Er du klima-techtosse? Her er 3 arrangementer, du ikke må gå glip af på årets Techfestival.

2 Min læsning

Dette års Techfestival nærmer sig, og vil du være sikker på en plads til de forskellige summits/workshops mm., så er det nu, du skal booke. Elektronista guider dig her til de arrangementer, der handler om bæredygtighed, og om hvordan teknologi kan være en del af løsningen på klimaproblematikken.

Techfestivalen løber af stablen d. 5-7. september og indeholder, som de foregående år, et bredt udvalg af arrangementer og workshops, der hoster nogle af verdens førende techudviklere og tænkere indenfor hver deres område.


3 arrangementer for klimatechtosser

Telia Talks: Sustainability in digital business

Torsdag d. 5. september, 10.00-12.00

Denne talk modereres af Elektronistas helt egen Christiane Vejlø og omhandler et højaktuelt og yderst vigtigt emne: Hvad er teknologiens rolle ift. at bekæmpe de igangværende klimaforandringer? Og hvordan vil Telia, der er samarbejdspartner for Techfestivalen, som frontløbende teknologivirksomhed leve op til sit mål om CO2-neutralitet i 2030?
Her har du som tilhører mulighed for at deltage i en inspirerende debat i spændingsfeltet mellem intelligente løsninger og miljøproblematikker og blive præsenteret for den absolutte nyeste viden på området.
Eventet er for alle klimainteresserede og du kan læse mere her.

Augmented Sustainability: Using Augmented Reality to Educate the Masses.

Torsdag d. 5. september, kl. 17.30-19-30

Det er blevet spået at Augmented Reality(AR) snart vil blive verdens 8. massemedie efter mobiltelefonen, og hvis det er en rigtig antagelse, vil det give mening at bruge dette medie til noget meningsfuldt: At kommunikere om klimaet og bæredygtighed.
I denne session kan tilhørerne høre mere om den potentielt disruptive teknologi, som AR i virkeligheden er (mange tænker måske Pokemon Go som det første), og om hvorfor det er så svært at kommunikere om bæredygtighed. Ydermere er der også mulighed for, at du som tilhører selv kan give dig i kast med at prøve at designe i AR.
Læs mere om begivenheden her.

Sustainability Summit

Fredag d. 6. september, kl. 10.00-16.30

Dette heldagsarrangement går i dybden med begrebet ICT, der står for Information Communication Technology, og fokuserer på de miljømæssige og sociale påvirkninger denne form for teknologi, vi alle sammen forbruger hver dag, har. Påvirkninger, vi ofte ikke tænker over, måske fordi vores forbrug af devices ikke genererer dagligt skrald samt at det energiforbrug, der er forbundet hermed, er en flygtig størrelse og ikke er til at tage og føle på. Gennem summit’en vil mulige løsninger som fx cirkulær økonomi blive diskuteret i bestræbelserne på at klargøre mulighederne for mere demokratisk og miljøvenligt brug af ICT i fremtiden.
Find mere information om begivenheden her.


Techfestival finder sted i Kødbyen i København d. 5., 6. og 7. september og består af mere end 300 talks, sessions og summits samt diverse sociale aktiviteter. Hvis du er nysgerrig, kan du se det fulde program her.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

12 − one =

2 Comments
  • Magnus
    oktober 3, 2019

    Tak for denne liste! Der er helt sikkert nogle enormt spændende events imellem og jeg har hvertfald fået skrevet dem ind i min kalender!

  • JamesThype
    maj 27, 2020

    r2online – r2 online гайды, r2 online forum