Sommergadgets der gør sig bedst i haven

3 Min læsning

Det er sommer, solen skinner og vi har fundet de bedste gadgets til, at gøre sommeren lidt sjovere og nemmere. Plus en lækker opskrift på iskaffe.

Goat G1 er havens svar på robotstøvsugeren

Hvad er en robotplæneklipper udover bare at være en robotstøvsuger med skarpe klinger? Det virker ihvertfald til at være tankegangen bag robotplæneklipperen Goat G1 fra Ecovacs, der er en af de største producenter af avancerede robotstøvsugere.

Der er nemlig meget af den samme teknologi som går igen fra deres støvsugere, som nu er presset ned i deres græsslåmaskine. Blandt andet evnen til at bruge indbyggede kameraer til, at være bevidst om omgivelserne og dermed navigere udenom fodbolden, riven eller den skål, du glemte at tage ind fra haven i sidste uge.

Modsat mange andre moderne robotgræsslåmaskine, så bruger Goat G1 ikke en nedgravet metaltråd til, at forstå hvor den må gå og ikke gå. I stedet skal du først “tegne” dine have op i Goat G1s app, og derefter vil den ved hjælp af to “fyrtårne” du skal have stående i hver ende af haven kunne udregne, hvor den er i relation til de grænser du har tegnet op i appen. Det sparer dig for en masse besvær, men det betyder samtidig også at hvis Goat G1 mister begge “fyrtårne” af syne, så ved den ikke hvor den er. Noget der især kan give problemer, hvis du har mange træer eller høje buske i din have.

Samtidig så kan Goat G1 kun håndtere græshøjder mellem 3 og 6 centimeter, så hvis du har en klumpet og ujævn have, kan den være svært at levere et perfekt resultat. Og så er de to “fyrtårne”, som Goat G1 navigerer ud fra, ikke videre smukke, og kan være svære at skjule naturligt i haven.

Men har du en have med nogenlunde ideelle forhold, så får du med Goat G1 en kompetent græsslåmaskine, og de indbyggede kameraer virker faktisk og betyder at du ikke skal tømme hele græsplænen for ting af frygt for, at de pludselig bliver ædt af robotten. Hvis du vil have et meget godt bud på fremtidens græsslåmaskine, så finder du det i Goat G1

Goat G1 fås til 11.999,-

Playdate er et unikt lille gaming gadget, der bedst nydes i solen

Playdate er en af de mest unikke lille gaming gadgets der findes. Den har en sort/hvid skærm, der bedst fungerer i sollys og kommer med i et friskt gult design. Og så er der håndtaget. For udover knapper som på enhver anden gaming dims, så har Playdate også et håndtag du kan dreje rundt.

Håndtaget bruges forskelligt i de mange spil til Playdate. Nogle spil får din figur til at bevæge sig frem og tilbage i som det finurlige Crankin’s Time Travel Adventure. Andre spil bruger håndtaget til at svinge en golfkølle eller styre et surfbræt op og ned af bølger.

Selve spillene til Playdate kommer i sæsoner, og med en Playdate får du den første sæson gratis. Her får du to nye spil tilsendt hver uge (24 spil i alt), hvert og et af dem er kurateret af folkene bag selve Playdate maskinen og mange af dem er udviklet af nogle af spilverdens mest anerkendte indie-udviklere.

Når du er færdig med den første sæson, kan du købe en sæson to eller købe individuelle spil via Playdate Store, hvor der findes et væld af fremragende spil.

Playdate fås til 1.800kr (inklusiv moms, told og fragt)

En fremragende opskrift på iskaffe

Og mens du slapper af i haven, så kan du lave dig en iskaffe med denne opskrift:

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 × 2 =

No Comments Yet.