Appbefaling: Tid til et nyt job?

1 Min læsning

Er du frontend-udvikler eller data-scientist? Kunne du tænke dig at arbejde som kosmetolog i en spa? Eller drømmer du om at bo i Lissabon og arbejde som kundeserviceagent? Jobsøgningsapp’en SimplyJob kunne være det første skridt til at starte på en frisk.

Hvis du trænger til ny udsigt og mere indsigt eller står mellem jobs så holder du sikkert lidt øje med jobopslag. Der kan være mange grunde til at søge nyt job, men én ting er afgørende. Kan du finde de jobs, der er relevante at søge? Og lige i den sammenhæng gælder det samme som ved alle andre digitale tjenester. Brugervenlighed og overskuelighed er afgørende. Og selvfølgelig om der er jobs, der passer til dig.

Der findes en del platforme, og hvis du allerede har været omkring dem, så er det måske tid til at prøve noget nyt. Simplyjob er en platform og en app, som er dejligt nem at overskue. Umiddelbart er målgruppen især unge med korte og mellemlange uddannelser. Der er masser af jobs ledige jobs, bl.a. indenfor butik, salg, studiejobs, elevpladser og service. Prøv lykken på simplyjob.dk, hvor du også kan finde links til app’en.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

fourteen + thirteen =

No Comments Yet.