Hvad årets farve har med teknologiudviklingen at gøre

2 Min læsning

Vi går ind i 20’erne lige om lidt, men hvad kommer til at kendetegne det årti? Bliver det endnu en omgang vilde og “roaring 20’s”? Eller bliver det 10 år kendetegnet ved mådehold og ordentlighed? Årets farve er med til at pege på det sidste.

Der er meget der tyder på, at vi søger mening og ansvar i 2020. Vi er trætte af svindelsager, skattefusk, korruption, sociale medier som misbruger vores data, AI vi ikke forstår, overvågningskameraer på gaden, mobning og hate talk på nettet, og føler vi at det er på tide at miljøet bliver taget alvorligt.

Den stemning bliver meget tydeligt afspejlet i, hvad Pantone har valgt som årets farve 2020. Farven hedder PANTONE 19-4052 Classic Blue. Og det er en rolig, elegant, klassisk blå farve. Noget vi kan stole på.

Som Pantone selv udtrykker det har teknologiens hastighed og indflydelse på vores liv også noget med årets farve at gøre “As technology continues to race ahead of the human ability to process it all, it is easy to understand why we gravitate to colors that are honest and offer the promise of protection. Non-aggressive and easily relatable, the trusted PANTONE 19-4052 Classic Blue lends itself to relaxed interaction. Associated with the return of another day, this universal favorite is comfortably embraced”.

Nu bliver det spændende at se, om den klassiske blå farve også kommer til at gå igen i designet og udtrykket på digitale livsstilsprodukter som telefoner, tablets, høretelefoner, covers og indpakning.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 × 3 =

No Comments Yet.