Den gadget, du ikke vidste du manglede, er i keramik

1 Min læsning

I en tid hvor teknologien hele tiden udvikler sig og alting bliver online lige om lidt, er vi stødt på en serie smukke gadgets udformet i keramik, som er uundværlige til køkkenet eller skrivebordet, uden at kunne andet, end at holde dine devices i opretstående tilstand. Og så ligger der en virkelig fin kærlighedshistorie bag.

En ingeniør ved navn Myles gik en dag på Craigslist for at finde noget ler, fordi han havde brug for at distrahere sig selv med noget ikke-ingeniørrelateret. Efter noget tid med youtube-videoer som sin læremester, blev han opfordret til at teame up med keramikeren Heather, der havde værksted i nærheden.
De to indledte et arbejdsrelateret partnerskab, og to år senere blev de gift.
I dag arbejder ægteparret på fuld tid i deres keramikvirksomhed Stak Ceramics og har fået en søn sammen, som de opfostrer delvist i deres værksted mellem potteskår og ubrændt ler. 
Deres designs er lavet til digitale devices, men er 100% analoge, og den kombination gør deres produkter mere langtidsholdbare, fordi de ikke forældes som digitale gadgets. Alt er udformet i ler og har et enkelt, minimalistisk udtryk og derudover er de funktionelle, selv når de ikke er i brug. 

Produkter fra Stak Creramics kan fås her.

Vær opmærksom på, at hjemmesiden og virksomheden er amerikansk, og at der derfor lægges 25% i moms oveni dit køb ved afslutning.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 × 4 =

No Comments Yet.