ELEKTRONISTA MEDIA

Hos Elektronista Media kredser alle vores aktiviteter omkring forholdet mellem mennesker og teknologi. Rådgivning, content produktion og produktudvikling hos Elektronista Media udspringer altid fra krydsfeltet mellem nye platforme, teknologisk innovation, kommunikation, trends, online-kultur, etik og menneskets rolle i det hele. 

“Elektronista Media is incredible in audio-content creation.They helped us discover new opportunities and enabled us to move between our brand mission and audience interests, asking the right questions, guiding the team conversation and capturing proper insights. We were delighted with the open-visor and high-level creativity displayed by the Elektronista team. If you are looking for new ways of growth through content and communication, I highly  recommend Elektronista Media”

Digital Marketing Director, Star Global Anna Bilous: 

Elektronista Media tilbyder

Elektronista Trendsessions
Bliv klogere på de nyeste digitale trends og forholdet mellem mennesker og teknologi, når Elektronista Media med Christiane Vejlø i spidsen holder foredrag og strategiforløb fysisk eller virtuelt. 

Elektronista Productions
Produktion af digitale konferencer, lyd, tekst og video content til din egen platform samt mulighed for at nå ud til de 85.000+ Elektronista followers. Vi producerer den populære Elektronista podcast, hvor hver episode når ud til tusindevis af lyttere, samt podcasts for kunder som Mediawatch, Folkekirken og CBS Executive. Yderligere laver vi særlige strategiforløb i podcast production og full service onlinekonferencer i høj tv-kvalitet,

Følg med i nye digitale trends og modtag gratis rapporter og ebøger gennem Elektronista Insider

Alle kommercielle aftaler køres gennem vores brandteam. Er du interesseret i et kommercielt samarbejde så skriv til info@elektronista.dk 

Mød Elektronista-teamet

Christiane Vejlø – Direktør Elektronista Media

Når Christiane ikke jagter nye digitale trends til Elektronista.dk så har hun travlt med at holde Elektronista- foredrag om forholdet mellem mennesker og teknologi. Christiane er vært på Elektronista podcasten og arbejder på alle tænkelige måder for at skabe mere opmærksomhed omkring den digital udvikling og dens muligheder og også etiske udfordringer.  Chefredaktør og direktør-  Twitter @christianevejlo Insta: @christianevejlo Kontakt: +4531202021 info(@)elektronista.dk Læs mere om Christianes faglige baggrund her.

Lise Kloch – Skribent og antropolog

profil 300x300 lise kloch 2

Lise skriver artikler om det digitale liv, og som antropolog indgår hun også, når Elektronista Consulting laver brugeranalyser og ser på adfærd omkring det digitale menneske.

Josefine Silke – Skribent

Josefine er kandidatstuderende i erhvervsøkonomi på Copenhagen Business School, men læser en del af sin overbygning på IT-Universitetet, hvor hun studerer strategisk anvendelse af digitale medier og gør sig klogere på online sociale interaktioner og global It.

Josefine har baggrund i modebranchen og nærer især stor kærlighed til samspillet mellem mode og teknologi, som hun formidler på Elektronista, men også om tech-etik, selftracking og Millinnial-generationen. Desuden mor til et digitalt indfødt alpha-barn.

Følg Josefine her: @J_O_S_E_F_I_N_E_S_I_L_K_E

Mikkel Winther – Skribent

mikkel wintherMikkel ved rigtig meget om computerspil og apps. Han har skrevet om emnet i mange år og guider dig hver eneste måned gennem de tre hotteste spil, du skal vide noget om. Mikkel har også en stor kærlighed til selftracking og glæder sig til den dag, hvor en smartphone ikke kun har en vild skærm, men også et godt batteri. Følg Mikkel på Twitter: twitter.com/MikkelWinther

Sarah Wind Christiansen 

sarah-wind

Sarah har sin daglige gang på Københavns universitet som kandidatstuderende i Visuel Kultur. Her sidder hun med næsen i bøgerne og gør sig klogere på relationen mellem hverdagsteknologier, digitale medier og et voksende flow af alskens forskellige billeder. Sarah er tosset med at udforske menneske-teknologi interaktioner inden for digitale og teknologiske tendenser og skriver med en forkærlighed for robotteknologi og dystopiske sci-fi serier. Tanker og tendenser serveret i øjenhøjde.

Bare for en god ordens skyld: Elektronista ejer rettighederne til sidens artikler. Alle må citere og linke løs, men husk at nævne, hvor indholdet kommer fra med et hyperlink.

Elektronista followers er 60% kvinder og 40% mænd. Vores brugere interesserer sig for trends, design, rejser og moderne kultur. Samtidig har målgruppen høj viden om og interesse i nye digitale tjenester og forholder sig nysgerrigt og kritisk til livet med teknologi.

Elektronista platforme tæller bloggen, Elektronista Insider nyhedsbrevet Instagram, Facebook, Twitter, Youtube og podcast. Elektronista platforme dækker i alt 85.000 + followers. Heraf 25.000+ unikke bloglæsere om måneden og 8.000+ nyhedsbrevsabonnenter. Vi markerer alt kommercielt indhold tydeligt med “reklame for” i henhold til markedsføringslovgivningen.

Disclosure: Elektronista skriver om gadgets og digital livsstil. Vi arbejder af og til sammen med brandpartners omkring konkurrencer, bannerannoncer og kommercielle kampagner. Vi indgår KUN partnerskaber med brands, som er i overensstemmelse med Elektronista-værdier. Vi siger pænt nej tak til partnerskaber, som vi ikke mener giver sitet og dermed brugerne mere værdi og skriver aldrig noget, vi ikke mener. Evt. indhold sponsoreret af en kommerciel partner vil være udgivet af Elektronista Brand Teamet og tydeligt markeret som “Sponsoreret post”. Vi har som andre magasiner og aviser ofte tech produkter til test. Det er dog en redaktionel omtale som ikke er sponsoreret. Redaktionel omtale kan selvfølgelig IKKE købes for produkter. Alle os der skriver til Elektronista-bloggen er drevet af en passion for teknologi og en lyst til at udtrykke os om emnet, og vi modtager intet honorar derfor. Indtægter til Elektronista.dk går til vedligeholdelse af sitet.