17 ÅRIG BAG SUMMLY-APP’EN ALLE SNAKKER OM- OG INVESTERER I

2 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Lady Gaga’s social media manager, Ashton Kutcher og Silicon Valley er ikke i tvivl. Der er blevet kastet masser af investeringspenge efter den 17 årige Nick D’Aloisio og hans app Summly. Men hvad kan den ?

Hver eneste dag kæmper vi digitale mennesker os gennem et væld af underholdnings- og nyhedsartikler som vi typisk læser på vores bærbare devices. Nogle artikler vil vi gerne læse i dybden, men rigtig mange af dem skimmer vi bare. Det er nøjagtig den tendens hos det indholdskonsummerende menneske som app’en Summly imødekommer.

Med Summply opsummeres artikler til de vigtigste facts, citatater og budskaber. Altsammen så tætpakket, at du ideelt set ikke behøver at spilde tid på at scrolle på skærmen.Den traditionelle journalist ser rødt, Nick A’loisio’s jævnaldrene (og en del af os andre) jubler. Med uoverskuelige mængder af digitalt indhold har vi mere og mere brug for filtre som hjælper os til hurtigt at surfe hen over overfladen og vurdere, hvad vi egentlig har lyst og tid til at gå i dybden med.

Summly kan tilpasses dine personlige interesser og præferencer og giver dig det absolut hurtige overblik. Men vil du så alligevel vide mere, skal der ikke mere til end et et dobbelt klik på overskriften og så får du et dybere referat. Vil du have hele den originale artikel swiper du bare nedad på teksten. Personligt er jeg også ret vild med den lille vifte af sociale ikoner der elegant dukker op til valgfri deling, når man holder fingeren 2 sekunder på artiklen.

Du kan følge Summly overskifter som Business, Technology eller Worldnews eller oprette dine egne søgeord som du ønsker app’en skal holde øje med.

Bag Summly står 17 årige Nick D’Aloisio der i en alder af 15 år er den yngste nogensinde til at modtage Venture funding for sit projekt. D’aloisio er nu gået ud af sin skole for at koncentrere sig om sin forretning.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

one × five =

2 Comments
 • Morten
  november 12, 2012

  Super lækker app. Jeg vil bare lige pointere, at hans Wiki-side er blevet pillet ned, og linket ikke virer.

  • Morten
   november 16, 2012

   Så man kan dele en artikel man kun har læst et uddrag eller ét par stikord af? Det bliver da en flood af artikler, som afsenderene egentlig ikke har læst!?!?