Alt det nye tech til 2020

1 Min læsning

Det store Consumer Electronic Show i Las Vegas skyder hvert nyt år igang med de nyeste teknologiske produkter, som du snart kan have i hjemmet. Dette år var ingen undtagelsen.

I år handler det om skærme i alt fra dit køleskab til dit spejl og dine vinduer. F.eks. kan du gøre en regnvejrsdag til en smuk solskinsdag, bare du har bygget det rigtige software ind i dit vindue. Der er også smarte låsestystemer til fordøren på vej fra alle etablerede låseproducenter og fra en del nye som er født digitalt. Det handler om at låse op med dit fingeraftryk og dit ansigt. Om at filme hvem der kommer til din hoveddør og om at holde øje med hvem der går ind og ud hvornår (Spooky!) Her er det afgørende om din kommer til at virke hver eneste gang. Hvis det er nogen som skal være sikkert, så er det låsen på din dør.

Og ja så er der trådsløs strøm til endnu flere devices. Hvad siger du til en lille robot der om natten besøger alle dine devices og lader dem op? Er det virkelig snart slut med at udskifte batterier?

Og til en cykelnation som Danmark kunne cykelhjelmen med integreret blinkesysteme måske blive et hit? Se det hele i videoen herunder.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

10 + 8 =

1 Comment
  • William
    januar 26, 2020

    Jaa! Trådløs strøm har jeg ventet på i mange år – Nu er det lige om hjørnet (måske).