DEN BILLIGSTE OG NEMMESTE VEJ TIL NYT BADEVÆRELSE

2 Min læsning

Hvad gør man når man intet aner om VVS udstyr og alligevel gerne vil have et flot og billigt nyt badeværelse?

billig-vvs

Så skal der snart laves nyt badeværelse på matriklen! Og hvis der er noget jeg ikke har nogen som helst forstand på, så er det VVS. Jeg aner intet om haner, batterier, afløb og vandlåse. Det er så bare en af de ting, jeg har valgt ikke at bruge mine vågne timer på. Men hvis jeg bare lægger det hele i hænderne på den lokale VVS mand, så kan det jo godt risikere at blive dyrere end hvis jeg selv sad med en masse fagviden og selv kunne finde gode ting på nettet. Her sidder jeg så og drømmer om et skinnende nyt badeværelse tænker over hvordan jeg undgår at blive flænset i processen, og så falder jeg over websitet BilligVVS.dk 

billigvvs

Når man hverken har forhåndsviden eller gider at bruge mere tid end højest nødvendigt på VVS shopping, så er det en fornøjelse at en nem søgefunktion gør det muligt på få minutter f.eks at lokalisere en vask i en specifik størrelse, farve og prisklasse.

Som navnet siger er priserne gode, men det er jo ligegyldigt, hvis man ikke får købt det rigtige. Derfor er BilligVVS.dk butikkens styrke, at de har 10 folk ansat til at guide kunderne på mail, via telefonen og med chat. Og kundeservice er selvfølgelig tilgængelig på de tidspunkter hvor vi andre har tid til at arbejde på vores badeværelsesprojekt. Når vi har fri og når ungerne er lagt. Nemlig aften og weekend.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

five − five =

No Comments Yet.