Alle elsker Playstation 4

2 Min læsning

Efter blot fire måneder i butikkerne har Playstation 4 formået at slå samtlige salgsrekorder på markedet, og det er mange millioner maskiner vi snakker om.

fa07de_Foto_2_-_Kamp_om_konsollerne

I november sidste år udkom Playstation 4 både herhjemme og i størstedelen af verden. Siden da er det gået stærkt, meget stærkt. Sony har kunne offentliggøre det ene mere imponerende salgstal efter det andet, og kan nu meddele at de har solgt mere end 6 millioner Playstation 4 maskiner på verdensplan.

Ikke nok med, at det er rigtig mange maskiner. Så er det også en rekord, og det gør Playstation 4 til den bedstsælgende spillekonsol i det første halve år på markedet. Sammen med de 6 millioner maskiner er der også blevet solgt 13,7 millioner spil til de mange PS4 ejere.

ps4 system

Blandt de mest populære er Sony’s egne titler som Killzone Shadow Fall og Knack. Men også tredjeparts titler som Assassin’s Creed og Battlefield ligger i mange PS4-hjem.

De mange solgte maskiner gør også, at Sony konstant kæmper med at få nok maskiner på hylderne, og i flere lande er der stadig flere ugers ventetid på at få en maskine hjem i stuen.

ElektronistaMøderPS4

Tallene viser, at efterspørgslen på PlayStation 4 har været helt enorm på verdensplan, og den efterspørgsel har vi bestemt også oplevet i Danmark. Herhjemme fortsætter vi med at arbejde hårdt for at få så mange PlayStation 4-konsoller til Danmark som muligt,” siger Steffen Lauritsen, salgschef i Sony PlayStation Danmark.

Har du fået fingrene i en Playstation 4, og hvordan har familien taget imod den? Skriv nedenfor, og fortæl os om din oplevelse med den populære konsol!

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 − 3 =

2 Comments
 • Michael Banzon
  marts 23, 2014

  Jeg kæbte PS44 så snart jeg havde mulighed for at få en (lagerstatus!!) og har på ingen måde fortrudt det!

  Det er absolut den bedste konsol Sony nigensinde har lavet, selvfølgelig når det kommer til specs., men også i forhold til features og omkringliggende services. De seneste opdateringer til maskinen viser små iterationer og åbner op for endnu mere niceness.

  Jeg kunne (næsten) ikke være mere tilfres.

 • Martin
  marts 28, 2014

  Jeg har efterhånden været ejer af min PS4 i tre måneder, og konsollen har heldigvis levet op til alle mine krav. Jeg gav omkring 4200 kr. og mente, at den er alle pengene værd. Jeg har både ejet en PS1, PS2 og PS3, hvor Playstation 4 slår de tidligere modeller på alle patametre