Lækker ladning med B&O charging pad

2 Min læsning

Du kan faktisk godt lade din telefon med stil – men det koster!

En ormegård af ladekabler er ikke det lækreste, du kan ligge og rode med i din bolig. Ikke desto mindre er en mobil, der løber før for strøm noget de fleste mennesker oplever som et meget stort irritationsmoment. Devices skal løbende fodres med strøm, men hvis du ikke er klar til dit eget DIY-kabelskjulerprojekt, så er løsningen måske en elegant trådløs lader? B&O byder ind med B&O Charging Pad, som Christiane Vejlø har testet.

B&Os charging pad er på størrelse med bunden på en ølflaske (88.0 mm X 88.0 m X 9.9 mm) og forbindes med en strømkilde via medfølgende USB-C kabel.

Den lille runde “ladeseng” er beklædt med læder og B&O tryk, som tilføjer lige den ekstra lækkerhedsfaktor, du ikke finder med de billigere plastikløsninger. Til gengæld skal du så være klar på at slippe små 1000 kroner for luksusladningen.

Der er rig mulighed for at finde en B&O Charging Pad, der passer lige til dit skrivebord, kontor, soveværelse eller stue. Produktet kommer nemlig i farverne Black, Limestone, Pink, Indigo Blue, Natural og Motion White. Jeg testede selv ladningen af den sorte version på en sort hylde, hvilket betød at produktet kun var synligt, når jeg brugte det. Det forekom mig ret elegant.

Selvom charging pad’en sagtens kan lade telefonen fuldt på 2-3 timer, oplevede jeg, at det gik lille smule langsommere end med et almindeligt kabel. Så jeg vil anbefale at man bruger ladestationen til opladning over natten eller som en fast bestanddel på skrivebordet.

Jeg testede både med en iPhone X og med B&Os egne B&O E8 Motion trådløse høretelefoner. Her er der mulighed for et pænt mix & match med hvide høretelefoner på hvid charging pad eller grå på sort.

B&O Charging pad er kompatibel med alle Qi-enabled smartphones. Det inkluderer fx. iPhone 8 og op efter, Samsung Galaxy Note 9 and 8 and Sony Experian XZ3. Med valg af USB-C kabel satser B&O også på et kabel, man må betegne som relativt fremtidssikret og effektivt.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

four × four =

No Comments Yet.