Om Elektronista Media

Kontakt: Elektronista ApS, +45 31 20 20 21, info@elektronista.dk, CVR nr. 37 67 64 70
Pakker sendes til…. Elektronista, Radio24syv, Vester Farimagsgade 41, 1606 Kbh K. 

Elektronista Media er et innovativt, fremsynet, modigt og synligt medieselskab, som producerer digitalt content og digitale produkter af høj kvalitet til udbredelse og salg på egne og andres platforme. 

Elektronista bloggen er Danmarks førende blog om digital livsstil. Vores indhold er oplysende, overraskende, lærerigt og nyt. Lækkerhedsfaktoren er altid høj. Vi arbejder med alt det der sker i samspillet mellem teknologi og mennesker, og lander lige i krydsfeltet, hvor digital livsstil møder design, nye medier, nye teknologier, trendhunting, online-kultur og sociale medier. 

Elektronista Shoppen sælger egne og andres produkter indenfor overskriften digital livsstil. Vi udvælger produkterne efter høj lækkerhedsfaktor, høj kvalitet og højt teknisk niveau. Vi er personlige og hjælper altid kunden.

D

u kan være med. Du kan blive Elektronista Insider og modtage det ugentlige Elektronista Insider Magasin med gratis ebøger i din mailboks. Du kan komme i kontakt med de tusindevis af Elektronista followers, eller tale med os om produktion af content indenfor digital livsstil til din egen platform gennem et samarbejde med Elektronista’s Brandteam, du kan booke et Elektronista Foredrag og blive klogere på de nyeste tech trends, som er lige om hjørnet. Du kanlytte til Elektronista Podcasten hver søndag kl. 17.05 på Radio24syv (eller i din podcastapp) og overveje at slå et smut forbi Elektronista Shoppen for at se om Elektronista Clutch tasken eller noget andet, ikke lige var noget for dig, eller en du holder af. Mon ikke vi ses?

Turn it on….

 

 

Chefredaktør og direktør-  Twitter @christianevejlo Insta: @christianevejlo

Kontakt: Elektronista, Radio24syv, Vester Farimagsgade 41, 1606 Kbh K. +4531202021 info@elektronista.dk 

Alle kommercielle aftaler køres gennem vores brandteam. Er du interesseret i samarbejde med Elektronista Brandteam kan du læse mere lige her. 

 

Mød Elektronista-teamet

Christiane Vejlø – Chief Elektronista

Når Christiane ikke jager nye digitale trends til Elektronista.dk så har hun travlt med at holde Elektronista- foredrag om internetkultur og nye medieplatforme. Christiane servicerer en række kunder inden for teknologi- og mediebranchen. Hun arbejder især strategisk rådgivende inden for digitale trends, medier og content. Christiane har sit eget Elektronista-radioprogram på Radio24syv hver søndag kl. 17.05 og arbejder på alle tænkelige måder for at fjerne teknologiangst og gøre teknologi og gadgets spændende, nemt og sjovt for alle. Følg Christiane på Twitter.

profil 300x300 lise kloch 2Lise Kloch – Webredaktør

Lise holder styr på den daglige publikation på bloggen. Hun skriver artikler om det digitale liv, og som antropolog indgår hun også, når Elektronista Consulting laver brugeranalyser og ser på adfærd omkring det digitale menneske.

 

Anne Mette Beck – Skribent

Hende her er pjattet med alt der har med teknologi at gøre – både i fritiden, men også i forbindelse med sin cand.it uddannelse i Interaktive Digitale Medier. Anne Mette bruger cirka 90% af sin vågne tid foran en computer, sin telefon eller tablet, hvor der bliver tastet løs, f5’et på diverse nyhedssites eller spillet alt for mange vanedannende spil, mens hun glemmer at opdatere sin blog. Anne Mette giver især Elektronista masser af lektioner i digital kulturhistorie.

 

leif foto med solbrillerLeif Bomberg – Skribent

Leif er en af it-pressens grand old men. Tag dog ordet “old” med en stor spand salt: Leif elsker alt, hvad der har med nye gadgets, ny teknologi og social media trends at gøre – og han ved en hulens masse om alt det nyeste, der bevæger sig. Leif er uddannet journalist med baggrund fra bl.a. Berlingske- og Børsen-koncernen. Desuden har han skabt en pæn del af de it-magasiner, der har præget det danske marked. I de senere år har Leif arbejdet med professionel PR og kommunikation i både store og i mindre bureauer. Han blogger dagligt om gadgets, sociale medier, marketing, PR og livets små skæve ting på Facebook.

 

Josefine Silke – Skribent

Josefine er kandidatstuderende i erhvervsøkonomi på Copenhagen Business School, men læser en del af sin overbygning på IT-Universitetet, hvor hun studerer strategisk anvendelse af digitale medier og gør sig klogere på online sociale interaktioner og global It. 

Josefine har baggrund i modebranchen og nærer især stor kærlighed til samspillet mellem mode og teknologi, som hun formidler på Elektronista, men også om tech-etik, selftracking og Millinnial-generationen. Desuden mor til et digitalt indfødt alpha-barn. 

Følg Josefine her: @J_O_S_E_F_I_N_E_S_I_L_K_E

 

Mikkel Winther – Skribent

mikkel wintherMikkel ved rigtig meget om computerspil og apps. Han har skrevet om emnet i mange år og guider dig hver eneste måned gennem de tre hotteste spil, du skal vide noget om.

Mikkel har også en stor kærlighed til selftracking og glæder sig til den dag, hvor en smartphone ikke kun har en vild skærm, men også et godt batteri.

Følg Mikkel på Twitter: twitter.com/MikkelWinther

Joen Rude Falsner – Skribent

Jeg har det med elektronik, ligesom hende der fra Sex and the City har det med sko. Kan. Ikke. Få. Nok! Foruden at levere digitale guldkorn på Elektronista driver jeg også herremode- og livsstilsbloggen, Stayclassy.dk.

Følg Joen på Stayclassy.dk

 

Sarah Wind Christiansen sarah-wind

Sarah har sin daglige gang på Københavns universitet som kandidatstuderende i Visuel Kultur. Her sidder hun med næsen i bøgerne og gør sig klogere på relationen mellem hverdagsteknologier, digitale medier og et voksende flow af alskens forskellige billeder. Sarah er tosset med at udforske menneske-teknologi interaktioner inden for digitale og teknologiske tendenser og skriver med en forkærlighed for robotteknologi og dystopiske sci-fi serier. Tanker og tendenser serveret i øjenhøjde.

 

Bare for en god ordens skyld: Elektronista ejer rettighederne til sidens artikler. Alle må citere og linke løs, men husk at nævne, hvor indholdet kommer fra med et hyperlink.

Disclosure: Elektronista skriver om gadgets og digital livsstil. Vi arbejder af og til sammen med brandpartners omkring konkurrencer, bannerannoncer og kommercielle kampagner. Vi indgår KUN partnerskaber med brands, som er i overensstemmelse med Elektronista-værdier. Vi siger pænt nej tak til partnerskaber, som vi ikke mener giver sitet og dermed brugerne mere værdi og skriver aldrig noget, vi ikke mener. Evt. indhold sponsoreret af en kommerciel partner vil være udgivet af Elektronista Brand Teamet og tydeligt markeret som “Sponsoreret post”. Vi har som andre magasiner og aviser ofte produkter til test. De allerfleste bliver sendt retur, nogle udlodder vi som præmier i konkurrencer andre er ubrugelige efter f.eks. at have været inde i øret. Redaktionel omtale kan selvfølgelig IKKE købes for produkter. Alle os der skriver til Elektronista-bloggen er drevet af en passion for teknologi og en lyst til at udtrykke os om emnet, og vi modtager intet honorar derfor. Indtægter til Elektronista.dk går til vedligeholdelse af sitet.