DE BEDSTE APPS TIL ROSKILDE FESTIVAL

2 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Det store campingområde syder allerede af liv. Fans varmer op til Roskilde Festivalen- og i år er en del af forberedelserne at downloade en app.

Et af de steder, hvor jeg synes en mobil app virkelig kan gøre nytte er på en festival. Jeg vil altid gerne vide hvor jeg kan købe lækker mad, hvem der spiller på hvilken scene og hvordan jeg finder rundt i campingområdet. Men jeg er træt af at slæbe rundt på et fedtet program som jeg alligevel mister hele tiden. Til Roskilde Festival findes der heldigvis flere apps. Tjek dem ud her.

Den bedste: Det absolut bedste overblik over programmet og scener findes i den absolut lækre Roskilde Festival- The unofficial festival guide. Det er en fornøjelse at bladre mellem bands og tidspunkter og ganske nemt finde frem til lige præcis den information man skal bruge. Der er også et socialt element bygget ind med en billeddelingsfunktion. Gennem app’en kan du nemlig dele dine bedste festival pics med andre app brugere. Findes desværre kun til iPhone og ikke til Android.

Den officielle men kedelige: Roskilde Festival står selv bag Roskilde Festival 2011 app’en. Men den er kedelig i sin udformning, ingen lækkerhedsfaktor, intet der fortæller, at det er en f***** fed festival. Man kan søge på bands og tider men ikke direkte på scener. Til gengæld omtaler den officielle app med “more than music” nogle af de øvrige aktiviteter der sker under festivalen, og det kan den godt få lidt ros for. Den officielle Roskilde Festival app findes på både iTunes og Android.

Til sulten: “Øl er mat” sagde en nordmand engang til mig på Roskilde. Jeg er kun delvist enig. Derfor synes jeg APPetizer er en genial app, når den guider mig mellem de mange madboder og viser, hvor jeg kan få sushi, burger eller thaimad.

App’en er ret lækkert lavet med 3 hjul man indstiller som søgning. Først hvor du er, så hvilken slags mad du er interesseret i og til sidst prisen du er villig til at give. Du kan også få et overblik over madsteder på et kort eller lave madanmeldelser til de andre brugere. APPetizer findes til iPhone og Android

Her er lidt mere guf som du helt sikkert kan bruge..

Toiletapp- find toiletterne på Roskilde Festival.

Solcelleoplader til mobilen

Foursquare eller group messaging så du kan holde øje styr på vennerne

Tivizen– så du kan se live tv på iPad

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 × 3 =

No Comments Yet.