Ultimativ luksus eller overforbrug? Louis Vuitton høretelefoner

2 Min læsning

Er du klar til at betale det sammen for et par høretelefoner som for en ny computer? De kan ikke mere end et par almindelige kvalitetshøretelefoner, men til gengæld er de high fashion. Men gider vi overhovedet at have modemærkevarer i ørerne?

Selvfølgelig kan modebrandet Louis Vuitton ikke bare sådan lige selv lave et par gode høretelefoner. Det er ikke ligefrem deres kerneområde. Derfor er de gået sammen med audio brandet Master & Dynamic. Modellen fællesskabet har frembragt hedder LV Horizon og et sæt koster- og hold nu fast- over 7000 DKK! Det kan du få en laptop for!

Jeg kan ikke lade være med at tænke, at en flot Louis Vuitton kuffert giver mening i 100 år. Men hvor længe giver et par LV høretelefoner mening?

LV Horizon høretelefonerne har det ikoniske Louis Vuitton logo, men på spec siden er de på niveau med høretelefoner, du sagtens kan finde til under 2000 DKK.

Der er Active Noise-Cancelling og Ambient Listening Mode og en Bluetooth forbindelse, der rækker (ræk imponerende faktisk) over 300 meter. Så du burde kunne tage din yndlingspodcast med i kiosken og lade telefonen ligge hjemme.

Batteriet skulle have op til 10 timers lyttetid på en opladning og med den ekstra ladning, du kan få fra æsken kan du komme op på 30 timer i alt.

Sikkert nogle fine høretelefoner. Men nogle gange har det faktisk den modsatte effekt, når high end brands forsøger at lave elektronik. Det virker corny og uden klasse. Men det er jo bare min mening.

Louis Vuitton høretelefonerne kommer i farverne: bright red, pristine white, jet black, pink, og neon yellow. Og har du penge, så kan du få. Se mere på Louisvuitton.com

Men vil du?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

three × two =

No Comments Yet.