Christiane på biljagt: Tester Nissan Qashqai

2 Min læsning

Jeg har efterhånden i utrolig lang tid kikket efter ny bil. Jeg synes, det er sjovt men også svært, og så tager det utrolig lang tid. Nu har jeg fået lidt hjælp til at teste 3 biler jeg rigtig godt kan lide. 

IMG_1801

Jeg elsker biler og vil gerne finde en som er både fed og sjov at køre i, sikker, nogenlunde miljøvenlig (har ikke råd til Tesla desværre), en bil som er flot, en bil som har plads men stadig er nogenlunde nem at parkere. Christiane Vedel fra bilbloggen Kissanddrive har hjulpet mig med at finde et par biler til testkørsel. Du kan følge de 3 tests på Kissanddrive, og så lægger jeg også filmene op her. Den første jeg tester er en Nissan Qashqai, som jeg hev en tur til Vesterhavet og tibage igen. Jeg valgte den som testbil, fordi jeg godt kan lide en robust bil af god størrelse. Inderst inde gad jeg nok godt engang i mellem køre kæmpe pick up truck. Det er en Nissan Qashqai IKKE, men den er ret stor og man er godt hævet over vejen, man føler sig sikker, den er meget behagelig at køre og så synes jeg egentlig også det er en ret flot bil. Se videoen hvor jeg tester og fortæller hvad jeg kan lide, og hvad jeg er mindre vild med. Jeg er også lidt nysgerrig på hvad det er vigtigt for andre når der skal vælges bil. Hvad går du efter?

– Christiane Vejlø

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

16 − 13 =

1 Comment
  • Mads
    juli 23, 2020

    Vent lidt ! Jeg synes ikke at jeg kan se Biljagt nogen steder på listen over jagttider i Danmark?! https://outdoorseason.dk/jagttider-danmark/ – Hvornår starter den? :-D Spøj til side, hvad endte du med at tage?