør og direktør-  Twitter @christianevejlo Insta: @christianevejlo

Kontakt: +4531202021 info@elektronista.dk 

Alle kommercielle aftaler køres gennem vores brandteam. Er du interesseret i samarbejde med Elektronista & Partners kan du læse mere lige her. 

 

Mød Elektronista-teamet

Christiane Vejlø – Direktør Elektronista Media

Når Christiane ikke jagter nye digitale trends til Elektronista.dk så har hun travlt med at holde Elektronista- foredrag om forholdet mellem mennesker og teknologi. Christiane har sit eget Elektronista-radioprogram på Radio24syv hver søndag kl. 17.05 og arbejder på alle tænkelige måder for at skabe mere opmærksomhed omkring den digital udvikling og dens muligheder og udfordringer.  Følg Christiane på Twitter. Læs mere om Christianes faglige baggrund her. 

profil 300x300 lise kloch 2Lise Kloch – Skribent og antropolog

L

ise skriver artikler om det digitale liv, og som antropolog indgår hun også, når Elektronista Consulting laver brugeranalyser og ser på adfærd omkring det digitale menneske.

Anne Mette Beck – Skribent

Hende her er pjattet med alt der har med teknologi at gøre – både i fritiden, men også i forbindelse med sin cand.it uddannelse i Interaktive Digitale Medier. Anne Mette bruger cirka 90% af sin vågne tid foran en computer, sin telefon eller tablet, hvor der bliver tastet løs, f5’et på diverse nyhedssites eller spillet alt for mange vanedannende spil, mens hun glemmer at opdatere sin blog. Anne Mette giver især Elektronista masser af lektioner i digital kulturhistorie.

leif foto med solbrillerLeif Bomberg – Skribent

Leif er en af it-pressens grand old men. Tag dog ordet “old” med en stor spand salt: Leif elsker alt, hvad der har med nye gadgets, ny teknologi og social media trends at gøre – og han ved en hulens masse om alt det nyeste, der bevæger sig. Leif er uddannet journalist med baggrund fra bl.a. Berlingske- og Børsen-koncernen. Desuden har han skabt en pæn del af de it-magasiner, der har præget det danske marked. I de senere år har Leif arbejdet med professionel PR og kommunikation i både store og i mindre bureauer. Han blogger dagligt om gadgets, sociale medier, marketing, PR og livets små skæve ting på Facebook.

Josefine Silke – Skribent

Josefine er kandidatstuderende i erhvervsøkonomi på Copenhagen Business School, men læser en del af sin overbygning på IT-Universitetet, hvor hun studerer strategisk anvendelse af digitale medier og gør sig klogere på online sociale interaktioner og global It.

Josefine har baggrund i modebranchen og nærer især stor kærlighed til samspillet mellem mode og teknologi, som hun formidler på Elektronista, men også om tech-etik, selftracking og Millinnial-generationen. Desuden mor til et digitalt indfødt alpha-barn.

Følg Josefine her: @J_O_S_E_F_I_N_E_S_I_L_K_E

Mikkel Winther – Skribent

mikkel wintherMikkel ved rigtig meget om computerspil og apps. Han har skrevet om emnet i mange år og guider dig hver eneste måned gennem de tre hotteste spil, du skal vide noget om.

Mikkel har også en stor kærlighed til selftracking og glæder sig til den dag, hvor en smartphone ikke kun har en vild skærm, men også et godt batteri.

Følg Mikkel på Twitter: twitter.com/MikkelWinther

Sarah Wind Christiansen sarah-wind

Sarah har sin daglige gang på Københavns universitet som kandidatstuderende i Visuel Kultur. Her sidder hun med næsen i bøgerne og gør sig klogere på relationen mellem hverdagsteknologier, digitale medier og et voksende flow af alskens forskellige billeder. Sarah er tosset med at udforske menneske-teknologi interaktioner inden for digitale og teknologiske tendenser og skriver med en forkærlighed for robotteknologi og dystopiske sci-fi serier. Tanker og tendenser serveret i øjenhøjde.

Bare for en god ordens skyld: Elektronista ejer rettighederne til sidens artikler. Alle må citere og linke løs, men husk at nævne, hvor indholdet kommer fra med et hyperlink.

Disclosure: Elektronista skriver om gadgets og digital livsstil. Vi arbejder af og til sammen med brandpartners omkring konkurrencer, bannerannoncer og kommercielle kampagner. Vi indgår KUN partnerskaber med brands, som er i overensstemmelse med Elektronista-værdier. Vi siger pænt nej tak til partnerskaber, som vi ikke mener giver sitet og dermed brugerne mere værdi og skriver aldrig noget, vi ikke mener. Evt. indhold sponsoreret af en kommerciel partner vil være udgivet af Elektronista Brand Teamet og tydeligt markeret som “Sponsoreret post”. Vi har som andre magasiner og aviser ofte tech produkter til test. Det er dog en redaktionel omtale som ikke er sponsoreret. Redaktionel omtale kan selvfølgelig IKKE købes for produkter. Alle os der skriver til Elektronista-bloggen er drevet af en passion for teknologi og en lyst til at udtrykke os om emnet, og vi modtager intet honorar derfor. Indtægter til Elektronista.dk går til vedligeholdelse af sitet.