Vanvittig James Bond gadget- Luksusyacht forvandler sig til ubåd

1 Min læsning

Det ligner noget fra en James Bond film, men det er en hybridbåd udviklet af den italienske arkitekt Elena Nappi.

Blandingen mellem en motorbåd og en ubåd kan sejle både på overfladen og under vandet. Konceptet bliver kaldt “Carapace”.

Ubåden kan dykke ned til 985 feet i op til ti dage af gangen. En ret vild mulighed for at holde øje med livet under havets overflade.

Båden tilhører kategorien “mega yachts,” og den er indrettet komplet med soveværelser, mødeværelse, spa og træningslokaler.

Båden er lavet til de ultrarige, som gerne vil tilbyde familie og venner lidt ud over det sædvanlige fortæller manden bag Elena Nappi til CNN. Den egner sig også til de ekstra overvågningsparanoide, som gerne vil være HELT sikre på at deres møde er 100% privat. Der er vel ikke engang netværk i dybet?

Det er dog desværre ikke så sandsynligt vi snart kommer til at se Yachtubåds-hybriden i den nærmeste havn. “The first electric car was built in 1884 and is only on the market today, so it is impossible to think that a harness like this could be put on the market before 100 years.” udtaler Nappi.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

17 + eighteen =

2 Comments
  • Kristian
    december 30, 2019

    … men det er kun en idé – den findes ikke i virkeligheden – jeg er også fuld af gode ideer (der heller ikke findes i virkeligheden).

  • cyberapk
    januar 5, 2020

    “The universe of extravagance submarines is one of the last outskirts in the field of experimentation, and maybe the crossover will be the language of things to come,” Nappi says in an announcement