Appbefaling: Endelig nemt at høre podcasts

2 Min læsning

Det kan føles uoverskueligt at navigere i det store hav af podcasts fra ind- og udland. En ambitiøs, dansk tjeneste tilbyder nu abonnement på eksklusive podcasts i en lækker og overskuelig app.

Kender du følelsen af lige at være blevet færdig med en god podcastserie, og så bare ikke kunne vente med at komme i gang med en ny? Men hvor finder du nu den næste? Hvad er det, alle lytter til? Hvad er det sjoveste, klogeste eller mest spændende lige nu? Det kan være svært at navigere i podcast-oceanet. Det ved Morten Strunge, manden bag lydbogstjenesten Mofibo. Derfor har har nu, med Nikolaj Koppel i spidsen, lanceret en lækker podcasttjeneste, hvor du med ét abonnement får adgang til flere podcasts, end du nogenside kan nå at lytte til.

“Men hvorfor skal jeg betale for det?”

-spørger du måske. Det er nemlig sandt, at mange podcasts ligger tilgængeligt gratis. Svaret er, at Podimo gerne skulle give dig det samme for pengene, som Spotify gør i forhold til Youtube. Du får overblik, eksklusivt indhold fra kendte danskere og hjælp til at vælge det helt rigtige til dig. Og selvfølgelig en app du altid nemt kan lytte fra, så det, du egentlig betaler for, er tilgængelighed, brugeroplevelse og en række eksklusive programmer af bl.a. Hella Joof, Casper Christensen, Malte Ebert (Gulddreng) og Ane Cortzen. Læs mere om tjenesten på Podimo.com

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

15 − four =

1 Comment
  • Minna
    september 19, 2019

    Har længe savnet en mere overskuelig podcast app, der med et mindre udvalg men skarpere content, gør det nemmere at finde sine nye favorit podcasts. Glæder mig til at prøve Podimo :)