Hos Elektronista Media overvåger vi konstant udviklingen og betydningen af de nyeste digitale trends. Vores aktiviteter har fokus på ansvarlig teknologiudvikling og digitale platforme. Vi har over 20 års erfaring med digital content produktion, og krydsfeltet mellem innovation, trends og kreativitet er fundamentet for alt vi laver. Få helt gratis viden om de nyeste trends, virale successer og inspiration til dit eget digitale liv som Elektronista Insider.

Gratis analyser, ebøger og podcasts

Elektronista Insider er et eksklusivt nyhedsbrev hvor 15.000+ abonnenter får nyt om digitale trends, analyser og anbefalinger til apps, podcasts og streaming. Skal du med på listen?

Elektronista Trendsessions

De nyeste teknologitrends bliver taget under luppen, og publikum får noget at tænke over. Bliv klogere på forholdet mellem mennesker og teknologi, når Elektronista Media med Christiane Vejlø i spidsen holder foredrag og workshops fysisk eller virtuelt. Christiane har står erfaring med at stå på både store og små scener i ind- og udland.
Læs mere om trendsessions og foredrag her. 

Moderator & Konferencevært

Vil du have succes med din konference, paneldebat eller event? Du har forberedt et stærkt program, du har booket dygtige talere og bestilt den flotte venue med god catering. Men har du husket et hyre en professionel vært, som får det bedste ud af talerne, som får  det hele til at hænge sammen og som kan stille de rigtige spørgsmål? Med Christiane Vejlø som moderator, vært eller ordstyrer kan du læne dig tilbage i tillid til at dit arrangement bliver styret sikkert fra A-Z.
Læs hvordan du booker Christiane Vejlø som moderator. 

Rådgivning & Ydelser

Elektronista Media direktør Christiane Vejlø rådgiver regeringen, virksomheder, topledelse og startups gennem råd, bestyrelser og advisory boards. Er du interesseret i at høre nærmere om Christiane som bestyrelsesmedlem eller rådgiver, så skriv en mail til info@elektronista.dk
Læs mere her. 

Elektronista Productions

Produktion af digitale konferencer, lyd, tekst og video content til din egen platform samt mulighed for at nå ud til de 85.000+ Elektronista followers. Vi producerer den populære Elektronista podcast, hvor hver episode når ud til tusindevis af lyttere, samt podcasts for kunder som Mediawatch, Folkekirken og CBS Executive. Yderligere laver vi særlige strategiforløb i podcast production og full service onlinekonferencer i høj tv-kvalitet.
Læs mere om Elektronista produktioner her

Partnerskaber

Elektronista brandet og Christiane Vejlø har tilsammen et reach ud til 85.000+ followers. Målgruppen er 60% kvinder og 40% mænd. Vores brugere interesserer sig for trends, design, rejser og moderne kultur. Samtidig har målgruppen høj viden om og interesse i nye digitale tjenester og forholder sig nysgerrigt og kritisk til livet med teknologi. Elektronista platforme tæller bloggen, Elektronista Insider nyhedsbrevet Instagram, Facebook, Twitter, Youtube og podcast. Hvis dit brand er i overensstemmelse med Elektronista’s værdier om kvalitet og ansvarlighed, så er du måske vores næste sponsor på fx. Elektronista podcasten? Alle kommercielle aftaler køres gennem vores brandteam og markeres som reklame. 

Tag kontakt og du hører fra os

Bare for en god ordens skyld: Elektronista ejer rettighederne til sidens artikler. Alle må citere og linke løs, men husk at nævne, hvor indholdet kommer fra med et hyperlink.

Disclosure: Elektronista skriver om gadgets og digital livsstil. Vi arbejder af og til sammen med brandpartners omkring konkurrencer, bannerannoncer og kommercielle kampagner. Vi indgår KUN partnerskaber med brands, som er i overensstemmelse med Elektronista-værdier. Vi siger pænt nej tak til partnerskaber, som vi ikke mener giver sitet og dermed brugerne mere værdi og skriver aldrig noget, vi ikke mener. Evt. indhold sponsoreret af en kommerciel partner vil være udgivet af Elektronista Brand Teamet og tydeligt markeret som “Sponsoreret post”. Vi har som andre magasiner og aviser ofte tech produkter til test. Det er dog en redaktionel omtale som ikke er sponsoreret. Redaktionel omtale kan selvfølgelig IKKE købes for produkter. Alle os der skriver til Elektronista-bloggen er drevet af en passion for teknologi og en lyst til at udtrykke os om emnet, og vi modtager intet honorar derfor. Indtægter til Elektronista.dk går til vedligeholdelse af sitet.