4 stjerner og hold kæft kvinde? Elektronista anmeldelse skaber forvirring

2 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Hold kæft kvinde? iTunes anmeldelse fører til komplet omlæggelse af Elektronista podcasten på Radio24syv. Nu ELSKER vi NemID og overvejer at lave radio uden at tale. 

Christiane-Vejlø-Radio24syv-Elektronista

Jeg er altid meget glad for anmeldelser af Elektronista podcasten på iTunes. Det er enormt rart at vide, at folk lytter med. Det siger sig selv, at jeg altid er rigtig glad for at læse at folk kan lide programmet, men jeg er bestemt også meget modtagelig overfor kritik og forslag. Derfor var det også med begestring at jeg læste kommentaren fra Maps68. Jeg må dog indrømme jeg er forvirret. Hvad mener du Maps68? Hvad føler du Maps68? Du udsender kold/varme signaler. Umiddelbart tænker jeg du er glad for programmet. 4 stjerner er da flot!

iTunes anmeldelse

Men så er der noget med at jeg er kvinde. Jeg er faktisk kun vært på programmet fordi jeg er kvinde siger du. Og jeg ved ikke hvad jeg taler om. Ok fair nok. Nogle ville mene det kunne være lidt af en udfordring at lave næsten 100 programmer om noget man ikke aner noget om. Men nej- det kan man sagtens. Der har jeg virkelig snydt systemet. Fedt! Men lidt ærgeligt du afslørede mig Maps68, men da det nu er så trendy at være whistleblower, så du er tilgivet.

Jeg tager din kritik til mig og bøjer mig i støvet over dit fældende argument. NemID!!- ja jeg beklager. Du har ret. Det er en gave til alle os der sætter brugervenlighed og tilgængelighed højt.

Så kære Maps68 – Tak for din berigende kommentar, og jeg er selvfølgelig altid interesseret i at høre mere om dine følelser. Og hvis du kære læser også er lytter på Elektronista podcasten, så kan det jo være du som Maps68 har lyst til at lægge en anmeldelse på iTunes. (ind i iTunes, søg på Elektronista og klik på ratings og review). Det bliver jeg altid glad for!

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 × three =

4 Comments
 • John
  december 4, 2013

  Hvis du ikke kan tage kritik fra en enkelt tosse, der i et øjebliks fravær af fornuft skriver noget sludder, uden at skulle dele det med tusindvis af læsere, er studievært på landsdækkende radio ikke det bedste job. Når du argumenterer mod tosser, argumenterer du mod din egen fornuft. Du har vundet på forhånd, men når tager diskussionen op, kommer jeg alligevel lidt i tvivl.

  • christiane
   december 4, 2013

   Det var så mange gode ting i den anmeldelse John. Jeg kunne ikke lade den ligge ;-)

   • Jeppe
    december 9, 2013

    Som den gode Saxberg så ofte nævner, så kunne det være en troll… eller bare en lettere frustreret mellemleder fra digitaliseringsstyrelsen ;-)

 • christiane
  december 13, 2013

  Hej Jeppe… selv trolde kan være sjove ;-)
  Christiane