Kunne du tænke dig at blive klogere på techområdet, bedre til at skrive artikler og holde øje med digitale trends? Lige nu giver Elektronista tech og skriveglade nørder mulighed for at udkomme på en platform, hvor vi behandler tech, trends og digital livsstil for moderne kvinder og mænd. 

Elektronista-blogger

Hvis du har lyst til at skrive om det digitale liv i den uformelle og no-non-sense, less-is-more Elektronista-stil, så skal du måske være med? Vi skriver om alt inden for livsstil, så længe vinklen er digital.

Du skal brænde for det digitale, være god til at skrive og have lyst til at committe til f.eks. en fast artikel om ugen eller 2 om måneden, Hvis du føler det kunne være dig, så kik godt rundt på sitet, surf efter mere inspiration på nettet, find en god idé og skriv en artikel, som du mener vil passe til Elektronista-universet. Send artiklen på ca. 2000 anslag på en mail til info@elektronista.dk og vedhæft et par billeder, du mener passer til.

Du er måske studerende, selvstændig eller trænger til at få trænet skrivemusklen eller engang imellem at lave noget andet, end det du arbejder med til hverdag. Som trendhunter og skribent for Elektronista vil du blive en del af et sprudlende digitalt univers i rivende udvikling. Du vil erhverve dig vigtig viden om digitale trends, dit navn vil blive synligt på Google, du vil få mulighed for at deltage i pressemøder, og så kan du øge trafikken til din egen blog eller f.eks. Linkedin-profil. Alle skribenter på Elektronista.dk arbejder gratis, da vi vælger at sige nej til de fleste kommercielle partnerskaber for at beholde det Elektronista.dk, vi mener er bedst for vores brugere. Den minimale indtægt sitet har går til vedligeholdelse. 
Til gengæld vil du udkomme på en etableret platform med en interessant målgruppe, du vil kunne løfte din viden og dit skrivetalent og få mulighed for feedback på dit arbejde.

Vi leder altid efter:

  • Inspirerende historier om teknologi og mennesker
  • Guides, “news you can use” og hjælpsomme tips. Hvordan livet kan blive nemmere med teknologi og digitale værktøjer. F.eks. “5 tips til….”.
  • Trends – Korte artikler med cutting edge digitale trends
  • Nye gadgets –  Små historier om de nyeste gadgets og deres fordele
  • Produkttest – Har du et produkt du gerne vil teste? Prøv det af og fortæl, hvordan produktet klarer sig inden for paramentrene Brugervenlighed, Brugbarhed og Wauw-faktor.

Du kan sende dit artikelforslag til info@elektronista.dk